Burunda tek taraflı şişlik

Tolunayagmur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2016
16
0
1
30
Kızlar forumda yeniyim inşallah doğru yere açmışımdır ameliyat olalı iki ay oluyor ama burnumun sol uç tarafı sağa göre daha şiş inmesi gerekirken bi farklılık göremiyorum çıldırcam deliğin biri yukarda biri aşağıda duruyor Kocaeli'nde okuduğum için kontrolede gidemiyorum lütfen biri yardım etsin

Iki ay daha yeni sayilir bence bir ay daha bekle bu sürein icersinde her gün burnunun resmini cek.. fark göremiyorsan doktorunla iletisime gec yada kocaelinde bir doktora görün

Evet dogru seni de anliyorum doktor seciminden sonra en zor sürec ameliyat sonrasi sabir etmek galiba.. bende sabirsiz bir insanim nasil atlaticam süreci bilmiyorum ameliyatdan degil sonrasindan korkuyorum biraz.. Sen peki kime olmustun? Resim atabilir misin merak ettim

Bende bir sene once burun ameliyati oldum.ilk ikinci ayda sizin gibi endise dutdum zamanla duzeliyor

Önden yamuk ve şişko yandan yine daha kabul edilebilir bi burun gün geçtiktce daha çok moralim bozuluyor sınav haftam biter bitmez kontrole koşucam valla zamanla iner diye bekliyorum ama hiç bi değişiklik yok ne yazık ki xislem gerçekten zorlu bi süreç yada benim için öyle ben biraz takıntılı bi insanım bilmiyorum doktorunu ne olursa olsun iyi araştır para hiç mühim değil bu işlerde gerekirse geç olsun ama güzel bunca eziyete katlanabilir bi burun olsun ben İzmir'de artı kbb hastanesinde Murat Uygura oldum vl46 inşallah bir sene sonra bende neyi dert etmişim derim

Eklentiler

• image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 990
  • image.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 815

Ben ist kosuyolunda Hasan POyraz da ameliyat oldum cok korkuyordum arkadaskarim ve esim onceden tedbir alip doktorla konusmuskar butun korkularima doktor kilif uydurdu gittigimde tum sorularim olumluydu ameliyata girdim ve ciktim tek sorunum burundan gelen kan pihtilari genzimi tikiyor ve midem bulaniyordu bir suru solisyon bitirdim

Benimde aksine hiç öyle bi sıkıntım olmadı her bünye ve operasyon farklı demek ki birde seninde sabahları daha şiş oluyor muydu burnun

Burnunuzdaki esitsizlik ilk haftada bendede tediginlik yapti ama sonrasinda odem indikce sorun kalmiyor

Bence okadar üzülenecek bir durum yok yani resimde kötü görünmüyor.. bence cok güzel bir kizsin insallah iner sisligin. Yeni sayilir daha 1 sene sürüyormus burunun tam oturmasi.. tabi yinede doktora görünmenin faydasi var gecmis olsun

İlk hafta çok erken ama 2 ay geçiyor hala bi inme olmayınca tedirgin oluyorum malesef .çok teşekkür ederim xislem inşallah benim yaşadığım sıkıntıları yaşamadan istediğin buruna sahip olursun :)

Insallah cogunu atlattin sayilir benim hersey daha önümde düsündükce heycanlaniyorum biraz korku da var.. ameliyatdan sonra nasil bir sürec gecirdin? Birde ödem ve morluklar gitmesi icin ne yaptin?

Ben aslında narkoz ve ameliyattan çok korkuyordum ama bu sürecin en hafif kısmı giriyorsun ve çıkıyorsun bitti asıl olay ondan sonra başlıyor Yemek içmek gülmek konuşmak nefes almak uyumak hep daha özenli daha dikkatli olmak zorundasın ben bu kadar zor bi süreç olcağını hiç düşünmemiştim açıkcası morluk ve şişlik için Ekstra hiç bişey yapmamı söylemedi doktor kaldığım ilk gece buz uygulaması yapıldı o kadar belkide o sebeple bu kadar ödem oldu

Evet bende en cok sonrasindan korkuyorum. Hadi yemeyi icmeyi bosverdim ama düzgün uyku uyuyamamak en zoru olcak benim icin Insallah burnumdan memnun kalirimda iyiki olmusum ve bu cileyi cekmisim derim.. Sende tampon ve atel kac gün kaldi?

Tampon ve Ateli birinci hafta sonunda çıkardı ön dikişlerimide aynı tarihte aldı ama hiç korktuğum gibi acılı olmadı dediğim gibi tek sıkıntı sonrası inşallah istediğin gibi olur Can'ım benim olmadı senin olsun bari :)

Benim doktor tamponu bir gün sonra aliyormus belki kapali teknikle calistigi icindir.. sende cok kalmis bir hafta tamponlu durmayi hic düsünemiyorum. Insallah cok sagol umarim senin burnunda sonunda istedigin sekli alir umudunu kaybetme hersey sabir :)

Selam yağmur,

Burun ucunda ki sol tarafta fazla şişlik sorunu bendede var. Senin ki geçtimi ? Bende şuan baya endişeleniyorum doktor ödem diyor fakat 3 ay oldu henüz bi değişme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…