bütün bayanlardan bi öneri akıl istiyorum :(( herkes burayaa!!

HawinK.

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
207
5
118
İstanbul
öncelikle merhaba arkadaşlar kadın dayanışmasına çok inanan biri olarak sizden sorunuma bi çözüm istiyorum bir çıkış yolu arıyorum aslında buna çok ihtiyacım var kafayı yeme dueumuna geldim artık.
Çok sevdiğim evleneceğim insan dediğim bi adam vardı hayatımda aylar önce o kadar sewiodumki onu canımın içine koymuştum çünkü ben onu en zor en kötü anımda bulmuştum herşey güzel gidiyordu çıkıyorduk ve gerçekten aramızda duygusal fiziksel öyle bi bağ vardıki hiçkimsede onları hissetmemiştim tek sorunumuz ikimizde çok inatçı ve çok gururluyduk ve onun sinirli sert yapısı..ama ben alttan alıyordum hep onu taşıyordum kısaca askere gidecekti bunuda biliyordum beklicem dedim ondan başkasıyla olmanın adını bile anamazken ben o beni hep suçluyordu beni aldatırsın öldürürm seni böyle saçmasapan şeyler ben gene asker psikolojisine veriyodum üstüne gitmiyordum o laflarını bile kaldırıyodum derken askere gitmeden bikaç gün önce çık hayatımdan sewmiyorum seni başkasıylayım ben aramıcaksın sevmiyorum seni deyip gitti...Aylar geçti yaklaşık 4 ay arada sessiz telefonlar gizli aramalar dışında hiçbi ses yoktu ondan ve bigün çıkıp geldi aradı aylar üstüne ben hergün gözyaşı döktüm hergün ölmek istedim hayatımda kimseye ah etmedim ona öyle ettimki geri dönsün diyede ne dualar okudum evet döndü hemde çok özledim sensiz yapamadım hiç unutmadım ben diyerek ki asla demez öyle şeyler odunun tekidir hergün ağlayıp Allahtan istediğim şekilde döndü şimdi iyi bana karşı hala eski sertliği tersliği var ama genede çok kırıldığımı iyi olmadığımı farkında üstüme gelmiyor huysuzluk yapsamda baya uzun yazdım ama size soruyorum ben şimdi ne yapmalıyım o kadar kafam karışıkki ne onu affedebiliyorum nede unutabiliyorum ya herşeyi silip hattımı falanda değiştirip arkama bakmadan gidicem bidaha asla adı bile anılmayacak yada böyle yarım ama onun olarak hayatıma devam edicem napcağımı bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız tek sorum bu :gitme:

seni bir kere gözden cikarttiysa seni sevmiyor demek bénce cünki insan sevdigini gözden cikartamaz yada bir baskasina tercih edemez eger ozaman gittiyse anlasilan oki o iliskide yolunda gitmeyen seyler vardi o yüzden sana döndü ama ilk tercih oydu bide su var tabi seninle birlikteyken baska arayislar icindeymis derler ya insan karsisindakini kendisi gibi sanarmis diye o yüzden seni tehtit etmis beni aldatirsan falan diye ya nebiliyim canim ben ikinci tercih olmayi kaldiramam bence sende kaldirma

Askeree gitmeden bi kaçgün öncee demissinn seni bu kadar çok sviosaa askeree gider gitmezz hemenn birisinii bulupp sanaa bölee bişi demezz.. Bncee başkaa bi sebep vardırr.. Hiç sordunmuu gerçektenn başka birisi varmıydı die? Eğer yoksaa bnn devamm ederdimm Çnkü insan kolay kolayy kmseyii sevemioo.. Eğerr başkası için snii bıraktıysaa boşver ilgilenmee o kişiyle

madem odun olduğunu düşünüyorsun bile bile böyle biriyle devam etme.
geriye dönüp bir düşün bakalım ağladığın gün sayısı mı mutlu olduğun gün sayısı mı daha fazla.
seni üzmekten çekinmeyen bir insan için üzüldüğüne değmez.
daha iyileri çıkar karşına.
kıymetini bilmeyen biriyle bir ömür geçmez.

başka bir derdi varmış gibi geldi..çok seviyorsan dediklerinin açıklamasını iste ve bir sanş daha ver derim eğer gerçek değillerse.

bu olay bana tanıdık geldi aynısını yasadım bende şaka gibi tek fark o geri döndüğünde evlenmeme 2 hafta kalmıstı kaydirigubbakcemile3
ben olsam beni bırakan ağlatan üzen psikolojısı bozuk bir adamla asla olmazdım hem o ayrılamazdı ben ayrılırdım zaten kendine yazık bırak gitsn

boşverin ve bence hemen terkederek bırakan taraf siz olun. asker psikolojisi falan hikaye, size kesinlikle değer vermiyor. yarın birgün bir başkasını bulup sizi yine yüzüstü bıraktığında kaldırabilecekseniz devam edin, aksi halde bırakın gitsin, sizi o kadar ağlatan biri için değmez...

erkekler askere gittiklerinde arkalarında bekleyen bir kız bırakmak istemiyorlar... benim de başıma benzeri gelmişti ama biz ayrılmamıştık... yani bu nedenle ayrılmak istediğini söylemişti bana ama yapamamıştı...

yani bana açık açık söylemişti... o dönemde hangi arkadaşıyla konuştuysa hepsi zor olduğunu ;özellikle askerdeyken terkedilme ihtimalinin çok olduğunu ve o yüzden baştan bitirirse daha rahat edeceğini filan söylemişlerdi... bizim ilişkimiz o dönemde 2 aylıktı çünkü...

ben bu gerekçeyi kabul etmemiştim ama istediği buysa saygı duyacağımı söyleyip ;döndüğünde de kesinlikle beni aramamasını söylemiştim... o da bunların üzerine kararını uygulamaya sokamadı...

neyse demek istediğim zaten kıskanç bir yapısı varmış...askerde aldatılan ; terkedilen erkek hikayeleri çoktur... bence ayrılmak istemesinin ve seni sevmiyorum ; hayatımda başkası var ; arama sorma beni gibi kesin cümleler kurmasının nedeni bu... seni mümkün olduğunca kırıp kendinden uzaklaştırmak...

zaten aylar sonra dönüşü de bu şekilde olmuş... seni unutamadım ; sensiz yapamadım...
bunu açıkça anlatsa daha doğru olurdu belki...

bence bir şans daha verebilirsin... ama önemli olan tekrar başladığınızda sana karşı olan tutumu... fevri davranışlardan ve seni kırmaktan korkmalı... seni kaybetmekten korkmalı yani... bu acıyı bir kere yaşamış...ders almış olmalı... ders alamadıysa da yapacak bir şey yok... herkes kendi yoluna ...

bu adam sana çok fena kazık atmış. herşeye dayanabilirdim ben ama bana dicekki 'ben başkasını seviyorum git hayatımdan' evet köpek gibi sürünürüm ama yinede adını anmam.
kendimi yerine koydumda kötü oldum cidden kaldırılmıycak bişey,eğer onu affedersen o kadar acıyı boşa çekmiş olursun.hazır aylarca görüşmemişsiniz uzaklaşmışsınız toptan sil at onu.

ay bu gencleri anlamk da zor artıkkk
sana haytımda biri var demiş her kes yoluna be güzelimmm
sende yoluna devam ettt odun odundürrrrkötükedihüso

Durup dururken neden öyle birşey dediki,arkasında birini bırakmak istemiyorsa o ayrı ama ben seviyorsam eğer gerçekten duramam ki zaten ay ne bilim karışık bir konu..Ama ikinizde inatçıysanız olmaz bu ilişki zaten bir saatten sonra taşımak ağır gelebilir sana.
Bence önüne bak artık..

gidişinin sebebini sordum tabiki ozmnlar çok kötü şeyler yaşıodum ailesiyle sorunları varmş ki zaten beni istemiyorlardı benm hakkmdada çok kötü şeyler sölemişler aldatır o seni beklemez boynuzlu gezersn fln çok kötü sözler ben zaten biliodum ailesiyle sorunlarını hep arka çıkıodum ona destek olmaya çalışıodum belkide bu kadar fedakar olduğum için kabul edemiorum bu vefasızlığını ben ne yaptımki ona bunları yaşattı bana die o kadar çok ağladımki şimdi sanki dünyaları serse önüme ben o lafları sölediği günde kalmışım...Herşeyi arkamda bırakıp gitsem bidaha kimi bu kadar severim onla yaşadıklarımı kimde yaşarım bilmiyorum gitsem gidemiyorum kalsam kalamıorum bir iki güne kadar geliyor nolur dua edin bu kadar severken bi hata yapmıyım en doğru kararı veriyim Hepinize çok teşekkür ederim yürekli bayanlarturkbayragi

hayatta tek seveceğin insan o değil

kimler geldi kimler geçti olabilir

askere gitmeden önceki sözlerini de ailesinin baskısı altında söylemiş belli birşey. seni kendisinden uzak tutmak için "başkası var" demiş... ama ondan sonraki aramalarında senden aslında vazgeçmediğini göstermiş, pişmanlık yaşamış. askerden geldikten sonra belki daha güçlü şekilde ailesinin karşısına çıkmış " ben bu kızı seviyorum" demiş olabilir. tabi bunu askere gitmeden evvel söylemişti ama Allah bilir neler duymuştur etraftan...

zor ya... Hayırlısı olsun kararların senin için

bence askere giderken onu aldatmanı filan dert ederek bi ayrılma değil bu bana öylke geldi bi keer erkekler askerde bi sese bir nefese daha çok ihtiyaç duyarlar aksine seni kaybedip te orda kafayı yemektense seni asla bırakmamyı tercih ederdi ki 3 4 hafta da değil 4 ay bir insan nasıl dayanır ki anlamıyorum bence çok iyi düşün ve p dönemde hayatına başkasını soktumu bunu araştır

sanırım o çocuk seni çok seviyor bence sevgine aşkına sahip çık gurur neymiş aşkım olcak da gurur yapcam ha bir daha böle seven zor bulursun ki kaldıkı sende deli gibi seviyon sadece gurur yapılyon mutluluğa git evlilik lafı yok mu peki

ewlilik ne kelime çocuklarımın annesi diordu bana yüüzük takıyorduk ama işte askere gideceği son 1ay okadar değiştiki taınyamıodum onu beni okadar seven adam askere gitmeden ilişkiye gircez anca öyle rahat eder içim diordu onu bırakamayacaktım çünkü aklı sıra...
bu hale gelmişti psikopatlığı ama ben kararımı verdim bitti sadece karşısına geçip söleyeceğim günü bekliyorum hiçbi bahanesi yok bu sewgimizi böyle bitirmesinin belki başkalarıylada oldu nerden biliyimki ömrü boyuncada ahımı çekicek ömrü geçicek belki ama ben onun içinden geçmicem Allah büyük.:1no2:

Back
X