Burunda minimal degisiklik mumkun mu hayal mi?

Haha bence inanilmaz guzel bir burun :) Biliyorum cogu kisinin isticegi bir burun degil ama benim yuzume bu guzel gider cunku zaten benziyor yuz hatlarim ve burnum bu kadina

uzun we kemerli gibi geldi bu burun bana gerçi zewk meselesı canım saygım sonsuz

kızlar benim de burnumda kemer var ve ucu sivri gülünce aşağıya düşüyor. sağ taraftan farklı sol taraftan farklı gözüküyor. bende cok oynama istemiyorum burnumda. kemer gitsin ucu toplansın yeter bana ama ben 6 7 milyar veremem çok para nası olacak bilmiyorum her doktor mu 6 7 alıyor yani nasıl desem mesela sağlık problemim yok kemer ve ucunu düzeltecek yine çok uğraştığı bir hastadan aldığı kadar para mı alıyor doktorlar yoksa zahmetine göremi fiyat veriyorlar bunu öğrenmek istiyorum :)))

Estetikse bence cogu doktor ayni fiyat aliyor belki bazilari kisiden kisiye fiyat farki yapabilir bilemiyorum... 6 7 milyar normal bence

Eski bir film mi? Vanilla Sky Tom Cruise'la beraber olan mi yoksa o en sevdigim filmlerden Veya Scarlet Johansson'la olan mi?

Bu arada Scarlet'in de burnu yapili.. :O

scarlet in doğal canım resimlere bakıp kıyaslıyorsun ama biliyorsun resimlerde bazı burunla rbüyk çıkıyor yoksa onun doğal yani. benim söylediğim film dönüş filmiydi sanırım adını tam hatırlayamıyorum bir daha bakarım netten ama senin dediğin filmleri biliyorum canım onlar değildi. sanki kadını harika göstermek çalışılmış bir filmdi

evet şimdi baktım. filmin adı dönüş

bildiğim kadarıyla fiyatlar standart..burunun zorluğuna göre para almıyorlar sebujji evet 6 7 milyar çok ama olmuşken iyi bir doktora ameliyat olayım diyosun sonuççta burun bu en dikkkat çeken yer yüzde malesef..ama daha uygun doktorlarda var sanırım forumda doktorlar kısmını takip edersen görürsün.

Scarlett kesin yapili kocamanmis gencken simdi ayni burun sadece kucuk gibi duruyo... bilemiyorum tabii ama bence kesin yapmis :)

Son düzenleme:

scarletin burnunda müdahale var hannah ucu eskiden daha yayvanmışş toparlatmışş..

canım takip ediyorum Ankara Gazide olup hiç para vermeyen var Batman da 1 milyara olan var aslında güven meselesi bilmediğimiz kim bilir kaç doktor var hem ucuza hem de mükkemmel sonuclar doğuran ama iş burun olunca güvenemiyor insan

Evet aynen hic anlasilmiyor... Unlulerde yabanci cok az anlasilan var oyle ilk goruste... Siz Camilla Belle'in yeni burnunu begeniyor musunuz? O da cok dogal mesela. Acaba unlulere ayrica ozen mi gosteriyolar? Herkes gibi ayni ilgiyi mi yoksa? Haksizlikkk!

evet haklısın..güvenemiosunn bilmediğin doktora burda en azından herkes doktoruyla ilgili doğru ve yanlışları paylaşıo da böyle seçim yapabiliyoruzz..iyi ki varr bu kadınlar kulübü :)

aynen tatlım iyiki var hem görüyoruz hem de bilgi ediniyoruz en önemlisi insanlar samimi ve kandırmaca yok :))

ewt doğallığa özen gosterıyolar bende kalkık bı burnum olsun çok istedım ama sonra doktorum bana amelıyat yaptığı kişilerın resmını gözterınce wazgeçtim çunku hepsının burnu tıpatıp aynıydı küçük oyuk we ucu kalkık o nedenle hafıf kaldırdı burnumu

tutucuk lutfen onden resmini koyar misin senin burnun cok guzel olmus gercekten. Ilk basta daha mi kalkikti sonradan mi indi peki senin?

canım ben bir sürü estetikli burun görüyorum gerek işim icabı gerekse çevremdeki arkadaşlardan. sakın burun deliklerini daralttırma derim çok kötü görünüyor.ayrıca senin burnun delikleri daraltılıcak bir burun değilki çok saçma yani hangi doktor akıl verdi sana böyle anlayamıyorum.seninde dediğin gibi senin burun ucu ve burun sırtı yani burun kemerin düzeltilince gayette hoş bir burnun olucak . ben emre beyide araştırmanı tavsiye ederim çünkü çok fazla hastası olduğu için çok fazla tecrübeli olduğunu düşünüyorum.şikayet edene de rastlamadım ben olursam ameliyat kesinlikle emrebeye olucam ama karar senin tabi sen araştır sen gör. sana öyle diyen doktorun adını sorun olmazsa verebilirmisin

Son düzenleme:

evet baktım şimdi camilla bellenin fotolarına eskiden burun ucu düşükmüşş..çok güzell doğal harika bi burun olmuşş yaa bayıldımm...resim koyacaktım ama nasıl buraya resim atıldığını bilemediğimden atamadım malesef

bu konuda haklsın ünlüler reklamlarını yapıyorlar diye daha çok özeniyorlar bi çok doktor zaten asistanını sokuyor . bence bu yasaklanmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…