tutucuk lutfen onden resmini koyar misin senin burnun cok guzel olmus gercekten. Ilk basta daha mi kalkikti sonradan mi indi peki senin?
bu konuda haklsın ünlüler reklamlarını yapıyorlar diye daha çok özeniyorlar bi çok doktor zaten asistanını sokuyor . bence bu yasaklanmalı
canm burnum inik değil orda önden çekılmıs resımlerım war burun ucum hafıf kalkık burun sırtım we ucu törpülü
Canim nasil yani, doktor kendisi yapmiyomu ameliyati baska birinemi yaptiriyo.. yoksa yaninda duruyo ve baska birini izliyomu, nasil demek istedim cok merak ettim, cok berbat bisey ikiside bencede
Yani indi derken normal goruntusunu sonradan mi aldi yoksa ilk acildigi gun ayni kalkikliktamiydi?
Bu doktora 5 ay once gitmistim onun dedigi sey suydu, sadece kaldirmak kemer almak falan olmaz burun bir sanattir tam olarak dusunulmelidir yani burun ucun kaldirilinca mesela delikler genisler falan ondan tam dusunulmelidir dedi. Burun kanatlari da daraltilmali o yuzden dedi hatta baya bozulmustum cunku o zaman tamamen degisik garip bir tip olurum bi de zaten minnacik bir burnum var o da daraltilirsa sanki o burun nokta gibi garip birsey olur tipim de tamamen degisir... Sana ozel mesaj atarim ismini ama denedim olmadi, 100u doldurmam lazimmisdoldurunca aticam sok olucaksin bu kadar unlu bir doktor olduguna[/QUO
Mutlaka özelden yaz canım olurmu. burda bi topik vardı orada mesaj sayısını doldurma alanı diye herkes bir kaç saçma mesaj atıp atıp dolduruyordu. burnuna gelince burnunu kaldırıp önden görünür hale getircek burun deliklerinide daraltınca burun deliklerin küçülmiycekki dar ve uzun bir şey olucak. bencebunu kim dediyse sana sakın o doktora gitme burdaki arkadaşları çok iyi araştır en iyi sonucu bul tabi doğal hali kendine yakın burunlar olsun ki sonradan beklemediğin bir durumla karşılaşma. Muhammet dilberde güzel burunlar yapıyor geçenlerde senin burnuna benzer ucu düşük bir burunu ( ama o arkadaşınki senden çok çok daha fazla düşüktü) yapmış ve gayet güzeldi sen kalkık değilde 90 derece istiyorum dersin. doktorlar bilir zaten genelde kalkık olsun diye geniş açıyla yaptırıyor hastalar sen 90-95 dersen eminim istediğin hayalindeki burna kavuşacaksın
hayır bizzat onun adına asistanı giriyor. hatta burdada okumuştum doktor adını vermek istemiyorum kimsenin ekmeğine karışmak istemem özellikle ünlülerin doktorları diyebilirm ama ipucu size) iki kişiyede aynı zaman diliminde ameliyat verilmiş aynı saatte iki ameliyat yapamıycağına göre asistanı gidrdiğinin kanıtı bu. Ama kanıta gerek yok zaten bu bilinen bir şey .Bazı doktorların asistanı yapıyor ama kendisinin girdiği ameliyatlarda var tabi yanlış anlaşılmasın.
peki canim mesala ameliyatta seni uyutuyorlarya, o an doktor ortalikta olurmu yoksa olmazmi, sonradanmi girer acaba ?
canm alçım çıktıktan sonra burnum neyse şimdide öyle değişen bişi olmadı ama doktorum bana sırtını oyuk istıyosan hergun 200 defa sırtına yukardan aşşa masaj uygula dedı ben yaptım we güzel oldu öylede kaldı.kızıl saçlı resım war o yenı resmım orada burnuma bakabılırsın
Iki tane isim geliyor aklima unlulerin ve burada 200 sayfalarda kadar basliklari olmayan doktorlar... Yasli basli olduklari icin heralde asistanlari da giriyor ama haksizlik... O yuzden doktorun guven vermesi sart. Suratsiz ise gorusmede gitmeyin bi kadar basit sizi gercekten onemsemesi lazim ve memnun etmeye calismasi lazim. Bazi doktorlar bana gelsen de gelmesen de umrumda degil benim zaten cok hastam var tarzinda seyler soylemisti mesela onlara gitmemeye karar verdim iyi olmalarina ramen
Ben o kizil sacliyi unlu manken falan sandim hic bakmadim sen degilsin diye hahaah :) bakiym simdi sagol.
tuğcecim olduğu durumlarda olabiliyor olmadığı durumlarda olabiliyor. bu değişiyor ama sen neden bu kadar sıkıntı yaptınki kendine.senin burnun olmuş bitmiş. gayette hoş olmuş
yok yok canım bu dediğim doktor tam tersi görüşmeye gidince acayip güler yüzlü güven veren bir doktordu .hatta ameliyata bile beni ikna etmişti ama bu yüzden vazgeçtim . sen ya emre beye yada Muhammet beye yaptır derim .hiç gördünmü yaptığı burunları?
Emre beyinkiler cok guzel ama hic benim istedigim gibi burun yaptigini gormedim... Hepsi de birbirine cok benziyor gibi geldi ve hepsi cok kalkik (bence). Sizi de anliyorum kalkik kemersiz burun guzel olur diye artik benimsenmis ama benim istedigim acikcasi hic anlasilmamasi burun ameliyatinin ve dogal olmasi, hic yuz ifademin kaybolmamasi.
Emre beyin sanki dudakla burun acisi cok fazla birakiyor... O yuzden ona gitmemeye karar verdim daha suana kadar hic benim istedigim gibi dogal yapan birine rastlamadim, muhammet bey'in yaptigi burunlar dogal duruyor ama burun delikleri cok gorunuyor once ve sonrasi cok cok farkli oluyor hastada...
Ben belki cok sey istiyorum aslinda cok az degisiklik istememe ramen :)
kızlar belki ınanmazsınız ama ben 1 haftada karar werdım ameliyat olmaya we hiç araştırmadan doktorumu özel medıcalpark hastanesine daldım we doktorum hakkında yemin ederım hiç bilgım olmadan amelıyat masasına yattım diyeceğim şey sonuçta amelıyat eden plastık cerrah we emın olunkı stajerkende çok amelıyata gırıyolar ben k.b.b da mesela asla amelıyat olmayı aklımdan bıle gecırmedım plastık cerrahlara bence güwenın
sagol canim ne bilim ameliyata girerken doktoru gormedim cikarkende gormedim. ztn ilk babama sordgum sey baba ameliyatimi baskasimi yapti doktor nerde hic gormedimzaten ameliyata girmeden bu tur seyler okumustum. Yine okuyunca aklima geldi bi sorim dedim doktoru gormemek normal biseymi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?