bütün ayakkabılar ayagımı vuruyor.

benm ayağımada yeni aldığım ayakkabıların hepi ama hpsi vurur.bu güne kadar ayağıma vurmayan ayakkabı olmaddı:1: zamanla alışıyor ama acıtıyor bir süre :50:çözümü var mı bilmiyorum.

bende çözümü yok die yıllardır böyle çekiyorum ayaklarımı ama arkadaşların tavsiye ettikleri şeye bakacam işe yarar umarım

walla kalitesiz ayakkabıda hıç geçmeyecek kdr izler bile kalıordu ayağımda helede ayakkabı yeniyse açılana kdr mahvoluyordu ayaklarım halen geçmişten siyah lekeler var..son çare olarak pahalı bile olsa kaliteli gerçek deri ayakkabılar kullandıktan sonra bu sıkıntım geçti..kemal tanca,derimod,hotiç gibi markalardan aldım 1 kere bile sıkmadı

silikon tabanlar var topuk kısmına konuluyor ve ayağınızı vurmuyor ben kullanıyorum memnunum:34:

benim ayaklarimida her ayakkabi vurur,spor bez ayakkabilar bile.ama benim bas parmagimin yaninda kemik cikintisi var oyuzden hicbir ayakkabiyla rahat edemiyorum.

benimki her taraftan vuruyor. baş parmağımın üst kemiği, küçük parmağımın yan tarafı, topuğun üstü ayakkabının bittiği bölge, büyük parmağın yan tarafında kemik çıkıntısı oldu. parmak arasında bile nasır var. yürümeyi çok seviyorum fakat spor ayakkabıda , babette bile canım gidiyo... yokmu çare kızlar :((

ahh ahh aynı şeyleri bende yaşıyorum.... ne giysem vuruyor. açık, kapalı, farketmez... en kaliteli deri ayakkabıyı aldım yine vuruyor....
nedenide ayaklarım kemikli bir yapısı var... ondan vuruyor.

ahh ahh aynı şeyleri bende yaşıyorum.... ne giysem vuruyor. açık, kapalı, farketmez... en kaliteli deri ayakkabıyı aldım yine vuruyor....
nedenide ayaklarım kemikli bir yapısı var... ondan vuruyor.

aynen kemikli yapısı oldugu için vuruyo sanırım

eğer durumunuz müsaitse KİFİDİS ten ayağınıza göre ayakkabı yaptırabilirsiniz.

yaptırmadan önce ayakkabıların ayağınızı vurduğunu söylemeyi unutmayın.

kızlar aynı dertten bende muzdaribim ayaklarım 35,5 buçuk kızlar yaaaa:) Allahım şükürler olsun şu halime ama el kadar aayklarım yahuuu:) doğru düzgün hiç biryerde ayakkabı bulamıyorumm ve ayakkabı giymekten nefret eder oldum her ayakkabı ayağımı vuruyor yaa inanın bazen bu yüzden dışarı çıkmak bile çok zor geliyor yaa ağlıyorum resmen ayağımın arka kısımlar parçalanıyor su toplamasını geçtim direk parçalanıyor :( napıcaz eeyy kk hatunlarıııııııııııııııııııı yokmu derdimize derman olucak cannımm hanımlarrrr:)

ayyyy benim kızkardeşimde böyle kremler jeller bantlar bilmemneler..
resmen acı çekiyo kız kıvranıyo...
spor ayakkabı bile aynı...
bide çok büyük ayakları 41 numara...
ortopedik ayakkabı aldı en son onunla biraz daha rahat...

Umarım arkadasın dedigi gibi , ortopedik ürünler çare olur durumunuza..:18:

slm kızlar. başlıgımdada belirtigim gibi bütün ayakkabılar ayagımı vuruyor en çokda topugum. yani hani babet giyiyorum topugumun üst kısmı ayakkabının bitiş kısmı ayagımı feci şekilde vuruyo. düzgün yürümemi engelliyo ben hep spor giyemem ki dimi ama :( topukluda giymek istiyorum. onuda geçtim babette bile vuruyo. bunun bi çaresi varmı? sabahdan akşama kadar deli gibi gezmek istiyorum ama daha 2 saat sonra bakıyorum agrıdan topallıyorum inşallah bi çaresi vardır. yardımcı olun kızlar???

benimkilerde oyledir! sanirim ayaklarimiz bucuk oldugu icin.
ornegi 37 degilde 37,5 kulanmaliyiz

yani ne 37 nede 38 ayaklarimiz.

hata 37,5 kulanirim vurur, ayni ayakkabi bu sever 38 giyerim bu severde buyuk gelir. Cok sikici bir durum.

ayyyy benim kızkardeşimde böyle kremler jeller bantlar bilmemneler..
resmen acı çekiyo kız kıvranıyo...
spor ayakkabı bile aynı...
bide çok büyük ayakları 41 numara...
ortopedik ayakkabı aldı en son onunla biraz daha rahat...

Masallah! boyu uzun galiba...:)

slm kızlar. başlıgımdada belirtigim gibi bütün ayakkabılar ayagımı vuruyor en çokda topugum. yani hani babet giyiyorum topugumun üst kısmı ayakkabının bitiş kısmı ayagımı feci şekilde vuruyo. düzgün yürümemi engelliyo ben hep spor giyemem ki dimi ama :( topukluda giymek istiyorum. onuda geçtim babette bile vuruyo. bunun bi çaresi varmı? sabahdan akşama kadar deli gibi gezmek istiyorum ama daha 2 saat sonra bakıyorum agrıdan topallıyorum inşallah bi çaresi vardır. yardımcı olun kızlar???

konu başlığını görünce acaba benmi açtım bu konuyu dedim bi an :)) kaç gundur bende bundan şikayet ediyorum aynı durumdayız. ben topuklu, spor, sandalet, babet aklına ne tür ayakkabı geliyo koleksiyonunu yapmış bi insanım. ama 1 tane rahat ayakkabın var mı dersen, hayır yok. hepsi mutlaka ama mutlaka ayağımın bi kısmını acıtıyor. acaba marka giymiyorum fiyat olarak hesaplıları alıyorum ondan mı dedim bi gün gittim güzel bi markadan rahat bişey aldım 2 gün sonra baktım ki oda mahvetmiş ayağımı. her gün eve gittiğimde ayağımın bi yerinin yara oldugunu görüyorum ve bazı kısımlarda iz kalıyo :( inanırmısın hafif yokmuş gibi incecik bi sandalet aldım o bile mahvediyo. ben 36 numara giyiyorum ayağım taraklı değil ama neden böyle oluyo bilmiyorum :S

kızlar aynı dertten bende muzdaribim ayaklarım 35,5 buçuk kızlar yaaaa:) Allahım şükürler olsun şu halime ama el kadar aayklarım yahuuu:) doğru düzgün hiç biryerde ayakkabı bulamıyorumm ve ayakkabı giymekten nefret eder oldum her ayakkabı ayağımı vuruyor yaa inanın bazen bu yüzden dışarı çıkmak bile çok zor geliyor yaa ağlıyorum resmen ayağımın arka kısımlar parçalanıyor su toplamasını geçtim direk parçalanıyor :( napıcaz eeyy kk hatunlarıııııııııııııııııııı yokmu derdimize derman olucak cannımm hanımlarrrr:)

canim bak.. ben turkcede ismini bilemdigim, bir bant turunun resmini cekdim senin icin.

36 buyuk geliyorsa ayakkabinin topuk kizminina bunu yapisdir. Bir nefi yardimci oluyor
Ayrica topuklarinin parcalanmazsina, su toplamazsini engeler. Ayrica topugundan agrimaz.

Mutalaka turkiyede bu bant vardir.. zaten cogu urunler, hersey turkiyeden yurt disina gelir.

umarim bulur ve faydasini gorursun.

Eklentiler

• $bant.webp
    $bant.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 84
canim bak.. ben turkcede ismini bilemdigim, bir bant turunun resmini cekdim senin icin.

36 buyuk geliyorsa ayakkabinin topuk kizminina bunu yapisdir. Bir nefi yardimci oluyor
Ayrica topuklarinin parcalanmazsina, su toplamazsini engeler. Ayrica topugundan agrimaz.

Mutalaka turkiyede bu bant vardir.. zaten cogu urunler, hersey turkiyeden yurt disina gelir.

umarim bulur ve faydasini gorursun.

operaaaa seni öpüyorum kocamannnn:) araştırıcam canım bunu bakıcam bulursam alıcam hemen çok çoooooooooooookkkkkk teşekkür ediyorummmmmmmmmmmm:)

Back
X