• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun

20141028_075252.webp

Eklentiler

• 20141028_075249.webp
    20141028_075249.webp
    160,7 KB · Görüntüleme: 327
Ameliyattab 10 dk once :)[yüzün bile şiş görünüyor, eski haline göre merak etme geçecek inşallah, sanki estetikli halin daha genç gibi,moral olsun diye söylemiyorum, benim de burnum önden bakıldığında kalınca duruyor, bandajlarim 3 gün oldu çıkalı. Böyle kötü düşüncelere kapılma, düzelecek ve daha iyi olacaksin.ayrıca yüzün bile şiş daha .fark ediliyor, bu anormalligi atmak için en az 2 ay a kadar daha ihtiyacımız var,sabır diliyorum ☺:KK49:

Bence bu hali bile gayet güzel hesna. Sakın moralini bozma üstelik henüz şiş. Yüzüne de çok yakışmış genclestirmis resmen seni. Güle güle kullan.

[QUO="defnehannn, post: 37735013, member: 617879"]Bence bu hali bile gayet güzel hesna. Sakın moralini bozma üstelik henüz şiş. Yüzüne de çok yakışmış genclestirmis resmen seni. Güle güle kullan.[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim canim :)

canım zaten yeni olmuşsun düzelir o yaa.sonuçta ameliyaat geçirdin şimdiki hali hem daha iyi olmuş.sağlıklı günlerin olsun inşallah.

[QUO="defnehannn, post: 37735013, member: 617879"]Bence bu hali bile gayet güzel hesna. Sakın moralini bozma üstelik henüz şiş. Yüzüne de çok yakışmış genclestirmis resmen seni. Güle güle kullan.
Cok tesekkur ederim canim :)[/QUOTE]
canım burada galiba en eski üyelerdenim ve cok burun fotosu gördüm.bir cokta arkadaşım oldu.tecrübelerime dayanarak söylüyorum.moralini en yüksek tavan yapacaksın ve fotolarına baktım öncesine sonrasına gayet güzel olmuşsun.sadece burunun zamanı var daha pişmemiş daha oturmasına aylar var.evt burun duvarından burun ucuna kadar şiş ve şekil daha belli bile değil daha ödem su dolu derin daha kemige yapışmamış.kaynamamış sana önerim doktorunada sor sana bi masaj gerekiyor.cıkan alcınla bile masaj yapabilirsin fazla bastırmadan ne tarafta fazla şişlik varsa o tarafa biraz daha fazla bastırcaksın ve faydasını cok göreceksin.alcın yoksa parmaklarınla yap.kütük gibi bir burun değil açık teknikle yapılmış ondanda cok ödemin var.ilerde cok güzel olacak sabır:)

Back
X