Burun ve dudak dolgusu

Meltem Ylvc

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
16
0
6
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar uzun süredir burnumdan ve dudaklarımdan görüntü olarak şikayetçiyim arastirmadigim doktor kalmadı en son buldum ve Sayın hocamızdan bugün için randevu talebinde bulundum. Bugün burun ve dudak dolgusu yaptırdım öncelikle o kadar cok korkularim vardiki doktor bey ve ekibinin beni güler yuzle ve samimi bir şekilde karşılaması sayesinde ön yargilarim ve korkularimdan kurtuldum☺ve inanin en ufak bir acı hissetmedim henüz bir kaç saat olmasına rağmen sonuc gayet güzel ☺benim gibi korkuları olan arkadaşlarım varsa umarım bu yorum yardımcı olur ☺

Son düzenleme:
Mehmet bey fanları olarak bi grup açalım en iyisi :)) bende ćeneme dolgu yaptirdim oldukça memnun kaldım .. İyi ki tanımışim mehmet beyi diyorum.. işini oldukça iyi yapan özverili bir doktor .. Aklınızda ki soruları cevaplayor . ve fiyat konusunda da elinden geldiğince yardimci oluyor. .

Dudak dolgusu kalıcı mı? Kalıcı olmuyormuş diye duydum vazgeçtim süresi varmış?

Kızlar dün kontrolum vardı dudak dolgum için ben yamuk oldu dudagim diye uzuluyordum meğer dolgular yerine oturmamis doktorumun 2 dakikalık masajiyla düzeldi ve suan çok iyi görünüyor ☺

dudak dolgusu ne kadar kalıyor dudakta? bir de yabancı madde mi enjekte ediyorlar? alerji riski var mı?

Bende 2 ay önce yaptirdim ove ove bitiremediler 800 tl verdim bursada yaptırdım 2 secenek sundu biri daha sert oluyor ve daha kalıcı diğeri yumuşak ve daha çabuk geçiyor dedi kalıcı olanı seçmeme rağmen ilk ayda neredeyse eski halini aldı param boşa gitti arastirmadan gitmeyin derim sonradan pişman olmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…