- 20 Temmuz 2023
- 102
- 4
- 16
- Konu Sahibi Meaculpa34
-
Bu kemikler hep belirgin mi kalacak?Gayet iyi duruyor burnunuz kemiğiniz düzgün inmiş aşağı doğru sol taraftaki şey ödem bence kemiklerde daha geç iniyor ödem
Onu demiyorum sol göz pınarımın burda mesafesi daha uzun duruyor sağ tarafa göreGayet iyi duruyor burnunuz kemiğiniz düzgün inmiş aşağı doğru sol taraftaki şey ödem bence kemiklerde daha geç iniyor ödem
Siz çok dikkatli incelediğiniz için size öyle geliyor bence burnun şeklini alması 1-1.5 sene sürerOnu demiyorum sol göz pınarımın burda mesafesi daha uzun duruyor sağ tarafa göre
Bu fotoğrafa bakar mısınız daha çok belliSiz çok dikkatli incelediğiniz için size öyle geliyor bence burnun şeklini alması 1-1.5 sene sürer
Siz çok dikkatli incelediğiniz için size öyle geliyor bence burnun şeklini alması 1-1.5 sene sürer
Siz çok dikkatli incelediğiniz için size öyle geliyor bence burnun şeklini alması 1-1.5 sene sürer
Ben elde olmayan hataları anlarım kendi burnumda burun göz hizam eşitti kaş arama niye giriyor çok moralim bozuk en önemli yer göz etrafı ama diğer yerleri düzeltmek de daha kolay varolan kemiği kazımışBurnunuza sürekli baktığınız için her ayrıntı size görünür. Bana çok garip Bi burun gelmedi.ufak tefek hatalar olur. Sonuçta Allah yapısını bozup kul yaptı. Nefes problemi yoksa durumu da kötü görünmüyor.
Burun bir bütün sadece ucunu törpüleyip kapatamaz ki bütünlüğünü korumak için yukardaki kemiğide törpülemiştir sol tarafınızda daha çok ödem kalmıştır 1 seneye iner düzelir benceBen elde olmayan hataları anlarım kendi burnumda burun göz hizam eşitti kaş arama niye giriyor çok moralim bozuk en önemli yer göz etrafı ama diğer yerleri düzeltmek de daha kolay varolan kemiği kazımış
Ama elime sadece kemik geliyor yumuşak doku gelmiyor kemiklerde de mi ödem oluyor?Sert kemik ödemi mi oluyor?20 gün oldu ama ödemlerim baya gitti üst kısımda açıldığında kemikler belli olmazken çok güzeldi bu yanlardaki belirginlik kaybolmaz mı?Burun bir bütün sadece ucunu törpüleyip kapatamaz ki bütünlüğünü korumak için yukardaki kemiğide törpülemiştir sol tarafınızda daha çok ödem kalmıştır 1 seneye iner düzelir bence
Çok hatırlamıyorum ama benim elimede geliyordu sert kıkırdak kemik gibi bişey geçti zamanlaAma elime sadece kemik geliyor yumuşak doku gelmiyor kemiklerde de mi ödem oluyor?Sert kemik ödemi mi oluyor?20 gün oldu ama ödemlerim baya gitti üst kısımda açıldığında kemikler belli olmazken çok güzeldi bu yanlardaki belirginlik kaybolmaz mı?
Demek istediğim ödemler gitti ki yandan kontür belli daha nasıl gidecek demek istedim.Elime yumuşaklık gelmiyor çünkü.Çok hatırlamıyorum ama benim elimede geliyordu sert kıkırdak kemik gibi bişey geçti zamanla
20 günlük burnunuzda ödemlerin tamamen gitmesi imkansız en az 6 ay ile 1 sene gider ve burun oturur siz farketmiyosunuz. Bence burnunuzda bişey yok akışını bırakın çok incelemeyinDemek istediğim ödemler gitti ki yandan kontür belli daha nasıl gidecek demek istedim.Elime yumuşaklık gelmiyor çünkü.
İki göz aramdaki kemikler çok belirgin ödem kalmışa benzemiyor ilk zamanlar vardı o yüzden şu an görüntünün gerçeği çıktı fazla oymuş inceltmiş yanlardan gözümün yanı çukur gibi kalmış20 günlük burnunuzda ödemlerin tamamen gitmesi imkansız en az 6 ay ile 1 sene gider ve burun oturur siz farketmiyosunuz. Bence burnunuzda bişey yok akışını bırakın çok incelemeyin
Ben sizin demek istediğinizi anladım benimde burnum bantlı ama göz pınarımın biri daha yüksek diğer taraf daha alçak gibi. Ödemdir inşallahİki göz aramdaki kemikler çok belirgin ödem kalmışa benzemiyor ilk zamanlar vardı o yüzden şu an görüntünün gerçeği çıktı fazla oymuş inceltmiş yanlardan gözümün yanı çukur gibi kalmış
O ödemdir bence .Ben sizin demek istediğinizi anladım benimde burnum bantlı ama göz pınarımın biri daha yüksek diğer taraf daha alçak gibi. Ödemdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?