burunucu estetiği !!!

jivaluna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
294
0
66
İzmir
arkadaşlar sadece burunucu estetiği olmus arkadaslar tecrubelerını paylaşbılırlermı acaba nerede kıme ne kadara oldular ve ıyıleşme surecı ne kadar oldu..sonuctan memnunlarmı? lütfen cok ihtıyacm var..

çok kalıcı olmadığını duydum bu yöntemin. araştırmak lazım tabi.

benım dedgım ıple tutturma fela degıl. bıldıgın burun estetıgı amlıyatlarnda uc kısmına uygulanan estetık .. ucu uzun ve gulunce cok dusuyo kemerım yok kemık duzgun bu yuzden ucuna mudehale edılmesı lazım kemık duzgunse daha neyı duzeltılcekte kalıcı olması saglanackki..

burnun ucunu, ucu tutan kıkırdakların bir kısmını çıkartarak kaldırıyorlar diye biliyorum. böyle yapılırsa kalıcı olur elbet.

burnun ucunu, ucu tutan kıkırdakların bir kısmını çıkartarak kaldırıyorlar diye biliyorum. böyle yapılırsa kalıcı olur elbet.

tesekker edem cnm cevabn için sanırım öyle bısey yapılacak az bı ucretde odenmıyor zaten 1.750 2bin tl arasında cok kucuk bı öudehale olsa zaten ıple kaldrma gıbı malıyetı cok dusuk olurdu bu tamamen burnun uc kısmındakı kıkırdaklarla alakalı ama hala forumda pek rastlamdım sadece ucuna yaptranlara tecrubelerıne ıyılesme sureclerını öğrenmem lazım:34:

aslında en güzeli işin ehli bir doktorla konuşmak. ama kesinlikle ağrısı, şişliği falan olmaz o konuda için rahat olabilir.

aslında en güzeli işin ehli bir doktorla konuşmak. ama kesinlikle ağrısı, şişliği falan olmaz o konuda için rahat olabilir.

ayy inşllh bende öyle umut edıyorum ben bı kac degıl hatta baya bı doktorla gorustum eger kavıs ıstemezsen tabıkı kemıge dokunmaya hıc gerek yok dokunmadanda cok dogal sekıl verılebılır dedıler genelınnn yorumu böyleydı yanı bıde burnumun derısı ince inşllh ıyılesmesı uzun surmez

Back
X