Burunda minimal degisiklik mumkun mu hayal mi?

sourkid

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
228
28
318
İstanbul
Herkese merhaba... Ben 20 yasindayim ameliyat olmak istiyorum.

Burnumda cok hafif bir kemer var ve ucu hafif dusuk. Gulunce ucu cok dusuyor ust dudagimla ayni hizzaya geliyor. Ameliyatla olmasini istedigim sey ise ucunun yine dusuk olmasi (yani kalkik bir burun degil) fakat daha az bir sekilde.

Fakat tum burun estetiklerine baktigimda bu sitedekiler dail hepsi kalkik kalkik...

Yani kizlar sizce gercekten cok minimal, ayni yuz ifadesi ve burnu koruyacak degisiklik mumkun mu burun estetiginde?

Tesekkurler...

benimde burnumda kemer yok ama ucu düşük seninkisi gibi..bende doktor araştırıyorum..resimlere bakıyorum sürekli ama seninn ddiğin gibi hep kalkık burunlara rastlamadım 1 2 tanedir en fazla..onlarda kendileri istemişler..doğall bir burun istiosun anladığım kadarıyla muhammet dilberi düşünebilirsin derimm :)

tesekkurler cevap icin. O doktoru da arastiricam. Kalkik istedikleri icin oluyor yani, doktor oyle olacak demiyor?

Benim gorusmeye gittigim suana kadarki doktorlar burun kanatlarimin da daraltilmasi gerektigini, burna sadece kaldirmak veya kemer almakla akilli olmayacagini, bir butun olarak dusunulmesi gerektigini soyledi. fakat kanatlar daraltilinca gercekten farkli biri gibi olmaktan korkuyorum.. burnum hic korkunc derecede degil ama korkunc olucak gibi geliyor estetik sonrasi :)

burun ucu estetigi beni cok korkutuyor, sizlerden hic bu konuda tecrubesi olan varsa yazabilir mi? dusuk burnu kaldirmakla ilgili...

Arkadaslar bide burna minimal degisiklik guzel yapan, dogal burun yapan tecrubeli doktorlarin isimlerini yazarsaniz sevinirim.

Bu arada suanki burnumu merak edenler arkadas olarak ekleyip albumume bakabilir... ne demek istedigimi az degisikle anliyacaksiniz...

canım zaten çoğu doktor kalkık ve oyuk bir burun yapmaya yanaşmıyor çünkü riskleri daha fazla oluyor.

Arkadaslar bide burna minimal degisiklik guzel yapan, dogal burun yapan tecrubeli doktorlarin isimlerini yazarsaniz sevinirim.

canımm Bende uzun zaman dr araştırdım. Doğal burun olsun yüzüme yakışsın diyorsan Op. Dr. Muhammet Dilber'i öneririm. Yaptığı burunları incele istersen.

tesekkurler hannah ve pearly...

Ben acikcasi hic kalkik yapmayan bir doktor gormedim yani burunlara bakinca sonrasinin hepsinin birazcik en azindan onden bakinca delikler gorunuyor cok olmasa da...
Mesela Penelope Cruz'un burnuna bakin veya Mila Kunis :) Dusuk gibiler ama daha bir guzellik katiyor... Kalkik sanki herkes ayni guzellikte ama dusuk egzotik oluyor. Kim Kardashian'in da eski burnu dusuk ama guzel mesela.

Muhammed dilber'i arastirmistim ama onun yaptigi burunlar da cok guzel, fakat delikler cok gorunuyor gibi geldi onda da. Guzel yapiyor ama deligi gorunuyor onden bakinca yaptiklarinin bu sitede gordugum kadariyla.

Zor isler bunlar bir de kayma dusme ve cokme gibi riskler de olunca diyorum anne baba biraz daha guzel burnunuz olsaymis

o konuda haklısın kalkık burunlarda mutlaka zamanla düşme olucaktır ama sen her yerden biraz oynama olsun işte atıyorum ,burun sırtı ve ucui ama bunları çok minimal yaptır .sonuçta doktorlar her nekadar doğal yapıyoruz desede estetikli burun bir şekilde anlaşılıyor. bunun bi görür görmez ilk bakışta anlaşılanı var birde dikkat ettiğinde anlaşılanı ama sen çok fazla dramatik bi değişiklik istemiyorum deyip sadece sorunlu bölgelere yönlendirirsen doktoru eminimki yüzüne çok yakışıcak bir burun yapıcaktır

Son düzenleme:
Anne babanıda suçlama :),bazen bakıyorum anne baba çok çirkin ama öyle güzel çocukları var ki inanılır gibi değil.

Hannah sen estetik yaptirdin mi? Peki burun delikleri cok degisiyor mu sonrasinda?

ben yaptırmadım çünkü biraz çekincelerim var bekliyorum hala ,burnum çok sorunlu değil burun deliklerimden şikayetçiyim aslında en çok kafama taktığım onlar. yuvarlak burun deliği istiyorum ama hala anlayabilmiş değilim burun deliklerine müdahaleyi nasıl yapıyorlar.evet burun deliklerini nasıl küçülttüklerini biliyorum fazladan 2 kesi daha yapılıyor ama daraltıyor yani şeklini değiştirmiyor.burun delikleri önemli çünkü burun delikleri çok görünen bir burun yapıldımı düzeltilmesi çok daha zor diye biliyorum.ama senin istediğin burun ucu ,kalkık istemediğin sürece bi problem çıkıcağını tahmin etmiyorum. ben pratisyen doktorum benim gördüğüm burun ameliyatları bu yönde .

Son düzenleme:

canm benim doktorda yanaşmadı kalkık we oyuk buruna doğal burun yaptı bana kalkık istediğim halde yapmadı zamanla burunda çökme olur riske girmiyelim dedı burnumu sewıyorum iyikide oyuk bişi yapmamış

Haha bence inanilmaz guzel bir burun :) Biliyorum cogu kisinin isticegi bir burun degil ama benim yuzume bu guzel gider cunku zaten benziyor yuz hatlarim ve burnum bu kadina

evet ten rengin hariç oldukça benziyor .bu kadına bayılıyorum hele bi filmi vardı adını unuttum şimdi resmen erkeklerin yüreğine indirmek için çekilmiş bir filmdi.yanlış anlaşılmasın ama yani güzellik açısından

Burun deliklerine burun kanatlarina mudahaleyle sekil veriyorlar degil mi? Mandalla tutturulmus gibi hafif oluyor herlade ve delikler de bu yuzden kuculuyor... Katie Holmes oyle yaptirdi mesela burun ameliyatini :) Sizce nasil olmus yeni hali?

Beni cok rahatlattin bende kalkik yapmak daha kolay saniyordum... Allah askina burun ucunu nasil kaldiriyorlar aklim ermiyor. Ucu dusukse kalkinca burun uzamaz mi?

Eski bir film mi? Vanilla Sky Tom Cruise'la beraber olan mi yoksa o en sevdigim filmlerden Veya Scarlet Johansson'la olan mi?

Bu arada Scarlet'in de burnu yapili.. :O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…