bütün ayakkabılar ayagımı vuruyor.

Benimde vurur her türlü ayakkabı, geçenlerde aldığım çizme bile topuğundan vurdu düşünün yani, ayakkabı bile değil. Ayakkabı vurmaması için silikon parçalar satılıyor. Onlardan almak lazım ben iki kat yarabandı ile bir nebze engelliyorum.

nerden alabiliriz bu parçaları? sen kullandınmı hiç. canım bende yarabandı sarıyorum ama fayda vermiyo iki kat sarcam bundan sonra hattaa dur dur üç olsun ALLAHIN hakkı üç :1:

Ayakkabınızı suyla ıslatın iyice, musluğun altınada tutabilirsiniz sonra poşete koyup buzluğa koyun 1 gün beklesin, esnediğini ve topuğunuza vurmadığını göreceksiniz.

söylediginiz denenmişmi acabaa??? işe yararsa çok dua edecegim size:) ayakkabıma bişe olmasın buzlukda:)

benm ayağımada yeni aldığım ayakkabıların hepi ama hpsi vurur.bu güne kadar ayağıma vurmayan ayakkabı olmaddı:1: zamanla alışıyor ama acıtıyor bir süre :50:çözümü var mı bilmiyorum.

Ayağın ön tabanıyla, topuk için özel silokonlar var.Bunlardan alırsanız çok daha rahat edersiniz.

Büyük ayakkabı mağazalarında satıyorlar orjinalleri.

aldığınız bütün ayakkabılar vuruyorsa bence ayakkabı numaranız da bi sorun var.
yarım yada 1 numara büyük alın derim..babetler de özellikle büyük almayınca çok sorun oluyor ve ayaklar ayakkabının içinden pörtlüyor adeta :)

bende ömrümün sonuna kadar spor ayakkabılarla kalıcam sanıyorum :43:
babet hiç giyemiyorum kaldıki topuklu şu yanda dursun
bi kere yumurta topuk süet bi babet aldım ilk giydiğimde arkadan vurdu ayabbabıcı arkasını dövdü ikinci giymeme de ön taraftan acıtmaya başladı bii daha giymedim
evlenirken düğünde napcam bilmem :31:

Topuk kısmı için özel satıan bantlar var, elips şeklinde saydam ve kağıt inceliğindeler ama bileğin arkasınndaki su toplamış yere yapıştırdığında bir şekilde bir şekilde o sıvıyı emip ayağın için tampon görevi görüyorlar, hiç acı hissetmiyorsun yürürken.

arkadaşların dediği gibi watsons ve gratis de slikon bantlar var çok rahatlar.. Topuktan vuruyorsa da sevdiceğim önermişti o günden sonra ayakkabılarım hiç vurmadı.. evde yada komşuda çekiç vardır mutlaka, al çekici ayakkabının içinden vur 10 dk falan, çok canını da çıkarma ama hafif hafif.. Sonra hiç vurmadığını göreceksin..

aynı durum ne yazık kı bende de var .
duz topuklu farketmıyor ,eger o ayakkabıyı yenı aldıysam
ılk gırdıgım de mutlaka vurur .hanı kalıtesız desem oyle de
degıl ,genellıkle ayakkabı da markaya dıkkat ederım zaten .
ama neden vururlar hıc bılmem .ılk gıydıgım de vurur .
ayaklarım parcalnır resmen .ıkıncı gıyısım de ayagım alısır
artık vurmaz .bu durumu ben de asmak ıstıyorum .artık ayaklarımın
vurdugu yerlerde kı yaraların ızlerı de kapanmıyor .leke gıbı duruyor .
yazın sandalette hıc hos olmuyor

Ayakkabılarını akşam alıyorsun değil mi?
Benim sadece gündüz aldığım ayakkabılar ayağıma vuruyor, dert etmiştim bi' ara kendime. Meğer ayaklar şişiyormuş gün içinde, o yüzden akşam almak en rahatı.

silikon-jel ayakkabı destekleri var, ayağınızın neresini vuruyorsa ayakkabının orasına yerleştirebiliyorsunuz ve yastık görevi görüyor. bunu bi deneyebilirsiniz..

sılıkon jel kullanırsak bu sefer de ayakkabı ayagımıza kucuk gelmez mı?

Ayakkabılarını akşam alıyorsun değil mi?
Benim sadece gündüz aldığım ayakkabılar ayağıma vuruyor, dert etmiştim bi' ara kendime. Meğer ayaklar şişiyormuş gün içinde, o yüzden akşam almak en rahatı.

Bu Mesajınızı Tesadüfen Gördüm İçim Rahatladı.. :54:
Bende Geçen Haftalarda Ayakkabı Aldım..
Her Zaman Giydiğim Numara Büyük Geldi..
Bir Küçüğü Tam Oldu.. :44:
Her Zamanda Öyle Klasik Ayakkabı Almam.. Kafam Karışmıştı..:17:
Neyse ki Akşam Almıştım.. :9:

Eee ayakkabıları genelde gündüz giyeceğimize göre, akşam aldığımız ayakkabı gündüz giyince yine vurmayacak mı? :44:

Son düzenleme:
slm kızlar. başlıgımdada belirtigim gibi bütün ayakkabılar ayagımı vuruyor en çokda topugum. yani hani babet giyiyorum topugumun üst kısmı ayakkabının bitiş kısmı ayagımı feci şekilde vuruyo. düzgün yürümemi engelliyo ben hep spor giyemem ki dimi ama :( topukluda giymek istiyorum. onuda geçtim babette bile vuruyo. bunun bi çaresi varmı? sabahdan akşama kadar deli gibi gezmek istiyorum ama daha 2 saat sonra bakıyorum agrıdan topallıyorum inşallah bi çaresi vardır. yardımcı olun kızlar???

Benim anneminde ayağını her ayakkabı vuruyor.

Babet, topuklu, topuksuz, spor hiç farketmiyor her ayakkabı topuğunu yara yapıyor.

Ayaklarıda ince yapılı taraklıda değil 38 no ayakkabı giyiyor ama yinede buna bir çözüm bulamadık.

İnşallah bende sizin konunuzdan faydalanarak anneme yardımcı olabilir.

Eee ayakkabıları genelde gündüz giyeceğimize göre, akşam aldığımız ayakkabı gündüz giyince yine vurmayacak mı? :44:

akşamki şiş ayağımıza göre aldığımız ayakkabı gündüz daha ayak rahatken nasıl vuracak ki? ayağımızın şişmesi için pay bile bırakmış olmuyor muyuz? :1:

Back
X