Çizgi halinde ilk alındığı gün çok dha belirgindi şuan sadece %5 azaldı bazen çok kızarıyor bazen sadece iZi belli oluyor kabardığı zaman antibiyotikli krem sürüyordum ama yara hala kapanmamış gibi
İşe yararsa haber verir misin ? Bende deneyeyim umarım geçerBnmde 2 gün sonra 1 ay olucak ve dikiş izim var. Dün dr silikon bazlı bir ilaç verdi izlere iyi gelir defi. Demoksi gibi bişey adı. Siyah kutuda
Daha erken diye düşünelim umut fakirin ekmeği, nedense bende ameliyat olduktan sonra göz altı morluklarım kaldı gibi hissediyorum yada sadece kuruntu yapıyorum aşırı ince deriliyim belkide ondandır insallah hepimiz bu sıkıntılardan kurtulurzBenim birbuçuk ay oldu bir kanat ve burnun ortasında kesi oldu büyüteçle baksanız göremezsiniz, onbeş günden sonra hızla silindi izler. Ama Zaman'la geçer üzülmeyin bende daha kötüsü kaldı göz altı morluklarıaltı ay sürebilirmiş
İnsallah canımİlk başlarda hiç belli değildi zaman geçtikçe kesi yeri kızarmaya ve kabarmaya başladı. Iyilesme durumu var ama yıllar içinde kendi kendine iyilesecek ama yine de belirgin bir iz olarak kalacak.
Burun ameliyatı olacağım, kendimi riske atıyorum bakalım inşallah iş kalmaz.Burun bölgesinde h.skar olmaz denildi, bir çok doktora sordum.
Umarım senin de yaran bir an önce iyileşir.
İnş yarar, 1 ay kadar deneyeceğim. Etkili bir kremmişİşe yararsa haber verir misin ? Bende deneyeyim umarım geçer
Dikiş yerlerinde hala kanama var mı benim ara ara kanıyor sanki hiç kapanmicak mış gibi hissediyorumİnş yarar, 1 ay kadar deneyeceğim. Etkili bir kremmiş
Biraz çöküklük kalır göz altında o normal ama benim morluk halen var çok aşırı morarmıştım dikiş izi için mememe contratubex kullanmıştım çok iyi onu doktoruna Bi sor istersenDaha erken diye düşünelim umut fakirin ekmeği, nedense bende ameliyat olduktan sonra göz altı morluklarım kaldı gibi hissediyorum yada sadece kuruntu yapıyorum aşırı ince deriliyim belkide ondandır insallah hepimiz bu sıkıntılardan kurtulurz
Maalesef uygulamadım herkesin kulağına küpe olsun bu! Önemsemedim çok morarmam diye üşendim ve iki gözüm neredeyse kapandıAmeliyat sonrası buz kompleksini çok uygulamadın mı? kantoron yağı ve arnica aşırı derece iyi geliyor bol sür ne kadar sürersen okdar iyi gelir düşünüyorum söylediğin kremi ve bayanın söylediği kremi doktoruma mutlaka sorucam teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?