bütün ayakkabılar ayagımı vuruyor.

Benim de öyle, bez, spor ayakkabı, bot... vs fark etmez hepsi vurur. Ayakkabı iyice yumuşayıp, ayağımın şeklini alana kadar ayak ayak olmaktan çıkar. Ben silikon ayak yastığı denen, bant gibi ayağa yapıştırılan şeyler kullanıyorum. Eczanelerde satılıyor. Topuk için çok faydasını gördüm.

ahh kızlar bende sanıyorumdumki bu dert sadece bende var.hiç bir ayakkıbıyı rahat giyemiyorumki erpsi mi vurur.bütün markaları denedim hep aynı sonuç.yaralarım geçmiyorki giyimde açılsın ayakkabı bir rahat edemedim yahu.arkadaşların tavsiyesini denicem bende sağolsunlar..

Benim de öyle, bez, spor ayakkabı, bot... vs fark etmez hepsi vurur. Ayakkabı iyice yumuşayıp, ayağımın şeklini alana kadar ayak ayak olmaktan çıkar. Ben silikon ayak yastığı denen, bant gibi ayağa yapıştırılan şeyler kullanıyorum. Eczanelerde satılıyor. Topuk için çok faydasını gördüm.

benim ekledigim resimde o dediginiz ayak yazdigi oluyor zadece bu silikon degil.

kişisel ayakkabılar yaptırt, ayak kalıbını çıkarırlar 3 boyutlu ona göre yaparlar. ayak şeklin farklı olabilir enden geniş veya bazı kemiklerin yandan çıkmş falan ayak bozukluklarında olabiliyor da o yüzden dedim yanlış anlama yani

ayak topoğuna sürülen stickler var vurmayı engellemek için, vuran yere sürüyorsunuz bariyer oluşturuyor
dr. scholl markasında var ama avon da çıkartmıştı bir ara
yalnız çok para vermek istemezseniz eğer normal stick deodorantlarda aynı işi görüyor yani sadece ayığınızda kullanmak için rexona falan stick deodorant alabilirsiniz

kızlar 39 numara 2 takım ayakkabı aldım. ayakkabıcıda 40 giydim anormal büyük , 39 giydim şak oldu. sonra eve geldim, ertesi sabah giyecem bir vurdu sormayın. üstelik sağ ayak sıkıyor, sol ayak büyük geliyor. baktım numaralar aynı. ölçülerini ölçtüm aynı.. of ya :((

diğeri çok rahattı dolgu mantar topuk, şimdi oda vuruyor. ne giyeceğime şaşırdım :(
kaç yıldır giyindiğim vurmayan ayakkabılar bile vuruyor. sanırım nasırlar derinleşti, önce az canım yanıyordu, şimdi çok.. :(

aynı sorun bende de var, yürümeye bayılıyorum ama spor ayakkabıdan başka birşey giydigimde ayaklarım yara oluyor, su topluyor. Dediğin gibi babet de bile. Yaz geldi, rengarenk babetler giymek istiyorum ama giyemeden öyle aldıgımla kalıyor. :(

kişisel ayakkabılar yaptırt, ayak kalıbını çıkarırlar 3 boyutlu ona göre yaparlar. ayak şeklin farklı olabilir enden geniş veya bazı kemiklerin yandan çıkmş falan ayak bozukluklarında olabiliyor da o yüzden dedim yanlış anlama yani

onlarin turkiyede bile cok pahali olmazsi gerekiyor...

kızlar 39 numara 2 takım ayakkabı aldım. ayakkabıcıda 40 giydim anormal büyük , 39 giydim şak oldu. sonra eve geldim, ertesi sabah giyecem bir vurdu sormayın. üstelik sağ ayak sıkıyor, sol ayak büyük geliyor. baktım numaralar aynı. ölçülerini ölçtüm aynı.. of ya :((

diğeri çok rahattı dolgu mantar topuk, şimdi oda vuruyor. ne giyeceğime şaşırdım :(
kaç yıldır giyindiğim vurmayan ayakkabılar bile vuruyor. sanırım nasırlar derinleşti, önce az canım yanıyordu, şimdi çok.. :(
ayni problemler yani, buyuk olana bant yapisdirin.. diyer sikan ayakkabiyida evde corap ile sik..sik giyip acilmazsini saglayin:44:

cizme olsa, ayaginisa bir poset gecirin belki ise yarar diyecekdim.. ama papuclarin isi zor.

Aynı peoblem bende de var aldığım her ayakabbı ayağımı vururu kaliteli olsun olmasın spor ayakkabı da ayağı vurur mu ya.

benim de babetler ve klasik topuklularla başım dertte canım, anlıyorm seni. Allahtan sporlar vurmaz. şunu anladım sonradan ki benim ayağım buçuklu. 35 küçük geliyo mesela 36 büyük. 35 alıp biraz açtırıyodum ayakkabıcıda. 35 buçuk oluyo :1::1: tabi buçuklu ayakkabı bulmak çookk zor. çoğu zaman 36 alıyorum artık :(
umarım sen de sorunu çözersin ama yalnız deilsinn..

Son düzenleme:
Kızlar ayni ayni beni anlattıniz ya . Kaç tane ayakkabım var ben bilmiyorum. Bir de mağaza da tamam bu cok rahat diyorum ama eve geliyorum ne mümkün mu giyeym. Su anda sırf yurt da bile elli den fazla ayakkabım var sadece yazlık giymek icin. Bir çoğu altı tertemiz hic giyemedm. Evde de bir sürü ayakkabı var başta ailem kızıyordu ama şimdi onlar da görüyor acıyor bana. Zaten topuklu ayakkabı benim icin hayal. Eger ayakkabının önünde dikiş varsa yani dikişli bir model ise zaten onu giymem mümkün değil dikişleri öyle acıtıyor ki. Daha geçen hotıcden iki yüz liralk ayakkabı aldım. Bir saat yürümedim hemde dümdüz babet tarzı. Sırf önünde dikiş vardı diye bir saat bile gezemedim. Sonra cok kötü oldum yürüyemedim şirinevler de bir yer de idim beş lira ya babet vardı. Sunlar dan iki tane alayım dedim. Hemen giydim valla şimdi aldigim günnden beri onları giyiyorum gidip bir tane daha mi alsam bir de kızlar valla ayakkabıyi gidip değiştirsmmi diyorum bir saat bile giymedim altı tertemiz. Utanıyorum ya :-( benim ayaklarım cok tarakli onun da etkisi var. Su ayakkabınin arkasına altına parmağına koyulan bantlar hic bir isime yaramadı. Ancak ve ancak yumuşacık gerçek deri geniş kalip ayakkabı bana rahat oluyor. O kadar pahalı markalar a para verdim şimdi greyder ve mamma mia arıyorum ayakkabıcilarda yine en cok bu markalarin kalıplarından rahat ediyorum. Tabii her model değil. :-(

Back
X