Tecrübeli değilim ama burun delikleriniz yamuk duruyor. Umarım düzelirMerhabalar.Benim 6 . Haftam ortadaki kisim benim de sarkik duruyor sizce ödem mi yoksa kalici mi.Bir de fotograf cekince bir yamukluk var sizce bu durum zamanla duzelir mi.Tecrubeli arkadaslar yorum yapabilir mi?Eki Görüntüle 2112705
Evet hep bekledim duzelir mi diye ama hala bir degisim yokTecrübeli değilim ama burun delikleriniz yamuk duruyor. Umarım düzelir
Doktorum uzakta henuz konusmadim ama daha once odemlerin inmesini beklemem gerektigini soyledierDoktorunuzla konuştunuz mu?
Evet malesef.Tesekkur ederim yorum icin.Bence konuşun mutlaka. Bariz yamukluk var.
Benim burnum da önden sizinkine benziyor. Maalesef burun ucu zamanla biraz daha aşağı iniyor, kanatlar da yukarıda kaldığı için sarkık bir görüntü oluşturuyor.Merhabalar.Benim 6 . Haftam ortadaki kisim benim de sarkik duruyor sizce ödem mi yoksa kalici mi.Bir de fotograf cekince bir yamukluk var sizce bu durum zamanla duzelir mi.Tecrubeli arkadaslar yorum yapabilir mi?Eki Görüntüle 2112705
Sizin kac ay oldu acaba resim atabilir misinizBenim burnum da önden sizinkine benziyor. Maalesef burun ucu zamanla biraz daha aşağı iniyor, kanatlar da yukarıda kaldığı için sarkık bir görüntü oluşturuyor.
6. Ayda daha net belli olur, zaten 6. aydan önce işlem yapılmıyor.
Absurd hic bir sey cok sirin gozukuyor. Hem daha 1.5 ay olmus dahada iyi olur ilerleyen zamanlarda.Merhabalar.Benim 6 . Haftam ortadaki kisim benim de sarkik duruyor sizce ödem mi yoksa kalici mi.Bir de fotograf cekince bir yamukluk var sizce bu durum zamanla duzelir mi.Tecrubeli arkadaslar yorum yapabilir mi?Eki Görüntüle 2112705
Insallah.Cok tesekkür ederimAbsurd hic bir sey cok sirin gozukuyor. Hem daha 1.5 ay olmus dahada iyi olur ilerleyen zamanlarda.
2 seneyi geçti benim. Revizyon için doktor arıyorum. Ameliyatı yapan doktorun başlığında yandan fotoğrafımı atmıştım.Sizin kac ay oldu acaba resim atabilir misiniz
Cidden garip durmuyor değil mi. Nerdeyse disari cikmaya cekinir oldum.peki ortsdaki sarkiklik da degismez mi sizceAynen öyle garip, yamuk ,olmaması gereken bir görüntü %1 bile yok.Doktorunuz doğal bir burunda karar kılmış.Malesef şekil olarak şişler iner burun iyice yerine oturur kibarlaşır ama burnunuzun ana hatları belli olmuş.Extreme değişiklikler beklemeyin.
Anladim.tesekkurler.size de iyi sanslar doktor konusunda2 seneyi geçti benim. Revizyon için doktor arıyorum. Ameliyatı yapan doktorun başlığında yandan fotoğrafımı atmıştım.
Tam sizinkisi gibi değil ama yukarıda fotoğraf atan arkadaşın burnuna benziyor. Kanatlar yukarıda ve hafif asimetrik.
Sanirim ben yeni goruntume alisamadim.bir de sislik hala var mi anlayamiyorum.Aynen öyle garip, yamuk ,olmaması gereken bir görüntü %1 bile yok.Doktorunuz doğal bir burunda karar kılmış.Malesef şekil olarak şişler iner burun iyice yerine oturur kibarlaşır ama burnunuzun ana hatları belli olmuş.Extreme değişiklikler beklemeyin.
Öyle belirgin bir şey değil. Lütfen hayatınızı kısıtlamayın. Benim burun kanatlarım sizinkilerden daha yukarıda ama kimsenin dikkatini çekmez. Ben incelediğim için farkındayım.Cidden garip durmuyor değil mi. Nerdeyse disari cikmaya cekinir oldum.peki ortsdaki sarkiklik da degismez mi sizce
Mukemmel olmasini bekleyemem kotu gorunmesin yeter cunku hepimiz biliyoruz ameliyat isi zahmetli sonrasi ozellikle.Tesekkur ederim ayrica sevgi ve alabalikÖyle belirgin bir şey değil. Lütfen hayatınızı kısıtlamayın. Benim burun kanatlarım sizinkilerden daha yukarıda ama kimsenin dikkatini çekmez. Ben incelediğim için farkındayım.
Burnunuz kötü değil, sadece daha güzel yapılabilirdi diye düşünüyorum. Kimse mükemmel değil zaten, en büyük derdimiz bu olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?