Burunda çökme nasıl anlaşılır?(fotoğraflı)

Meaculpa34

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2023
102
4
16
Sol tarafıma bakar mısınız göz pınarıma doğru oymuş gibi.Mesafe daha fazla gibi gözümle.Fotoğraflarda sol kısımda bu çizgi hep görünüyor üst kenarı da hafif daha çukur gibi.20 günlük burun.Doktor eylülden önce görüşmeyi kabul etmiyor.Sorun yok diyor sadece.Yaşamaktan bıktım çok mutsuzum ne yapmalıyım sizce sorun ne?

Gayet iyi duruyor burnunuz kemiğiniz düzgün inmiş aşağı doğru sol taraftaki şey ödem bence kemiklerde daha geç iniyor ödem

Burnunuza sürekli baktığınız için her ayrıntı size görünür. Bana çok garip Bi burun gelmedi.ufak tefek hatalar olur. Sonuçta Allah yapısını bozup kul yaptı. Nefes problemi yoksa durumu da kötü görünmüyor.

Ben elde olmayan hataları anlarım kendi burnumda burun göz hizam eşitti kaş arama niye giriyor çok moralim bozuk en önemli yer göz etrafı ama diğer yerleri düzeltmek de daha kolay varolan kemiği kazımış

Ben elde olmayan hataları anlarım kendi burnumda burun göz hizam eşitti kaş arama niye giriyor çok moralim bozuk en önemli yer göz etrafı ama diğer yerleri düzeltmek de daha kolay varolan kemiği kazımış
Burun bir bütün sadece ucunu törpüleyip kapatamaz ki bütünlüğünü korumak için yukardaki kemiğide törpülemiştir sol tarafınızda daha çok ödem kalmıştır 1 seneye iner düzelir bence

Burun bir bütün sadece ucunu törpüleyip kapatamaz ki bütünlüğünü korumak için yukardaki kemiğide törpülemiştir sol tarafınızda daha çok ödem kalmıştır 1 seneye iner düzelir bence
Ama elime sadece kemik geliyor yumuşak doku gelmiyor kemiklerde de mi ödem oluyor?Sert kemik ödemi mi oluyor?20 gün oldu ama ödemlerim baya gitti üst kısımda açıldığında kemikler belli olmazken çok güzeldi bu yanlardaki belirginlik kaybolmaz mı?

Çok hatırlamıyorum ama benim elimede geliyordu sert kıkırdak kemik gibi bişey geçti zamanla

Demek istediğim ödemler gitti ki yandan kontür belli daha nasıl gidecek demek istedim.Elime yumuşaklık gelmiyor çünkü.
20 günlük burnunuzda ödemlerin tamamen gitmesi imkansız en az 6 ay ile 1 sene gider ve burun oturur siz farketmiyosunuz. Bence burnunuzda bişey yok akışını bırakın çok incelemeyin

20 günlük burnunuzda ödemlerin tamamen gitmesi imkansız en az 6 ay ile 1 sene gider ve burun oturur siz farketmiyosunuz. Bence burnunuzda bişey yok akışını bırakın çok incelemeyin
İki göz aramdaki kemikler çok belirgin ödem kalmışa benzemiyor ilk zamanlar vardı o yüzden şu an görüntünün gerçeği çıktı fazla oymuş inceltmiş yanlardan gözümün yanı çukur gibi kalmış

Ben sizin demek istediğinizi anladım benimde burnum bantlı ama göz pınarımın biri daha yüksek diğer taraf daha alçak gibi. Ödemdir inşallah

Zaten doğal burun beklememiz imkansız gibi bir şey ama kötü durmuyo bence bir de 1 seneye anca oturur sizinki yine çok güzel duruyo bazı gördüklerim 6 ayda bile burnu şiş tuhaf duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…