- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
operaaaa seni öpüyorum kocamannnn:) araştırıcam canım bunu bakıcam bulursam alıcam hemen çok çoooooooooooookkkkkk teşekkür ediyorummmmmmmmmmmm:)
rica ederim tatlim!
umarim bulursun..:)
bende cok optum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
operaaaa seni öpüyorum kocamannnn:) araştırıcam canım bunu bakıcam bulursam alıcam hemen çok çoooooooooooookkkkkk teşekkür ediyorummmmmmmmmmmm:)
Benim de öyle, bez, spor ayakkabı, bot... vs fark etmez hepsi vurur. Ayakkabı iyice yumuşayıp, ayağımın şeklini alana kadar ayak ayak olmaktan çıkar. Ben silikon ayak yastığı denen, bant gibi ayağa yapıştırılan şeyler kullanıyorum. Eczanelerde satılıyor. Topuk için çok faydasını gördüm.
kişisel ayakkabılar yaptırt, ayak kalıbını çıkarırlar 3 boyutlu ona göre yaparlar. ayak şeklin farklı olabilir enden geniş veya bazı kemiklerin yandan çıkmş falan ayak bozukluklarında olabiliyor da o yüzden dedim yanlış anlama yani
ayni problemler yani, buyuk olana bant yapisdirin.. diyer sikan ayakkabiyida evde corap ile sik..sik giyip acilmazsini saglayin:44:kızlar 39 numara 2 takım ayakkabı aldım. ayakkabıcıda 40 giydim anormal büyük , 39 giydim şak oldu. sonra eve geldim, ertesi sabah giyecem bir vurdu sormayın. üstelik sağ ayak sıkıyor, sol ayak büyük geliyor. baktım numaralar aynı. ölçülerini ölçtüm aynı.. of ya(
diğeri çok rahattı dolgu mantar topuk, şimdi oda vuruyor. ne giyeceğime şaşırdım![]()
kaç yıldır giyindiğim vurmayan ayakkabılar bile vuruyor. sanırım nasırlar derinleşti, önce az canım yanıyordu, şimdi çok..![]()