- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi hesnafindik
eski foton varsa at ona göre yazalım farkı görmüş oluruz .teşekkür ederim canım ben doktora 4500 tl verdim docent dr tayfun apuhan yapti ameliyatı mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eski foton varsa at ona göre yazalım farkı görmüş oluruz .teşekkür ederim canım ben doktora 4500 tl verdim docent dr tayfun apuhan yapti ameliyatı mı
Ameliyattab 10 dk once :)
Ameliyattab 10 dk once :)[yüzün bile şiş görünüyor, eski haline göre merak etme geçecek inşallah, sanki estetikli halin daha genç gibi,moral olsun diye söylemiyorum, benim de burnum önden bakıldığında kalınca duruyor, bandajlarim 3 gün oldu çıkalı. Böyle kötü düşüncelere kapılma, düzelecek ve daha iyi olacaksin.ayrıca yüzün bile şiş daha .fark ediliyor, bu anormalligi atmak için en az 2 ay a kadar daha ihtiyacımız var,sabır diliyorum ☺![]()
Kizlaaar kizlar bu kadar haksizlik etmeyelim kendimize duzelicez demorolize olmayalim olmamaya calisalim gecicek hepsi ddisardan gelen sozlereBeraber gecicez ozaman :)
Ohh bee olmucaz zaten guzeliz heer daimmmKizlar siz bole seyler yazarken demoralize olmak mümkün mu :)
Canim ne bilim sanki cok kalkik bi degisik geliyor banacanım zaten yeni olmuşsun düzelir o yaa.sonuçta ameliyaat geçirdin şimdiki hali hem daha iyi olmuş.sağlıklı günlerin olsun inşallah.
Cok tesekkur ederim canim :)[/QUOTE][QUO="defnehannn, post: 37735013, member: 617879"]Bence bu hali bile gayet güzel hesna. Sakın moralini bozma üstelik henüz şiş. Yüzüne de çok yakışmış genclestirmis resmen seni. Güle güle kullan.
geçmiş olsun,gerçekten çok güzel bir değişim olmuş.burnunun kalkıklığı ve önden görünüşü çok güzel.canını sıkma,ben henüz olmadım ama tecrübeli arkadaşların dediğine göre şişliklerin inmesi,burnun oturması 6 ayı buluyormuş,sabret:)