canım bende aynı senin gibi çok korkuyordum ya olmazsa diyordum ve ben kendimi hiç birşey yokken bile bunalıma sürükleyebilen ender insanlardanım yani düşün gerisini. Şöyle düşündüm ben bu ameliyatı uzun süredir istiyorum bazen vazgeçiyordum ama hep bigün olucam diyordum eğer şimdi olmazsam ileride mutlaka yaptıracağım inancına kapıldım çünkü insanlarda böyle bir takıntı varsa 40 ve 50 sinde bile mutlaka yaptırıyorlamış.madem olucam neden şimdi değil dedim ve doktor araştırdım ilk önceleri kbb cileri aklımdan bile geçirmedim en nihayetinde Abdulkadir beye bir kbb ciye oldum doğru zaman doğru doktor ve doğru yer birleştiği zaman sende mutlaka olucaksın hiç merak etmeyazdıgım msjlara cvp mı alamıyorum goremıyor muyum yoksa?
canımm sakın merak etme öyle kalkık kalmayacakk.. bak ben ilk alçı çıktığında gözüme inanamadım dedim bu nasıl bi burun hatta teyzem kuzenim beni direkt tanyeliye benzettiler.. ama inanki şekil ortada yani resimlerimden görebilirsin burun şeklini gün geçtikçe kendi alıyor ve o burun aşağıya doğru ucu toplaşıyor kafana bile takma.. alçın alındıktan ve bantlar alındıktan sonrada burnun şişcek onlarıda takma hepsi geçiyor.. Diğer arkadaşlarda paylaşsın deneyimlerini.. çok büyük geçmiş olsun özelden attım msj ok :)
Merhaba canımm sende benim gibisin demek :)
benimde burnumun içinde tampon yoktu sadece üstünde plastik alçı vardı ve evet benim burun deliklerimde şaha bakıyordu :) ama bu durum 1,5-2 ay içinde burundaki şişliklerin inmesiyle geçiyor merak etme.. sabır..
amin inşallah sen hakan beye olmuştun dimi canım ahh ahh az ağlamadım onun için... çok komik sanki sadece hakan beye bel bağlamıştım. Neyseki bitti gitti bundan sonra da bunalıma girmem inşallah kendimi görünce
mrb bende burun estetıgı olamk ıstıyorum ama korkuyorum yuzde cok sısme falan oluyor mu?
:))) gidip talepte mi bulunsam ne yapsam canım yaa :)) aklımı çelme)) şu anki ruh halini iyi anlıyorum bende geçtim o yollardan çünkü o sebeple canım :) sende bi kaç ay geçsin buradan arkadaşlara destek verirsin :))
bu arada fotolarını bekliyorum çok merak ettim yaa..
canımm sakın merak etme öyle kalkık kalmayacakk.. bak ben ilk alçı çıktığında gözüme inanamadım dedim bu nasıl bi burun hatta teyzem kuzenim beni direkt tanyeliye benzettiler.. ama inanki şekil ortada yani resimlerimden görebilirsin burun şeklini gün geçtikçe kendi alıyor ve o burun aşağıya doğru ucu toplaşıyor kafana bile takma.. alçın alındıktan ve bantlar alındıktan sonrada burnun şişcek onlarıda takma hepsi geçiyor.. Diğer arkadaşlarda paylaşsın deneyimlerini.. çok büyük geçmiş olsun özelden attım msj ok :)
kızlar ben de bogaz ıcınde prof.dr veli aslan ı duymustum bır bılgınız var mı o nasıl bı doktor acaba
PPTY65 senin mesajını iki kere cevaplamışım meğer ne kadar ihtiyacım varmış konuşmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?