bütün bir yıl ağlarmıyım göreceğiz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi akans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya doğruyu söylemek istiyorum açıkçası ben.
Seni pohpohlamayı istemiyorum yalandan.
Bence eşin haklı sen çok fazla büyüt mussun olayı . Adam sanki bütün gün evde yatıyor gibi anlamissin bide . Yazık değil mi ona o da dışarda çalışıyor. Erkekler herseyi anlatmaz içine atar . Eminim eşin de iş hayatında bazen zorlanıyor . Sen çalışmadığın için sana çok kolay geliyor. Ama eşin gönlünü almaya da gelmiş. Bu şekilde gidersen evet tüm yıl ağlama ihtimalin yüksek. . Ev hanimi olmakla çalışmak kıyas dahi edilemez. Bu konuya hiç değinmek bile istemiyorum. Sabahın 6 sinda karda buz gibi havada 2 saat yılda geçirip ise gitmek le evinde çocuğunla oyun oynamayı aynı kefeye koymus sun ne diyeyim bir gün çalışmak zorunda kalırsan anlarsın ev hanımlığı ile ayni miymis..
Daha yorum yapmayacağım zira diğer arkadaşlar da yazmış ama sen yine kendi bıldıgıni okumuşsun boşuna kendimi yormayacagim

poh pohlanmak istemiş olabilirim ama eşim tarafından.evet adam bütün gün evde yatıyor çünkü sezonluk çalışma sisteminde kendisi sadece 6 ay çalışıyor.ev hanımlığına gelince hamile kaldığımda işi bıraktım bebeğimi kaybetme riskimden dolayı.sonrada bakacak kimsemiz olmamasından kaynaklı çalışamadım.benim 14 senelik bir çalışma hayatım söz konusu .kıyas elbette edilebilir çünkü sadece oyun oynamak değil işimiz .sanırım bekarsınız.yorum yapıp yapmamak size kalmış bişiy tercih meselesi .dünyanın en zor şeyi sabah 6 da kalkıp işe gitmek değil yani bir bebek ve bir eşin sorumluluğu da gayet mesai harcayan bir durum.ve dünyası daralmış bir kadınında eşinden ilgi istemesi kadar doğal bi durum olamaz.

büyütmüşsünüz bnce
öyle olmuş biraz evet sadece biraz daha ilgilenmesini istemiştim .ama yanlış ifade ettim sanırım.daha ılımlı olabilirdim belki .yinede şimdi içimde istek kalmadı cümlesinden ötürü konuşmak gelmiyor içimden

genelde erkekler böyle günlere değer vermiyor biraz siz teşvik edin ılımlı olark mesela babam dün akşam baktım vurdu kafayı 2 saat uyudu hiç umrnda değildi adamn yılbaşı olmş olmamş :))

Ben sizi anlıyorum. Biz kadınlar erkeklere göre çok daha duygusaliz. Ve yılbaşı evet özel bir gün.kutlanir veya kutlanmaz ama yeni yıla girerken insan sevdikleriyle olmak istiyor. Ama bu kadar onemsemeyin ne olur. Evli değilim söz aşamasına gelen bir birlikteligim oldu 5 yıl kadar. IIlk zamanlardaki romantizm zaman geçtikçe azalmaya başladı. Bu sanırım çoğunlukla böyle oluyor. Yılbaşına yalnız girdiğim de oldu , benimle vakit geçirmek yerine uyumak istemesi de, kırıcı sözleri de... Bütün felaket senaryoları benim de aklımdan geçti. Biz ayrıldık ama ben biliyorum ki o beni hala çok seviyor. Sevginin bunlarla olculemeyecegini anladım.siz onunsunuz belki o yüzden çaba harcamiyor. Sorumluluk konusuna gelince inanin haklisiniz. Ise gidip rutin işler yapmakla bir insan yetiştirmek kiyaslanamaz. Duygusal yorgunluk çok daha farklı bir şey. Eminim çalışırken zihnen daha rahattiniz. Ne olur böyle şeyleri takmayin kafanıza ben esinizin sizi sevdiğini ama yapisinin böyle olduğunu düşünüyorum. Mutlu yıllar bu arada =) her şey gönlünüzce olsun

genelde erkekler böyle günlere değer vermiyor biraz siz teşvik edin ılımlı olark mesela babam dün akşam baktım vurdu kafayı 2 saat uyudu hiç umrnda değildi adamn yılbaşı olmş olmamş :))
Benim babam 9 da uyudu =D anne kocanla girmek istemez miydin Yılbaşına dedim aman çok umrumda sanki dedi =D evlilik bir süre sonra böyle oluyor sanırım

Benim babam 9 da uyudu =D anne kocanla girmek istemez miydin Yılbaşına dedim aman çok umrumda sanki dedi =D evlilik bir süre sonra böyle oluyor sanırım
bzmkler ayrı ama evlide olsalardı ikiside br köşeye çekilip uyuyordu :) pek takmıyorlar yılbaşını

Ben de meseleyi çok büyüttüğünü düşündüm. Kaldı ki eşin yataktan kalkıp gelmiş, özür dilemiş. Konu abartılıp nasıl boşanmaya kadar geldi orayı kaçırdım zaten.

Cinsel olarak heyecan hissetmediğini söylemesi o an ki psikolojiyle seni kırmış. Ama bu itirafı iyiye döndürmek elinizde. Her çift için olabilir bu durum. Evliliğinize heyecan getirmek için çift olarak bir şeyler yapmaya başlayın o zaman.
Bir yıl boyunca ağlamak diye bir şey yok. Ama bu durum için olumlu şeyler yapmazsanız daha çok yıpranacağınız kesin. Yine çift olarak diyorum tabi ki.

Ayrıca ev hanımlığının dışarıda çalışma ile bir tutulması bana çok tuhaf geldi. Sabahın köründe sıcak yataktan kalkıp yollara düşüp, akşama kadar bir kaç müdür ve insanın kaprislerine katlanmak ile, evinin faturalarını yatırmak, evladıyla ilgilenmek bir midir Allah aşkına?

benim duygularımı nazik bi şekilde özetlemişsiniz çok teşekkür ederim.tek düze hayatımızın bize getirisi bu yaşadıklarım sanırım .üstüne birde alıngan bi yapım var .ilgiye şevkate bayılırım.ama o da yapmak istemedi belki bilmiyorum.olan bana oldu ne yapalım .sizede iyi seneler .umarım barışırsınız

bunlara niye kafanızı takıyorsunuz yılbaşı denen şey bizim inancımızda yok neden dış ülkelere özenip hayatınızı 10 dan geriye sayılan saçma bir gece için karartıp anlamsız bekleyişlere giriyorsunuz ben onu anlayamadım
konu sahibini kırmak değil amacım içip eglenenler yarın kandil onun için hazırlık yapıyorlarmı acaba

tabiii yaş dolayısıyla olmuş olabilir .ama benim eşim zaten ruhsuzun biri yanılmıyorsam.benim duygusal boşlukta olduğum bir an oldu çakıştık .beynim çok yorgun

Valla geçen sene görümcem yılbaşına para sayarak girdi bütün yıl çok param olsun vs. gibi düşündü ama bu sene borçlardan falan elinde para olmadı hiç :) Yani umarım güzel bir yıl geçirirsiniz... Erkekler kadınlar kadar duygusal yada ince fikirli olamayabiliyor bazen.

bizim için biraz erken bunların yaşanması ama belkide herkes hakettiğini yaşıyordur bilmiyorum.annenşzde benim gibi bıkmış demekki uğraşmıyor

bunun güzellikle çirkinlikle alakası yokki canım eğer anladığın gibiyse
ama bence o lafın ne anlama geldiğini sor, doğru anladığından emin ol yani

zaten o bir batıl inanç benim için.işin esprisi yani.evet beklentilerimi iyice düşürmem gerekiyor ki başım ağrımasın değilmi .

tabiii yaş dolayısıyla olmuş olabilir .ama benim eşim zaten ruhsuzun biri yanılmıyorsam.benim duygusal boşlukta olduğum bir an oldu çakıştık .beynim çok yorgun
ruhsuz odun olmayan erkek tanımıyorm ki ben :) 13 yaşındaki erkek kardeşim ble odun

yeni yıla nasıl girdiysem öyle geçer düşüncesi çok saçma bence..
takıntı haline getirmeyin..
afedersiniz ma ben de 00.00da tuvaletteydim..
bütün yıl b.k gibi geçecek diye oturup ağlayım ozaman..
sizi eşinizle iletişim yönünden kendime benzettim..
biraz fazla hassas ve triplisiniz..
daha pozitif ve iletişime açık olmazsanız kendinizi de eşinizi de yıpratırsınız..

zaten o bir batıl inanç benim için.işin esprisi yani.evet beklentilerimi iyice düşürmem gerekiyor ki başım ağrımasın değilmi .

Aslında üzücü olan beklentilerimizi üzülmemek, ağlamamak, yıpranmamak için kısıtlamak.. Zaten bu şeyleri anca biz düşünüyoruz. Erkekler aman kavga çıkmasın huzurumuz kaçmasın diye hiç fedakarlık yapmıyorlar herşeyi bayandan bekliyorlar.. Ne kadar az beklenti , o kadar çok mutluluk..

yılbaşı bahane bizim konuda birbirimize zaman ayırmak için bahane edilmiş bigün .içki içmek yada başka bişiyler değil .sadece hergünümüz aynı diye bigün oturup film izleyelim dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…