Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok vücuda zararlı değil, çünkü sadece lokal iğne yaptığın yerine çalışıyor kana organlar yayılmıyor. Genelde kalın derili yağlı buruna ödem geçsin diye doktorun kontrol altında yapılıyorDeri kalınlığını inceltmek için ,yumuşak dokuyu gidermek için kortizonlu iğne yapılıyor Muş . Zararlı Mıdır yaptıran var mı
Canım bende yumuşak doku komplikasyonu oluştu önceki burnumda elimi değdiğimde deri Yok gb kemik gelirdi şimdi kapkalın bir et tabakası var onun için yapacak internette okudum da körlük falan yapabiliyor Muş acaba öyle uydurma Mit miyok vücuda zararlı değil, çünkü sadece lokal iğne yaptığın yerine çalışıyor kana organlar yayılmıyor. Genelde kalın derili yağlı buruna ödem geçsin diye doktorun kontrol altında yapılıyor
Merhaba...7 ay oldu ben ameliyat olalı. Bu burun çok enteresan bir organ... inanın gün gün değişim halinde benim burnum. Sabah daha şiş akşam daha küçük. Ödemler gitgide uca iniyor ve üç kısımda sanki birikiyor. Hele benim gibi burun sırtı ince derili burun ucu kalın deriliyseniz durum gerçekten zor bir hal alıyor. Tek çare sabırla beklemek. Ne masajlar yaptim ne çok yeşil çaylar ictim anlatamam. 3.ayim dolduğunda doktorum bu bahsettiğiniz iğneden yaptı burun ucuma. Etkisi iki hafta sonra falan oldu. Hakikaten ödemi aldı diyebilirim. Öyle kör dalan da olmadım.:)) ))) korkmayın. Ben de endişeyle doktoruma aynı sizin gibi sormuştum bu körlük yan etkisini... doktorum çok gülmüştü. Siz doktorunuza güvenlikten sonra herşey zamanla düzeliyor. 8.aya girerken şu an hala şiş bi burnum var. Ama eskisi kadar takmıyorum artik. Dedim ya bu burun çok enteresan bi organ... gün geçtikçe şekil aliyor. Bol sabir lazım..Canım bende yumuşak doku komplikasyonu oluştu önceki burnumda elimi değdiğimde deri Yok gb kemik gelirdi şimdi kapkalın bir et tabakası var onun için yapacak internette okudum da körlük falan yapabiliyor Muş acaba öyle uydurma Mit mi
yok vücuda zararlı değil, çünkü sadece lokal iğne yaptığın yerine çalışıyor kana organlar yayılmıyor. Genelde kalın derili yağlı buruna ödem geçsin diye doktorun kontrol altında yapılıyor
Burun ucu indi. Sonra uca doğru olan sirt kısmında ödem oluştu. Hafif bi tümsek yani. Bugünlerde o da geçti sayılır. Yani ödem burun ucunda epey bi zaman oluyor. Evet zor biliyorum ama beklemekten başka bir yolu yok.Süpermiş:) peki iğneden sonra tekrar aynı derecede ödem oluştu mu yoksa iğneden sonrası gibi mi devam etti canım
Hayır hayır komple kalın derili olmadım. Burun sırtım ince derili. Ödem ucundaydi. Doktorum da 3.ayda ucundaki odemi dagitmak icin igne yapti. Faydasini gordum. Ama igneden ama odemin zaten gececeginden....artik orasını bilemem. Bu arada kalın derili bir burnu ince derili yapsın diye değil bu iğne. Yine kalın derili burun ucum. Ödem epey azaldı.Alman doktoru banada o igneden bahsetmisti benim sirtim ince deriliydi ucu kalindi?? Simdi komplemi kalin deri oldu lütfen cevap verin sis hala
Profilimden actigim konuya bakarsanız fotoğrafım mevcut.Alman doktoru banada o igneden bahsetmisti benim sirtim ince deriliydi ucu kalindi?? Simdi komplemi kalin deri oldu lütfen cevap verin sis hala
Merhaba burun ucuna iğne yaptırdınız mı? Benim doktorum da yapacak ama endişeliyimDeri kalınlığını inceltmek için ,yumuşak dokuyu gidermek için kortizonlu iğne yapılıyor Muş . Zararlı Mıdır yaptıran var mı
Merhaba benim ameliyatımın üzerinden bi sene geçti ve burnum kalın ve ödemli doktorum burun ucuna iğne yapacak ama yan etkilerinden korkuyorum.Sizin burnunuzda iğne işe yaradı mı? Deride renk değişikliği gibi yan etkiler oldu mu?tek sefer mi iğne yapıldı, iğneden ne kaar süre sonra ödemler azaldı.paylaşıp bana da yardımcı olursanız sevinirimMerhaba...7 ay oldu ben ameliyat olalı. Bu burun çok enteresan bir organ... inanın gün gün değişim halinde benim burnum. Sabah daha şiş akşam daha küçük. Ödemler gitgide uca iniyor ve üç kısımda sanki birikiyor. Hele benim gibi burun sırtı ince derili burun ucu kalın deriliyseniz durum gerçekten zor bir hal alıyor. Tek çare sabırla beklemek. Ne masajlar yaptim ne çok yeşil çaylar ictim anlatamam. 3.ayim dolduğunda doktorum bu bahsettiğiniz iğneden yaptı burun ucuma. Etkisi iki hafta sonra falan oldu. Hakikaten ödemi aldı diyebilirim. Öyle kör dalan da olmadım.:)) ))) korkmayın. Ben de endişeyle doktoruma aynı sizin gibi sormuştum bu körlük yan etkisini... doktorum çok gülmüştü. Siz doktorunuza güvenlikten sonra herşey zamanla düzeliyor. 8.aya girerken şu an hala şiş bi burnum var. Ama eskisi kadar takmıyorum artik. Dedim ya bu burun çok enteresan bi organ... gün geçtikçe şekil aliyor. Bol sabir lazım..
Merhaba.gecmis olsun.3.ayimda burun ucundan iğne yapmıştı doktorum.3 hafta gibi kısa bir sürede şişlikler indi. Ucunun top hali eskisine nazaran azaldı. Ancak burun sırtımın ortasında kaldı ödem. 8.ayimda kontrole gittim ve rahatsızlığımi belirttim doktoruma. Bana ağustos ayına kadar beklememi masajla oraya bastırmalı söyledi. Ağustosta gittiğimde yine şişlik duruyorsa oraya da iğne yaparım dedi. Ok. Güzel ammaaaaa iki haftadır burun ucunun ortasında tırnak izi gibi bir çöküklük oluştu. Bu iğne bu seferde fazla doku incelmesi yaptı diye düşünüyorum. Yani bence emin ellerde uygun dozda iğne yapılırsa aslında iyi birşey. Ama yan etkileri de olabiliyor.Merhaba benim ameliyatımın üzerinden bi sene geçti ve burnum kalın ve ödemli doktorum burun ucuna iğne yapacak ama yan etkilerinden korkuyorum.Sizin burnunuzda iğne işe yaradı mı? Deride renk değişikliği gibi yan etkiler oldu mu?tek sefer mi iğne yapıldı, iğneden ne kaar süre sonra ödemler azaldı.paylaşıp bana da yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler,cvp için.Ben de iğnenin yan etkilerinden korkuyorum çünkü iğneden sonra ne kadar doku eriyecek ,ödem mi gidecek normal dokular mı gidecek önceden kestirilemiyormuş.Kişiden kişiye bünyeden bünyeye farklı oluyormuş.Benim doktorum bi hastada fazla erime olunca oraya dolgu yaptıklarını söyledi(ameliyatsız bırun estetiğinde yapılan gibi) çaresi var dedi.Ben bu iğne işe yaramazsa tekrar revizyon olmayı düşündüğüm için bu riskleri göze alacağım sanırım.Şansıma iğneyle düzelirse ne ala( şanslı bi insan da değilimdir ama )düzelmezse kışa ameliyat .Merhaba.gecmis olsun.3.ayimda burun ucundan iğne yapmıştı doktorum.3 hafta gibi kısa bir sürede şişlikler indi. Ucunun top hali eskisine nazaran azaldı. Ancak burun sırtımın ortasında kaldı ödem. 8.ayimda kontrole gittim ve rahatsızlığımi belirttim doktoruma. Bana ağustos ayına kadar beklememi masajla oraya bastırmalı söyledi. Ağustosta gittiğimde yine şişlik duruyorsa oraya da iğne yaparım dedi. Ok. Güzel ammaaaaa iki haftadır burun ucunun ortasında tırnak izi gibi bir çöküklük oluştu. Bu iğne bu seferde fazla doku incelmesi yaptı diye düşünüyorum. Yani bence emin ellerde uygun dozda iğne yapılırsa aslında iyi birşey. Ama yan etkileri de olabiliyor.
Evet haklısınız.bunyeye göre farklı sonuçlar oluyor. Ben de renk değişikliği olmadı çok şükür. Tek doz yaptı.tam burnumun ucundan. Ve orası hafif çizgi şeklinde çukur oldu. Çok belli değil ama istediğim şey de değil. Zaten kavisli bir burun değildi. Burun ucu da inince sırt kısmı tümseklesti. Ağustosa kadar geçmezse ben ikinci iğneyi de yaptıracağım. Fatih dağdelen ı ınstagramda takipteyim. Canlı yayın yaptığı bir anda bu iğne olayını sordum. Gerektiğinde kalın derili burunlara uygulanmalı.korkmayin dedi. Benim doktorum da izmir de isim yapmış bir doktor. Güvenmekten başka seçeneğim yok. Zor bir büründü benimki. Ameliyattan sonraki süreçte zor iste... Çok fazla takmıyorum artık. Çünkü gerçekten zamanla değişim halinde burnum. Sabırla bekliyorum.Teşekkürler,cvp için.Ben de iğnenin yan etkilerinden korkuyorum çünkü iğneden sonra ne kadar doku eriyecek ,ödem mi gidecek normal dokular mı gidecek önceden kestirilemiyormuş.Kişiden kişiye bünyeden bünyeye farklı oluyormuş.Benim doktorum bi hastada fazla erime olunca oraya dolgu yaptıklarını söyledi(ameliyatsız bırun estetiğinde yapılan gibi) çaresi var dedi.Ben bu iğne işe yaramazsa tekrar revizyon olmayı düşündüğüm için bu riskleri göze alacağım sanırım.Şansıma iğneyle düzelirse ne ala( şanslı bi insan da değilimdir ama )düzelmezse kışa ameliyat .
Peki sizde burunda renk değişikliği morarma oldu mu?Bir de iğne tek sefer mi yapıldı?okuduğuma göre iğneyi 2-3 defada azar azar yapan doktorlar varmış acaba o daha mı iyi ?belki ozaman istenmeyen çökmeler fazla erimeler olmayabilir.
Revizyonu siz mi istiyorsunuz yoksa doktorunuzla verdiğiniz bir karar mi? 2.kez bu ameliyatı olmakta cesaret. Çok iyi araştırın.zor valla.. kolay gelsin çok.Teşekkürler,cvp için.Ben de iğnenin yan etkilerinden korkuyorum çünkü iğneden sonra ne kadar doku eriyecek ,ödem mi gidecek normal dokular mı gidecek önceden kestirilemiyormuş.Kişiden kişiye bünyeden bünyeye farklı oluyormuş.Benim doktorum bi hastada fazla erime olunca oraya dolgu yaptıklarını söyledi(ameliyatsız bırun estetiğinde yapılan gibi) çaresi var dedi.Ben bu iğne işe yaramazsa tekrar revizyon olmayı düşündüğüm için bu riskleri göze alacağım sanırım.Şansıma iğneyle düzelirse ne ala( şanslı bi insan da değilimdir ama )düzelmezse kışa ameliyat .
Peki sizde burunda renk değişikliği morarma oldu mu?Bir de iğne tek sefer mi yapıldı?okuduğuma göre iğneyi 2-3 defada azar azar yapan doktorlar varmış acaba o daha mı iyi ?belki ozaman istenmeyen çökmeler fazla erimeler olmayabilir.
Size de çok geçmiş olsun .İnşallah 2. İğnede istediğiniz sonucu elde edersiniz.Benim burnumda kalın kıkırdaklı bir burundu Muhammet dilbere gitmiştim ilk önce burnumdan ameliyat olursam güzel bir burnum olacağını ama nefes sorunları yaşayacağımı ve beni ameliyat etmeyeceğini söyledi ,kimseyede ameliyat olma çok kötü bir burnun yok dedi.Ama ben küçük kalkık bir burnum olmasını istediğim için yine burdan bulduğum hakkında çok iyi yorumlar okuduğum ve instagramdaki hasta fotoğraflarında mükemmel burunları yapan oldukça ünlü bir doktora gittim .Burnumun hiç de zor bir burun olmadığını ve güzel bir burun yapacağını söyledi ben de kendisine güvendim ve hatırı sayılır bir para ödeyerek ameliyat oldum.Ama maalesef sonuç eskisinden güzel ama şişliği inmeyen ucu top gibi bir burnum oldu.Üstelik nefes alma kalitem azaldı.Ben de sizin gibi bazen şişen bazen güzel görünen bazen patates gibi olan bir burnun sabırla düzelmesini bekliyorum tam bir yıldır.Ama ameliyattan bir ay sonra nasıl şişse hala aynı şişlik ve ödem duruyor.Doktor yapmayı mı beceremedi benim burnum mu zordu bilmiyorum.ama kemerli ne büyük burunlardan okka gibi burunlar yapmış bir doktor bu ,ben mi kötü gününe denk geldim bilmiyorum ve moralim çok bozuluyor,insanlar ameliyat olduğumu bile anlamıyor .Canım fotoğraf çektirmek aynaya bakmak bile istemiyor bazen.Yarı fiyata bir sürü doktor varken ikinciye ameliyat olmak zorunda kalmayayım diye bu doktora gitmiştim ama demek ki bu işler biraz da şans işiymiş.Doktorum burnumun güzel olmadığını kabul ediyor ve herkese aynı işlemi yaptığını ama bazı burunlardan istenilen sonuçları vermeyebileceğini söylüyor. önce iğne ile şişliği ve lokalle içte nefes almamı engelleyen tümseği düzeltmeyi önerdi ve düzeleceğini düşündüğünü söyledi eğer düzelmezse revizyon olur dedi.haftaya perşembe yapacak bakalım işe yarayacak mı? Ben de ameliyat olmak istemiyorum tekrardan ama istediğim gibi güzel bir burna sahip olma ihtimalim var ,sonuç güzel olacaksa 2. Ameliyatı da olurum bi hafta zorluğu var, buna değer.uzun yazdım kusura bakmayın ama aynı dertten muzdarip birisini bulunca içimi dökmek istedim birdenTeşekkürlerRevizyonu siz mi istiyorsunuz yoksa doktorunuzla verdiğiniz bir karar mi? 2.kez bu ameliyatı olmakta cesaret. Çok iyi araştırın.zor valla.. kolay gelsin çok.
Kıkırdak kemik arası geçişte mi oluştu iz ..Evet haklısınız.bunyeye göre farklı sonuçlar oluyor. Ben de renk değişikliği olmadı çok şükür. Tek doz yaptı.tam burnumun ucundan. Ve orası hafif çizgi şeklinde çukur oldu. Çok belli değil ama istediğim şey de değil. Zaten kavisli bir burun değildi. Burun ucu da inince sırt kısmı tümseklesti. Ağustosa kadar geçmezse ben ikinci iğneyi de yaptıracağım. Fatih dağdelen ı ınstagramda takipteyim. Canlı yayın yaptığı bir anda bu iğne olayını sordum. Gerektiğinde kalın derili burunlara uygulanmalı.korkmayin dedi. Benim doktorum da izmir de isim yapmış bir doktor. Güvenmekten başka seçeneğim yok. Zor bir büründü benimki. Ameliyattan sonraki süreçte zor iste... Çok fazla takmıyorum artık. Çünkü gerçekten zamanla değişim halinde burnum. Sabırla bekliyorum.
Şislik yukarda.cok uçta değil. İz dikine burun ucunda..Kıkırdak kemik arası geçişte mi oluştu iz ..