- 1 Nisan 2016
- 16
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Tolunayagmur
-
Bende bir sene once burun ameliyati oldum.ilk ikinci ayda sizin gibi endise dutdum zamanla duzeliyorKızlar forumda yeniyim inşallah doğru yere açmışımdır ameliyat olalı iki ay oluyor ama burnumun sol uç tarafı sağa göre daha şiş inmesi gerekirken bi farklılık göremiyorum çıldırcam deliğin biri yukarda biri aşağıda duruyor Kocaeli'nde okuduğum için kontrolede gidemiyorum lütfen biri yardım etsin
Önden yamuk ve şişko yandan yine daha kabul edilebilir bi burun gün geçtiktce daha çok moralim bozuluyor sınav haftam biter bitmez kontrole koşucam valla zamanla iner diye bekliyorum ama hiç bi değişiklik yok ne yazık ki xislem gerçekten zorlu bi süreç yada benim için öyle ben biraz takıntılı bi insanım bilmiyorum doktorunu ne olursa olsun iyi araştır para hiç mühim değil bu işlerde gerekirse geç olsun ama güzel bunca eziyete katlanabilir bi burun olsun ben İzmir'de artı kbb hastanesinde Murat Uygura oldum vl46 inşallah bir sene sonra bende neyi dert etmişim derim
Benimde aksine hiç öyle bi sıkıntım olmadı her bünye ve operasyon farklı demek ki birde seninde sabahları daha şiş oluyor muydu burnun
Ewet bir sene gecmek uzere burnumun ucu hissetmiyorum icide odem oldu ama iyiyim memnunum
Selam yağmur,Tampon ve Ateli birinci hafta sonunda çıkardı ön dikişlerimide aynı tarihte aldı ama hiç korktuğum gibi acılı olmadı dediğim gibi tek sıkıntı sonrası inşallah istediğin gibi olur Can'ım benim olmadı senin olsun bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?