Burun ucundaki sarkma RESİMLİ

Ekleyeyim: Burnunuzu hareket ettirecek aktivitelerden en az 1 ay daha kaçının.Normalde 1-2 hafta daha dikkat etseniz yeterli olurdu ama ödem fazla oldupu için ne olur ne olmaz 1 ay daha dikkat edin.

Merhabalar.Benim 6 . Haftam ortadaki kisim benim de sarkik duruyor sizce ödem mi yoksa kalici mi.Bir de fotograf cekince bir yamukluk var sizce bu durum zamanla duzelir mi.Tecrubeli arkadaslar yorum yapabilir mi?

Merhabalar.Benim 6 . Haftam ortadaki kisim benim de sarkik duruyor sizce ödem mi yoksa kalici mi.Bir de fotograf cekince bir yamukluk var sizce bu durum zamanla duzelir mi.Tecrubeli arkadaslar yorum yapabilir mi?Eki Görüntüle 2112705
Tecrübeli değilim ama burun delikleriniz yamuk duruyor. Umarım düzelir

Merhabalar.Benim 6 . Haftam ortadaki kisim benim de sarkik duruyor sizce ödem mi yoksa kalici mi.Bir de fotograf cekince bir yamukluk var sizce bu durum zamanla duzelir mi.Tecrubeli arkadaslar yorum yapabilir mi?Eki Görüntüle 2112705
Benim burnum da önden sizinkine benziyor. Maalesef burun ucu zamanla biraz daha aşağı iniyor, kanatlar da yukarıda kaldığı için sarkık bir görüntü oluşturuyor.
6. Ayda daha net belli olur, zaten 6. aydan önce işlem yapılmıyor.

Sizin kac ay oldu acaba resim atabilir misiniz

Absurd hic bir sey cok sirin gozukuyor. Hem daha 1.5 ay olmus dahada iyi olur ilerleyen zamanlarda.

Aynen öyle garip, yamuk ,olmaması gereken bir görüntü %1 bile yok.Doktorunuz doğal bir burunda karar kılmış.Malesef şekil olarak şişler iner burun iyice yerine oturur kibarlaşır ama burnunuzun ana hatları belli olmuş.Extreme değişiklikler beklemeyin.

Sizin kac ay oldu acaba resim atabilir misiniz
2 seneyi geçti benim. Revizyon için doktor arıyorum. Ameliyatı yapan doktorun başlığında yandan fotoğrafımı atmıştım.
Tam sizinkisi gibi değil ama yukarıda fotoğraf atan arkadaşın burnuna benziyor. Kanatlar yukarıda ve hafif asimetrik.

Cidden garip durmuyor değil mi. Nerdeyse disari cikmaya cekinir oldum.peki ortsdaki sarkiklik da degismez mi sizce

Anladim.tesekkurler.size de iyi sanslar doktor konusunda

Sanirim ben yeni goruntume alisamadim.bir de sislik hala var mi anlayamiyorum.

Cidden garip durmuyor değil mi. Nerdeyse disari cikmaya cekinir oldum.peki ortsdaki sarkiklik da degismez mi sizce
Öyle belirgin bir şey değil. Lütfen hayatınızı kısıtlamayın. Benim burun kanatlarım sizinkilerden daha yukarıda ama kimsenin dikkatini çekmez. Ben incelediğim için farkındayım.
Burnunuz kötü değil, sadece daha güzel yapılabilirdi diye düşünüyorum. Kimse mükemmel değil zaten, en büyük derdimiz bu olsun:)

Mukemmel olmasini bekleyemem kotu gorunmesin yeter cunku hepimiz biliyoruz ameliyat isi zahmetli sonrasi ozellikle.Tesekkur ederim ayrica sevgi ve alabalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…