busepinar Burun Estetiği Ameliyatı

Aminnn kızlar inşallah bi çıksında şu bantlar eklicem bu benim için büyük cesaret olucak en azından olmak isteyenlere fikir verir.

canım benm :)))
ya merak etme daire başkanın dahil olmak üzere herkes ii ki yaptırmışsın falan diycekk :) çnkü fotolarından anladğm kadarı ile afetsin afettt :))

sağol bebeğim o fotoları hep uzaktan çektim çoğunda burnum fındık gibi gözüküyor bilmeyen neden ameliyat oldu ki der. o kadar profesyonelleşmiştim foto konusunda bakalım bundan sonra neler olucak

Evet hakan beye olmuştum :)
inşallah istediğin gibi olur burnuşun canım :*

merak etme busepınar,o kalkıklık zamanla baya inecek hatta en sonunda biraz daha mı kalkık yaptırsaydım ne diyeceksin..

Bu arada hani burun ameliyatı ağrısızdı şu 2 gündür nedir çektiğim tüm yüzüm şiş dişlerim damağım bile ağrıyo sızlıyo (((

teşekkür ederim davetimi kabul ettiğin için.burnun gerçekten çok hoş olmuş ,yüzünün ifadesi yumuşamış ve çok tatlı olmuşsun ya,çokmasum yüzün var

Ben de Göksel Bey'e karar verdim canım Mayıs için günümü aldım umarım cesaretim devameder ve vazgeçmem :) Gelişmeleri anlatır mısın lütfen. Ben de doğal burun istiyorum.

teşekkür ederim davetimi kabul ettiğin için.burnun gerçekten çok hoş olmuş ,yüzünün ifadesi yumuşamış ve çok tatlı olmuşsun ya,çokmasum yüzün var

Çok teşekkürler eski burnumla da çekilmiş gayet yumuşak resimler var da bunlarda çok bariz gözükmüş burnum oyüzden onları koydum :)
hakan beyin soyadı ağır yani "hakan ağır" eylül de yurt dışından dönecek mailleştiğimizde söylemişti :)

Evet canım 2 hastasını gördüm ve ameliyat olduklarını anlamak mümkün değildi çok doğal ve güzel olmuşlar. Bana gösterdiği ameliyat sonuçları da çok doğal ve güzeldi. Umarım benim ameliyatım da seninki gibi yolunda gider. Burnun açılınca ne olur fotolarını koy bir bakayım tatlım. Sen zor kısmını atlattın darısı başıma...:95:

hiç korkma benide etrafımdaki herkes bandajlıyken tanyeliye bandaj çıkıncada avatara benzettiler.3 ay oldu ama şimdi kıskanıyolar okka gibi oldu çünki :)

hiç korkma benide etrafımdaki herkes bandajlıyken tanyeliye bandaj çıkıncada avatara benzettiler.3 ay oldu ama şimdi kıskanıyolar okka gibi oldu çünki :)

wayyy hadi ya... bu insanlar niye hep böyle kusur odaklı bakıyorlar ki hem en ufak bir fikre sahip olmazlar hem de çok biliomuş gibi boş boş atarlar...derdi en iyi çeken bilir derler ya valla iyiki varsınız

Ben ne ameliyat öncesi nede sonrası olumsuz hiçbir yorumu kafama takmadım iyikide öyle yapmışım herkese tavsiye ederim :))

ayyyy tanyelı neysede avatara benzetılmek cok kötü olsa gerek :)))) ama sonuc ıyıyse bosver gerısını :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…