normalmi bu yaşananlar pekiağlamazsın inşallah düzelir her şey.. boşanma fikrini düşünme bebişin için
mutlakaa öyle batıl inanç biliyorum.işin taji komik yanı o .olayların akışı kötü yanlış hata kimde bilemiyorumkorkma yeni yıla nasıl girersen öyle geçmiyor.
mutlakaa öyle batıl inanç biliyorum.işin taji komik yanı o .olayların akışı kötü yanlış hata kimde bilemiyorum
bir kadının eşi tarafından istenmiyor olması yada öyle hissettirilmesi çok incitici bir anda tüm felaket senaryoları geçiyor aklınızdanOrtada boşanacak kadar ciddi bir sorun yok bence,bu kadar sakiz etmeyin agziniza bence sonra o size der çok uzulursunuz
normalda saat 9 da çocukla uyuyan bir eşten bahsediyorum ama.en azından yılbaşı bahanesiyle güzel vakit geçirelim istedik birlikte yaptık planı daha sıcak daha samimi olmalıydı diye düşünüyorum.bir görev bir iş gibi değil.yoksa yılbaşı benim içinde sadece 1 ocak özel bi anlamı yokyilbasindan cok beklentiye girmissiniz sorunlar bundan kaynaklaniyor.
biz 11.30 a kadar ev isleri su bu derken onlari yaptik. oglani uyuttuk yattik.
yatarken muhabbet ettik biraz, sonra da havai fisekler patlarken birbirimizi opup mutlu yillar diledik. iste bu kadardi yilbasimiz.
koşmasam öylece kalıyor herşey .ödenecekler,alışveriş,evin işi,çocuğun eğitimi o sadece yatmak istiyorAsik bir adam boyle davranmaz..
Ayrica bieaz simartilmis gibi geldi bana herseye soz kosmayin birak biraz sorumluluk alsin.
iyi ama saat 12 ye kadar aktif olunmasi gereken bir ozel gun secmeyin o halde.normalda saat 9 da çocukla uyuyan bir eşten bahsediyorum ama.en azından yılbaşı bahanesiyle güzel vakit geçirelim istedik birlikte yaptık planı daha sıcak daha samimi olmalıydı diye düşünüyorum.bir görev bir iş gibi değil.yoksa yılbaşı benim içinde sadece 1 ocak özel bi anlamı yok
kuşun yemine kadar o kadar çok şey varki anlatamam.evde bi çocuk var onun psikolojisi için bazı davranışlarını düzeltmesi gerekiyor .çocukla oynamadığında ağlıyor ben her ne işim varsa bırakıp oynamak zorunda kalıyorum onun açığını kapatmak için .rahat bi kadın olmadığım için inan çok işim var .bir ev hanımı olmak çalışmakla eş değer.hadi yapmam gerekiyor diyelim görev diyelim.peki beni kim şımartacak kim ilgi şevkat gösterecek.o anlattığım olayda haklımı dersinCan sıkıntısı nda n bu kadar abarttin herhalde..
Her sorumluluk bende vs yazıp öyle bi anlamissin ki bi an atom filan parçalıyorum diyeceksin sandım. .
Kuşun yemini bile ben düşünüyomussun:) çok büyük iş lerden biri))
o geldiğinde ben ağlıyordum üzgün ve incinmiştim bu nedenle attığı adımları göremedim yada görmek istemedim bir görev gibi benimle olmasını değil daha ilgiyle şevkatle olmasını istedim beklentilerim ço kfazla belkide bilmiyorumkiiyi ama saat 12 ye kadar aktif olunmasi gereken bir ozel gun secmeyin o halde.
bence cok abartmissiniz.
esinizin yanitlarindan ve tavirlarindan ben bunu anladim.
opmeye gelmesi
elinizi opmesi
hadi film izleyelim demesi falan hep bir adim attigini gosteriyor.
fazla tavir yapip bosanmaya kdar goturmussunuz basit mevzuyu
çok tatlısın ...o işin traji komik tarafıAglayarak girdin diye aglayacaksan ben yandım butun sene tuvaletten cikamicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?