• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun

Eski resimle arasında dağ kadar fark var daha yuzundeki sislik inmemis onca islem gormus burnunun boyle odemli olmasi cok cok dogal ve normal bu sitede ne burunlar gordum emin ol yandan gayet basarili ondende zaten sisliklerin gectiginde guzel olucak uzulmeyin kesinlikle yeni yapilan tum burunlar sis alcidan ciktigi anda super gorunen bir burun gordun mu burda heleki hic guzel olmamis diyen arkadaslari asla umursama yuzunun sis oldugu bariz ameliyatimin 4.gunu gozumdeki sislik yanagima inmis uzun zayif suratli biriydim ben simdi siskoyum ama gecicek yeni surat eklemedigine gore sanada yeni burun eklemedigine gore hersey duzelicek

Henüz bu karara varmak için çok erken yüzünüz de şiş duruyor yani bence burnunuzun kötü olduğundan değil sizin rahatsızlığınız henüz şişliklerin ödemlerin gitmemiş olmasından.
Hele bi kaç ay geçsin o zaman burun oturmaya başladıkça güzelliği çıkıcaktır ortaya .

Back
X