Buruna Darbe Alma/Burun Çökmesi

Ben cok pisman oldum keske olmasaydim diye ama iyi dusunmekte fayda var ufak tefek darbeler de aldim elim filan carpti gece ama bi sknti olmaz demisti doktor ayna carpmasina ise zarar verebilir dedi ben de en kötüsunu ögrwnmek istedigimi söyledim 10 dk lik bi islemle duzeltilir demisti ama netten cok zor ameliyatlar okudum sakin siz okumayin insanin psikolojisi iyi ce bozuluyor
Niyeyse ameliyatı sorunsuz geçen yüzdede olma fikri çok uzak geliyor. Keşke ameliyattan sonra hiç foruma uğramasaydım ben bilmiyordum böyle problemli olduğunu...

En mantiklisi iyi dusunmek olmus bir kere geriye dönusumuz de yok belki de hic bir sknti olmayacak insallah da cikmaz ikimizde de 3 ay bekleyecgz bn hergün degisimleri fotograf ile takip ediyorum. Bazi doktor lar da 1 ay olmus bi sikinti olmaz diyorlar o kadar kendime dert ettim ki bir cok doktor ile iletisime gectim siz doktorunuza görundunuz mü
Ben kendi doktoruma göründüm sorunsuz diyor. Başka bir doktora da gittim bu içindeki şişlik konusunda bir sorun yok dolgu kıkırdak sağlam yapılmış dedi "kıkırdak hafızası olan bir yapı aylar sonra da oluşur" dedi ama ben şuan nefes sorunum için doktoruma yazmaya çekiniyorum. Şişlik diyecek ne diyecek ki

Aynen şimdilik beklemek gerek onlar da anlamaz ama bnm gbi takinti yapmayin insanin hayatini çok etkiliyor kedinin ne gücü olacak ki tamamen burnunuza mi atladi çok mu ağriniz oldu

Hayir psikolojik olabilir ben zannetmiyorum kedinin dusmesi vs zarar verecgni bn de ayni durumdayim benm hic cqnim yanmamisti ama deli gibi agladim cok buyuttum hep kotu yorumlaei okudim forumda burnu çöken dusenlerin yazdklaeni okudim ama bence bsy olsa belli olurdu sanmiyorum 3 ay sonra insallah ikimiz de skntisiz atlatiriz iletisim halinde olalim ayin 8 i ya da 11 inde randevum var birbirimizle paylasalim

Hemen hemen ayni tarihlerde var insallah ikimiz de sorunsuz atlatalim çunkü kötu dusunnce tum psikolojisi bozuluyor insanin hic kimse garanti veremez çarpmasan bile çökme durumu hep var bakalim bekliyelim zaman gösterecek herseyi

Merhaba arkadaşlar. 40 küsur günü devirdim şeklinde hala bir sorun yok hatta gittikçe iyi oluyor ama burnumda sağ taraftan nefesim gittikçe kötüleşiyor doktorum İstanbul'daysa yarın gideceğim kontrole. Kulak çubuğuyla temizleyeyim dedim sol deliğe rahat girmesine rağmen sağ delik çok dardı kulak çubuğunu soktuktan sonra nefesim biraz rahatladı ama sonra geri kapandı normal olarak. Sizce bu ne olabilir? Daralıyorum derin nefes alamıyorum sağ burun deliğim yüzünden.

Merhaba arkadaşlar. 40 küsur günü devirdim şeklinde hala bir sorun yok hatta gittikçe iyi oluyor ama burnumda sağ taraftan nefesim gittikçe kötüleşiyor doktorum İstanbul'daysa yarın gideceğim kontrole. Kulak çubuğuyla temizleyeyim dedim sol deliğe rahat girmesine rağmen sağ delik çok dardı kulak çubuğunu soktuktan sonra nefesim biraz rahatladı ama sonra geri kapandı normal olarak. Sizce bu ne olabilir? Daralıyorum derin nefes alamıyorum sağ burun deliğim yüzünden.

Sizin yazdıklarımızın birebir aynısı nı bende yaşıyorum sağ taraf sol tarafa göre daha inik ve çıkıntı şeklinde duruyo ameliyat olalı 3 ay oldu doktor birşey olmaz demesine rağmen ben çok rahatsızım hem görüntünsünden hemde nefes alma probleminden yandan burnumu genişlettigim zaman çok rahat nefes alıyorum bırakınca yine az aliyorum derin nefes çekerken orası iyice içine giriyo ilk zamanlardan beri bu duruma takmıştım doktora kaç kez söyle meme rağmen birşey olmaz dedi hala bekliyorum 6.ay kontolü var gidince baya dicem yani rahatsız olduğumu bakalım ozaman ne dicek

Sizin yazdıklarımızın birebir aynısı nı bende yaşıyorum sağ taraf sol tarafa göre daha inik ve çıkıntı şeklinde duruyo ameliyat olalı 3 ay oldu doktor birşey olmaz demesine rağmen ben çok rahatsızım hem görüntünsünden hemde nefes alma probleminden yandan burnumu genişlettigim zaman çok rahat nefes alıyorum bırakınca yine az aliyorum derin nefes çekerken orası iyice içine giriyo ilk zamanlardan beri bu duruma takmıştım doktora kaç kez söyle meme rağmen birşey olmaz dedi hala bekliyorum 6.ay kontolü var gidince baya dicem yani rahatsız olduğumu bakalım ozaman ne dicek
3 ayda görüntünüzde bir sorun var mı? Sebep çökme falan değil o zaman? Ben de başka bir doktora gösterdim sorun yok demişti. Ben nazal valv darlığı gibi bir şey okudum ama internette okuduğumu doktora satmak istemiyorum daha da sinirleniyorlar... geçmiş olsun size de.

Öyle ufak tefek darbelerle cokme olmayacagini ögrendim komsumuzun kücuk çocuğu var surekli kafa darbesi almasina ragmen cökme vs olmamis sanirim bu forum insanin psikolojisini bozuyor cökme doktor hatasidir. Çok büyuk darbe almamissak sknti olmaz hele hele 1 ay i doldurunca kemikler zaten kayniyor. Ben burada yazilanlari okuyunca günlerce bunalimdan cikamadim

Öyle ufak tefek darbelerle cokme olmayacagini ögrendim komsumuzun kücuk çocuğu var surekli kafa darbesi almasina ragmen cökme vs olmamis sanirim bu forum insanin psikolojisini bozuyor cökme doktor hatasidir. Çok büyuk darbe almamissak sknti olmaz hele hele 1 ay i doldurunca kemikler zaten kayniyor. Ben burada yazilanlari okuyunca günlerce bunalimdan cikamadim
Ben de öyle umuyorum zaten aldığım darbeleri doktora söylediğimde hiç ciddiye almadı bir sorun etmedi. Darbeyle çöken burun sayısı çok çok azmış.

Aynen oyle doktor sağlam yapmissa sknti olmaz ben de cok arastirdim cok psikolojim bzldu ama hic gerek yokmuş

Aynen oyle doktor sağlam yapmissa sknti olmaz ben de cok arastirdim cok psikolojim bzldu ama hic gerek yokmuş
Bir sorun yoksa yoktur işte nefes sorunum çözülse bir daha foruma bile girmeyeceğim babama da söz verdim çok ağlıyorum diye o da üzülüyor. Haftaya salı göreceğiz.

Back
X