- 23 Nisan 2019
- 307
- 116
- 103
- Konu Sahibi dangerousangel
Selam herkese.benim annemle babam boşandı 1 yıl oluyor.şimdi de biriyle görüşüyorum evlenme teklifi etti kabul ettim.görüştüğüm kişi annemin arkadaşının oğlu çocuğun annesi anneme söyledi görüşsünler diye annem de istiyosan görüş bakalım bi dedi görüşünce de elektrik aldim sevdim.yasım da 25 o 29 evlenmek istiyorum yani.sorun şu ki annemle babam boşandığından beri ben babamdan çok uzaklaştım çok da görüşmedim bu süre içinde ama babam bana hep destekti her zamanki gibi.yüz yüze konuyu açamadığım için mesaj attım durumu anlattım istemeye gelmek istediklerini falan söyledim.cevap vermedi bana.2 gün sonra evine gittim yüz yüze konuştuk.onun bütün hayallerini yıktığımı onayının olmadığını çocuğun benim dengim olmadığını daha önüme neler çıkacagını söyledi.bende neden istemediğini sordum bi sebep söylemek istemiyorum diyor başka bir şey demiyor.çok ağladım karşısında baba lütfen bi tanış bari nolur beni yalnız bırakma bu süreçte diye.ben kimseyle tanışmam sen evlenmek istiyorsan evlen ben hiçbir şeyine gelmeyeceğim dedi .dünyam basıma yıkıldı tabi baya zıtlaştık ben yalvardım yakardım nolur böyle yapma diye ağladım karşısında Nuh diyor peygamber demiyor.annene verdiğim tazminatlarla sana düğün yapar siz ayarlamışınız her şeyi diyor.en sonunda anneme de kötü laflar söylemeye başladı ölüsüne bile gelmem gibisinden sinirlendim çektim kapıyı çıktım.
Ben bu süreçte ne yapacağım?babamı nasıl ikna edeceğim ki şuan konuşmuyoruz bile?annem konuşmak için aramış bi kaç kere açmamış kadının telefonunu.babam ikna olur mu sizce? En son çare onsuz mu olacak her şey?ama nasıl olacak ki isteme vs insanlar ne diyecek kim bilir? Her şey güzellikle olsun istiyorum ama olmuyor o kadar çıkmazdayım ki..
Ben bu süreçte ne yapacağım?babamı nasıl ikna edeceğim ki şuan konuşmuyoruz bile?annem konuşmak için aramış bi kaç kere açmamış kadının telefonunu.babam ikna olur mu sizce? En son çare onsuz mu olacak her şey?ama nasıl olacak ki isteme vs insanlar ne diyecek kim bilir? Her şey güzellikle olsun istiyorum ama olmuyor o kadar çıkmazdayım ki..