- 13 Temmuz 2016
- 273
- 67
- 48
İki, üç ay bekleyin şişlik biraz insin, burun şeklini belli etmeye başlar.Hayır değildi sadece burun ucum düşüktü :/
Bencede tuhaf görünüyor.zamanla geçici bir durumdur belki.Arkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu burun ucun çok tuhaf duruyor karşıdan bakınca benim ki gibi olan var mı yardımcı olabilir mi tecrübeli arkadaşlar düzelme olur mu olursa kaç ayda olur
Canım evet şuan tuhaf duruyo ama bence biraz daha bekle yerine oturmazsa dr ile konuş
Alay niye edelim arkadaş sordu cevap verdik özgürce ama biraz farklı geldi bana umarım istediği gibi olur benm çevremded var estetik olan ama daha farklılardıKizla alaymi ediyonuz? Sekil öyle kalcak benimde önden düsük ucu bekledim 10 ay oldu ucu kalkmadi sis duruyor
Yaa gerçekten psikolojik olarak bitmiş durumdayım artık geçmezse 6 ay sonra bende ikinci ameliyatı olcamÖncelikle geçmiş olsun. Felaket tellâlı gibi olmak istemem ama maalesef bu şekil çok fazla düzelmez, sadece bu şeklin küçük hâlini düşünün ödem inince burun ucu küçülür ama şekli aynı kalır içe doğru düzelip yok olmaz yani
Benim burnumun ucu sizinki gibi düşüktü ilk ameliyatımda doktor sadece burnu yukarı doğru kaldırdı ucu öyle kaldı dediğiniz gibi yandan bakınca ucu çok fazla belli olmuyordu ama karşıdan bakınca ucu bariz belliydi zamanla düzelmiyor da ne yazık ki ikinci ameliyatımda doktorum ucunu düzeltti çok şükür bir de en önemli nokta ameliyattan sonra sakın ucuna dokunmayın doktorum ucunun sadece dikişlerle tuttuğunu deformasyona açık olduğunu söylemişti.
Canım özelden resim atabilir misinKizla alaymi ediyonuz? Sekil öyle kalcak benimde önden düsük ucu bekledim 10 ay oldu ucu kalkmadi sis duruyor
Ya biraz san olsa ödemler geçince toplansa yeter bu görüntüsü beni çok rahatsız ediyorsanki kolumellanı çok aşağıda bırakmış kanallarını kısaltmış kanat çekilmesi gibi görüntü olmuş umarım düzelir gündne güme burın ucu biraz daha düşüyor ama baştan belirtiym
Hala ayni mi peki goruntusu bantlariniz ciktimi burun ucun bantli belki ondan oyle gorunuyordurYa biraz san olsa ödemler geçince toplansa yeter bu görüntüsü beni çok rahatsız ediyor
Doktorun ne diyor cnm?Şu an böyle kızlar
Yani canınızı sıkmak istemem ama aylar geçince bi mucize olmuyo ufak tefek değişiklikler oluyo.en azından bende öyle oldu.4.aydayım.umarım sizinki düzelir.Şu an böyle kızlar
Canım özelden resmini atar mısın senin de mi böyle olduYani canınızı sıkmak istemem ama aylar geçince bi mucize olmuyo ufak tefek değişiklikler oluyo.en azından bende öyle oldu.4.aydayım.umarım sizinki düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?