Buruna yapılan kortizon iğne

bende cikinti ve burnum asiri odemli oldugu icin doktor iğne yaptı ama inan ki pek ise yaramadı, bosuna yapma hiçbir şey değişmiyor.

Merhaba
Öncelikle çok geçmiş olsun ..ikinci ameliyatı oldunuz mu acaba bu süreçte neler yasadınız

Merhaba ben yaklaşık 2.5 ay önce ameliyat oldum burnumdan ve göz pınarı hizamdaki kemikte şişme var yani nasıl anlatsam ordaki bi çıkıntı var sert taş gibi ödem mi yoksa hatali bir ameliyat mı geçirdim bilmiyorum acaba yaptırdığınız iğne benim sorunumu da giderir mi? Ödem mi kemik mi bilmiyorum psikolojim bozuldu..

Merhaba bende de aynı sorun var nasıl oldu düzeldimi burnunuz?

Merhaba ben agustos sonunda revızyon oldum ama hala burun sırtım kalın bırde amelıyat resımlerınde bır kavıs var suan yok o kavıs dumduz bı burun daha once 3 defa ılk amelıyat sonrası 1 defa da revızyon sonrası kortızon oldum zarar vermedı evet su kavıs olayı canımı sıkıyor asla amelıyat resmımle benzemıyor boyle bır sorun yasayan varmı? 5 gun sonra 6. Ayım doluyor

Bozuldu mu acaba

Düzeldi mi acaba

Düzeldi mi acaba

Merhaba şimdi kaçıncı aydasınız bende iğne yaptırmayı düşünüyorum doktoruma söyledim gel yapalım dedi ama korkuyorum

Merhaba iğneden sonra oluşan çukurluk geçti mi gerçekten? Ben de 3 ay önce yaptırdım çukur ve leke oluştu geçeceğini düşünmüyorum. Psikolojim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…