Bisküvi - Kurabiye Tarifi Butik kurabiyelerim

bahar1977

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
157
0
96
Kocaeli
KÜÇÜK SÜRPRİZLERLE ÇOCUĞUNUZU,EŞİNİZİ,ARKADAŞINIZI ,HAYATINIZA DEĞER KATAN HERKESİ HATIRLAYABİLECEĞİNİZ BUTİK KURABİYELER...

- Bebek doğumları,bebek mevlütleri,diş buğdayı,doğum günlerinizde

ayrıca

-Söz,nişan,kına ve düğün törenlerinizde sevdikleriniz için yaptırabileceğiniz kurabiyeler

İSTENİLEN ADETTE TEK TEK POŞETLENEREK GÖNDERİLECEKTİR

Eklentiler

• $S6303054.webp
    $S6303054.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 77
  • $S6303052.webp
    $S6303052.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 72
  • $S6303055.webp
    $S6303055.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $S6303034.webp
    $S6303034.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 91
bende yapıyordum şeker hamurlarından, yapması da çok zevkli ve çok lezzetli oluyor çok hoş duruyorlar ellerine sağlık:46:

arada sırada yapıyorum:) özel günlerde genelde tercih ediyorum içimden kopanları anlatıyorum tıpkı resim çizer gibi hayal gücü işte.. çok zevk verici

bende yapıyordum şeker hamurlarından, yapması da çok zevkli ve çok lezzetli oluyor çok hoş duruyorlar ellerine sağlık:46:

Şeker hamuru nasıl birşey? nerde satlır, böyle şeylere çok meraklıyım, ben de yapmak istiyorum, yardımcı olurmusun???

Eklentiler

• $S6303022.webp
    $S6303022.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 65
  • $S6303031.webp
    $S6303031.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 78
  • $S6303027.webp
    $S6303027.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 67
  • $S6303029.webp
    $S6303029.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 81
cnm eğer ist da yaşıyorsan eminönün de kahveci mehmet efendinin sokağına gir nuans diye bir dukkan var pasta malzemeleri satıyor en çok çeşidi en uygun fiyata orda bulabilirsin eğer farklı bi şehirde isen int ten sipariş verebilirsin :51:

kızlar bende evde cocuklara yapıyım dedım ama ustunun seker hamurunu beceremedım nasıl yapıyorsunuz kurabıye kısmı neysede susleme kısmını beceremedım seker erıttımmm amannnnn yapıs yapıs oldu yıkayana kadar canım cıktı ustelık kac gun suda bıraktıgım haldeeee aman yardım bana kızlarrrr :43:

cnm eğer ist da yaşıyorsan eminönün de kahveci mehmet efendinin sokağına gir nuans diye bir dukkan var pasta malzemeleri satıyor en çok çeşidi en uygun fiyata orda bulabilirsin eğer farklı bi şehirde isen int ten sipariş verebilirsin :51:

canım dedıgın yerden cumartesı gunu hamur aldım ama ıcınde cok e maddesı vardı domuz ıhtıvasıolup olmadıgına baktım malesef hazır pek cok urunde oldugu gıbı onda da haram olan e maddelerı var domuzdan elde edılen yanı bır kılo almıstım kullanırım dıye napcam herhalde atacagım..... senınde bılgın olsun elınızdekı kutuyu bu nettekı lısteye karsılastıra bılırsınız ıcerık kısmını en ıyısı kendımız yapalım lokumdan felan tarıfı var en azından ne yedıgımızı bılırız....

DOMUZ YAGI IHTIVA EDEN KATKI MADDELERI

kızlar lutfen hazır şeker hamuru almayın bir arkadaşın uyarısı sayesinde içinde yememiz gereken cok madde var bende bilmiyordum
evde kendiniz yapabilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...aslar-evde-seker-hamuru-yapabilen-varmii.html

burada var arkadaşlar. bilmeden tavsiye ettim inş çok fazla gidip alan olmamıştır :50:

Back
X