Burunda sislik

Pearlyy96

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2017
54
4
16
27
Merhaba. 3 hafta önce burun estetigi oldum. Kemerli yayvan bir burnum vardi. Kalın deriliyim. Burnumun su anki görüntüsunü begenmiyorum. Burun bolmesi yani delikleri ayiran kisim genisti hala genis mudahale edilmedi. Bu yuzden profilden kotu gorunuyor. Ayrica önden top bir göruntusu var. Sislikten mi kaynaklidir ? Ayni sureci yasayan arkadaslar varsa yorumlarini bekliyorum. Su anki halini attim.Özelden daha fazla fotograf atabilirim.Tesekkurler.

Eklentiler

• Screenshot_20170910-233116.webp
    Screenshot_20170910-233116.webp
    4 KB · Görüntüleme: 369
  • Screenshot_20170910-233132.webp
    Screenshot_20170910-233132.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 306
  • Screenshot_20170910-233148.webp
    Screenshot_20170910-233148.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 324
  • Screenshot_20170910-233242.webp
    Screenshot_20170910-233242.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 356
canım benım kadar kimsenin şişmiş olamaz burnu. Bende kanatlarada mudahale etmişti başta iyiydi ama suan yine genişledi buyudu kalkıklıgı indi hiç memnun değilm. Yani ilk zamanlar daha iyiidi 4 ay oldu suan hiç begenmiyorm bide bi tarafında bi çıkıntı bombe gibi bişey kaldı

Merhabaa, ben ameliyat olali bugun tam uc hafta oldu. Kalın derili burnum benim de. Ortasındaki genislik sis indikce yavas yavas gecicek merak etme, dikislerden dolayı sismis o kadar, burnunun ustundeki odem gittikce uca dogru inmis zaten, ust kısımda gayet guzel derin burnunun seklini almaya baslamis. Endise etme. Ondeki top goruntusunden ben de rahatsizim su an, eski burnumla onden goruntusu arasında fark bile bulamıyorum ama sisliklerden olmasını umut ediyorum :(

CNm gayet güzel olmuş burun bıryılda anca oturuyor 3ayda sıs ınıyor ben ve kardesım olduk baya tecrube kazandım ılk bır ay bende hep agladım suan sorun yok 2yıl oldu senınde geçer daha darbe sıslıgı onlar bu arada günde en az 2lt su iç yoksa kalır sıslık odeme doner

benim de 4 ay bitti hala şişlik var sabretmek lazım bence birkaç hafta iyi ya da kötü yorum yapmak için çok erken, 4 ayı bitirdim hala şişler var : )

VAUUUVV BURNUN SÜPER OLMUŞŞŞ BENDE 2 HAFTAYA AMEİYAT OLACAĞIMM ŞUAN GRİPLE UĞRAŞIYORUM BURNUNN GERÇEKTEN HARİKA OLMUŞŞŞŞ

Çok tesekkür ederim hepinize. 18 ekimde 2 ay dolucak. Ilk ay kontrolumde doktorum burnumun ucunda ödem oldugunu gecmezse bir dahaki kontrole ucuna iğne yapilabilecegini söyledi. Kalin deride zaten gec iniyor. Ayrica burnuma hic dokunmuyordum. Burnuma dokunmami söyledi. Ilk haftalar cok kötuydum ama artik yavas yavas alisiyorum. Önden hala cok sis duruyor. Umarim ödem gecince iyi olacak.

Eskiden burnum yamuktu. Simdi de resimde sol tarafima dogru cikinti var sanki. Ve ucuna dokununca tas gibi.

Eklentiler

• Screenshot_20171011-220945.webp
    Screenshot_20171011-220945.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 165
Çok tesekkür ederim hepinize. 18 ekimde 2 ay dolucak. Ilk ay kontrolumde doktorum burnumun ucunda ödem oldugunu gecmezse bir dahaki kontrole ucuna iğne yapilabilecegini söyledi. Kalin deride zaten gec iniyor. Ayrica burnuma hic dokunmuyordum. Burnuma dokunmami söyledi. Ilk haftalar cok kötuydum ama artik yavas yavas alisiyorum. Önden hala cok sis duruyor. Umarim ödem gecince iyi olacak.
PEKİ HANGİ HASTANEDE OLDUN ACABA YAZABİLRMİSİN HANGİ DOKTOR.

Merhaba. 3 hafta önce burun estetigi oldum. Kemerli yayvan bir burnum vardi. Kalın deriliyim. Burnumun su anki görüntüsunü begenmiyorum. Burun bolmesi yani delikleri ayiran kisim genisti hala genis mudahale edilmedi. Bu yuzden profilden kotu gorunuyor. Ayrica önden top bir göruntusu var. Sislikten mi kaynaklidir ? Ayni sureci yasayan arkadaslar varsa yorumlarini bekliyorum. Su anki halini attim.Özelden daha fazla fotograf atabilirim.Tesekkurler.
Gecen pazartesi bende gorustum yaptirmak icin. Kalin derilisin cok zor iyilesir ve kuculur dediler. 1 seneyi buluyormus odemlerin gitmesi. Cok gecmis olsun. Cok guzel olmus. Nerede ve kimde oldunuz ameliyati.

Back
X