Haha bence inanilmaz guzel bir burun :) Biliyorum cogu kisinin isticegi bir burun degil ama benim yuzume bu guzel gider cunku zaten benziyor yuz hatlarim ve burnum bu kadina
kızlar benim de burnumda kemer var ve ucu sivri gülünce aşağıya düşüyor. sağ taraftan farklı sol taraftan farklı gözüküyor. bende cok oynama istemiyorum burnumda. kemer gitsin ucu toplansın yeter bana ama ben 6 7 milyar veremem çok para nası olacak bilmiyorum her doktor mu 6 7 alıyor yani nasıl desem mesela sağlık problemim yok kemer ve ucunu düzeltecek yine çok uğraştığı bir hastadan aldığı kadar para mı alıyor doktorlar yoksa zahmetine göremi fiyat veriyorlar bunu öğrenmek istiyorum :)))
Eski bir film mi? Vanilla Sky Tom Cruise'la beraber olan mi yoksa o en sevdigim filmlerdenVeya Scarlet Johansson'la olan mi?
Bu arada Scarlet'in de burnu yapili.. :O
kızlar benim de burnumda kemer var ve ucu sivri gülünce aşağıya düşüyor. sağ taraftan farklı sol taraftan farklı gözüküyor. bende cok oynama istemiyorum burnumda. kemer gitsin ucu toplansın yeter bana ama ben 6 7 milyar veremem çok para nası olacak bilmiyorum her doktor mu 6 7 alıyor yani nasıl desem mesela sağlık problemim yok kemer ve ucunu düzeltecek yine çok uğraştığı bir hastadan aldığı kadar para mı alıyor doktorlar yoksa zahmetine göremi fiyat veriyorlar bunu öğrenmek istiyorum :)))
scarlet in doğal canım resimlere bakıp kıyaslıyorsun ama biliyorsun resimlerde bazı burunla rbüyk çıkıyor yoksa onun doğal yani. benim söylediğim film dönüş filmiydi sanırım adını tam hatırlayamıyorum bir daha bakarım netten ama senin dediğin filmleri biliyorum canım onlar değildi. sanki kadını harika göstermek çalışılmış bir filmdi
scarlet in doğal canım resimlere bakıp kıyaslıyorsun ama biliyorsun resimlerde bazı burunla rbüyk çıkıyor yoksa onun doğal yani. benim söylediğim film dönüş filmiydi sanırım adını tam hatırlayamıyorum bir daha bakarım netten ama senin dediğin filmleri biliyorum canım onlar değildi. sanki kadını harika göstermek çalışılmış bir filmdi
Eki Görüntüle 593741
Scarlett kesin yapili kocamanmis gencken simdi ayni burun sadece kucuk gibi duruyo... bilemiyorum tabii ama bence kesin yapmis :)
bildiğim kadarıyla fiyatlar standart..burunun zorluğuna göre para almıyorlar sebujjievet 6 7 milyar çok ama olmuşken iyi bir doktora ameliyat olayım diyosun sonuççta burun bu en dikkkat çeken yer yüzde malesef..ama daha uygun doktorlarda var sanırım forumda doktorlar kısmını takip edersen görürsün.
Eki Görüntüle 593741
Scarlett kesin yapili kocamanmis gencken simdi ayni burun sadece kucuk gibi duruyo... bilemiyorum tabii ama bence kesin yapmis :)
scarletin burnunda müdahale var hannah ucu eskiden daha yayvanmışş toparlatmışş..
ben estetik olduğunu düşünmüyorum kızlar . eski filmlerini hatırlıyorum çocukken ve şimdikilerle kıyaslıyorum aynı ama filmden sonra son yıllarda birşey yaptırdıysa bilmiyorum.eğer estetikse kim yapmışsa harika olmuş bence çünkü ameliyatlı olduğu hiç bir şekilde anlaşılmıyor
canım takip ediyorum Ankara Gazide olup hiç para vermeyen var Batman da 1 milyara olan var aslında güven meselesi bilmediğimiz kim bilir kaç doktor var hem ucuza hem de mükkemmel sonuclar doğuran ama iş burun olunca güvenemiyor insan
ewt doğallığa özen gosterıyolar bende kalkık bı burnum olsun çok istedım ama sonra doktorum bana amelıyat yaptığı kişilerın resmını gözterınce wazgeçtim çunku hepsının burnu tıpatıp aynıydı küçük oyuk we ucu kalkık o nedenle hafıf kaldırdı burnumu
tesekkurler cevap icin. O doktoru da arastiricam. Kalkik istedikleri icin oluyor yani, doktor oyle olacak demiyor?
Benim gorusmeye gittigim suana kadarki doktorlar burun kanatlarimin da daraltilmasi gerektigini, burna sadece kaldirmak veya kemer almakla akilli olmayacagini, bir butun olarak dusunulmesi gerektigini soyledi. fakat kanatlar daraltilinca gercekten farkli biri gibi olmaktan korkuyorum.. burnum hic korkunc derecede degil ama korkunc olucak gibi geliyor estetik sonrasi :)
burun ucu estetigi beni cok korkutuyor, sizlerden hic bu konuda tecrubesi olan varsa yazabilir mi? dusuk burnu kaldirmakla ilgili...
Evet aynen hic anlasilmiyor... Unlulerde yabanci cok az anlasilan var oyle ilk goruste... Siz Camilla Belle'in yeni burnunu begeniyor musunuz? O da cok dogal mesela. Acaba unlulere ayrica ozen mi gosteriyolar? Herkes gibi ayni ilgiyi mi yoksa? Haksizlikkk!
Evet aynen hic anlasilmiyor... Unlulerde yabanci cok az anlasilan var oyle ilk goruste... Siz Camilla Belle'in yeni burnunu begeniyor musunuz? O da cok dogal mesela. Acaba unlulere ayrica ozen mi gosteriyolar? Herkes gibi ayni ilgiyi mi yoksa? Haksizlikkk!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?