buruna konulan kıkırdak

Burnumun icindeki kikirdak burnumun uc kismina eklendi.Zamanla erir mi bilgi verirseniz sevinirim

benimde burnuma kıkırdak eklendi doktor mutlaka bir kısmı eriyor önemli olan ne kadar koyduğun dedi ama takip edicek aynı zamanda erimeyi ona göre ameliyata ihtiyaç varmı söyleyecek

burun masajı için 1ay geç degıl dımı arkadaslar ben amelıtay olalı 1 ay oldu 1 haftadır yapmaya basladım daha yenı zaten burun tazedır olur dıye dusunuyorum

7 ay oldu ben hala yapıyorum.Tabiki geç değil

şu sebepten sordum ben amelıyat olalı 1 ay oldu ama yapmadım sımdı artık yapmaya basladım ve elım bosta oldugu surece 1 saat bıle yapıyorum nemlendırıcı surup rahatsızda olmuyorum oyle 5dakıka falan yapıp bırakmıyorum saatlerce yapabılırım ozellıkle odemımın uzerınden yapıyorum ki odem erısın dıye bırakınca bakıyorum odem hıc yok tabıkı sonrasında yıne cıkıyor onemlı olan devam etmek

Bence bir saat yapmayın burnunuzda çökme olabilir sonra.Masaj genelde aynı yere 10 kez filan yapılır günde bi kaç kez tekrarlanır.Doktorunuza sorun en iyi o bilir zaten :)

Bence bir saat yapmayın burnunuzda çökme olabilir sonra.Masaj genelde aynı yere 10 kez filan yapılır günde bi kaç kez tekrarlanır.Doktorunuza sorun en iyi o bilir zaten :)

doktorum masaj vermedı ama gecen gun hıttıgımde dıger hastası dedıkı banada yapma dedı ama ben masaj yaptım dedı bunuda soyledım kendısıne tamam dedı dedı sende hafıfce yapabılırsın dedı bende oyle yapıyorum bakalım nolucak ayrıca o hastasınada yapma deyıp onun yapması burnunu harıka yapmış masajla odrmı yok ettım dedı

benim burun ucumada kikirdak koymus eridi ve kucuk bi parca kaldi sisiyo surekli gecmiyo bi seneyi gecti burnum gittim istersen aliyim diyo tam indi dedim tekrar ayni seyleri yasamm gerekiyo zatn hic memnun kalnadim doktordn nefret ediyorum

burundaki kıkırdak mı burun ucunuza eklendi acaba? Bende çirkinde dursa kıkırdağın erimesini istiyorum. Biraz iner hiç değilse kalkık ve şiş şu an ucu 7 ay oldu. Değişmez gibi geliyo inşallah daha doğal görünüme kavuşurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…