- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
Ya doğruyu söylemek istiyorum açıkçası ben.kuşun yemine kadar o kadar çok şey varki anlatamam.evde bi çocuk var onun psikolojisi için bazı davranışlarını düzeltmesi gerekiyor .çocukla oynamadığında ağlıyor ben her ne işim varsa bırakıp oynamak zorunda kalıyorum onun açığını kapatmak için .rahat bi kadın olmadığım için inan çok işim var .bir ev hanımı olmak çalışmakla eş değer.hadi yapmam gerekiyor diyelim görev diyelim.peki beni kim şımartacak kim ilgi şevkat gösterecek.o anlattığım olayda haklımı dersin
poh pohlanmak istemiş olabilirim ama eşim tarafından.evet adam bütün gün evde yatıyor çünkü sezonluk çalışma sisteminde kendisi sadece 6 ay çalışıyor.ev hanımlığına gelince hamile kaldığımda işi bıraktım bebeğimi kaybetme riskimden dolayı.sonrada bakacak kimsemiz olmamasından kaynaklı çalışamadım.benim 14 senelik bir çalışma hayatım söz konusu .kıyas elbette edilebilir çünkü sadece oyun oynamak değil işimiz .sanırım bekarsınız.yorum yapıp yapmamak size kalmış bişiy tercih meselesi .dünyanın en zor şeyi sabah 6 da kalkıp işe gitmek değil yani bir bebek ve bir eşin sorumluluğu da gayet mesai harcayan bir durum.ve dünyası daralmış bir kadınında eşinden ilgi istemesi kadar doğal bi durum olamaz.Ya doğruyu söylemek istiyorum açıkçası ben.
Seni pohpohlamayı istemiyorum yalandan.
Bence eşin haklı sen çok fazla büyüt mussun olayı . Adam sanki bütün gün evde yatıyor gibi anlamissin bide . Yazık değil mi ona o da dışarda çalışıyor. Erkekler herseyi anlatmaz içine atar . Eminim eşin de iş hayatında bazen zorlanıyor . Sen çalışmadığın için sana çok kolay geliyor. Ama eşin gönlünü almaya da gelmiş. Bu şekilde gidersen evet tüm yıl ağlama ihtimalin yüksek. . Ev hanimi olmakla çalışmak kıyas dahi edilemez. Bu konuya hiç değinmek bile istemiyorum. Sabahın 6 sinda karda buz gibi havada 2 saat yılda geçirip ise gitmek le evinde çocuğunla oyun oynamayı aynı kefeye koymus sun ne diyeyim bir gün çalışmak zorunda kalırsan anlarsın ev hanımlığı ile ayni miymis..
Daha yorum yapmayacağım zira diğer arkadaşlar da yazmış ama sen yine kendi bıldıgıni okumuşsun boşuna kendimi yormayacagim
öyle olmuş biraz evet sadece biraz daha ilgilenmesini istemiştim .ama yanlış ifade ettim sanırım.daha ılımlı olabilirdim belki .yinede şimdi içimde istek kalmadı cümlesinden ötürü konuşmak gelmiyor içimdenbüyütmüşsünüz bnce
öyle olmuş biraz evet sadece biraz daha ilgilenmesini istemiştim .ama yanlış ifade ettim sanırım.daha ılımlı olabilirdim belki .yinede şimdi içimde istek kalmadı cümlesinden ötürü konuşmak gelmiyor içimden
Ben sizi anlıyorum. Biz kadınlar erkeklere göre çok daha duygusaliz. Ve yılbaşı evet özel bir gün.kutlanir veya kutlanmaz ama yeni yıla girerken insan sevdikleriyle olmak istiyor. Ama bu kadar onemsemeyin ne olur. Evli değilim söz aşamasına gelen bir birlikteligim oldu 5 yıl kadar. IIlk zamanlardaki romantizm zaman geçtikçe azalmaya başladı. Bu sanırım çoğunlukla böyle oluyor. Yılbaşına yalnız girdiğim de oldu , benimle vakit geçirmek yerine uyumak istemesi de, kırıcı sözleri de... Bütün felaket senaryoları benim de aklımdan geçti. Biz ayrıldık ama ben biliyorum ki o beni hala çok seviyor. Sevginin bunlarla olculemeyecegini anladım.siz onunsunuz belki o yüzden çaba harcamiyor. Sorumluluk konusuna gelince inanin haklisiniz. Ise gidip rutin işler yapmakla bir insan yetiştirmek kiyaslanamaz. Duygusal yorgunluk çok daha farklı bir şey. Eminim çalışırken zihnen daha rahattiniz. Ne olur böyle şeyleri takmayin kafanıza ben esinizin sizi sevdiğini ama yapisinin böyle olduğunu düşünüyorum. Mutlu yıllar bu arada =) her şey gönlünüzce olsunpoh pohlanmak istemiş olabilirim ama eşim tarafından.evet adam bütün gün evde yatıyor çünkü sezonluk çalışma sisteminde kendisi sadece 6 ay çalışıyor.ev hanımlığına gelince hamile kaldığımda işi bıraktım bebeğimi kaybetme riskimden dolayı.sonrada bakacak kimsemiz olmamasından kaynaklı çalışamadım.benim 14 senelik bir çalışma hayatım söz konusu .kıyas elbette edilebilir çünkü sadece oyun oynamak değil işimiz .sanırım bekarsınız.yorum yapıp yapmamak size kalmış bişiy tercih meselesi .dünyanın en zor şeyi sabah 6 da kalkıp işe gitmek değil yani bir bebek ve bir eşin sorumluluğu da gayet mesai harcayan bir durum.ve dünyası daralmış bir kadınında eşinden ilgi istemesi kadar doğal bi durum olamaz.
Benim babam 9 da uyudu =D anne kocanla girmek istemez miydin Yılbaşına dedim aman çok umrumda sanki dedi =D evlilik bir süre sonra böyle oluyor sanırımgenelde erkekler böyle günlere değer vermiyor biraz siz teşvik edin ılımlı olark mesela babam dün akşam baktım vurdu kafayı 2 saat uyuduhiç umrnda değildi adamn yılbaşı olmş olmamş :))
bzmkler ayrı ama evlide olsalardı ikiside br köşeye çekilip uyuyordu :) pek takmıyorlar yılbaşınıBenim babam 9 da uyudu =D anne kocanla girmek istemez miydin Yılbaşına dedim aman çok umrumda sanki dedi =D evlilik bir süre sonra böyle oluyor sanırım
benim duygularımı nazik bi şekilde özetlemişsiniz çok teşekkür ederim.tek düze hayatımızın bize getirisi bu yaşadıklarım sanırım .üstüne birde alıngan bi yapım var .ilgiye şevkate bayılırım.ama o da yapmak istemedi belki bilmiyorum.olan bana oldu ne yapalım .sizede iyi seneler .umarım barışırsınızBen sizi anlıyorum. Biz kadınlar erkeklere göre çok daha duygusaliz. Ve yılbaşı evet özel bir gün.kutlanir veya kutlanmaz ama yeni yıla girerken insan sevdikleriyle olmak istiyor. Ama bu kadar onemsemeyin ne olur. Evli değilim söz aşamasına gelen bir birlikteligim oldu 5 yıl kadar. IIlk zamanlardaki romantizm zaman geçtikçe azalmaya başladı. Bu sanırım çoğunlukla böyle oluyor. Yılbaşına yalnız girdiğim de oldu , benimle vakit geçirmek yerine uyumak istemesi de, kırıcı sözleri de... Bütün felaket senaryoları benim de aklımdan geçti. Biz ayrıldık ama ben biliyorum ki o beni hala çok seviyor. Sevginin bunlarla olculemeyecegini anladım.siz onunsunuz belki o yüzden çaba harcamiyor. Sorumluluk konusuna gelince inanin haklisiniz. Ise gidip rutin işler yapmakla bir insan yetiştirmek kiyaslanamaz. Duygusal yorgunluk çok daha farklı bir şey. Eminim çalışırken zihnen daha rahattiniz. Ne olur böyle şeyleri takmayin kafanıza ben esinizin sizi sevdiğini ama yapisinin böyle olduğunu düşünüyorum. Mutlu yıllar bu arada =) her şey gönlünüzce olsun
tabiii yaş dolayısıyla olmuş olabilir .ama benim eşim zaten ruhsuzun biri yanılmıyorsam.benim duygusal boşlukta olduğum bir an oldu çakıştık .beynim çok yorgungenelde erkekler böyle günlere değer vermiyor biraz siz teşvik edin ılımlı olark mesela babam dün akşam baktım vurdu kafayı 2 saat uyuduhiç umrnda değildi adamn yılbaşı olmş olmamş :))
bizim için biraz erken bunların yaşanması ama belkide herkes hakettiğini yaşıyordur bilmiyorum.annenşzde benim gibi bıkmış demekki uğraşmıyorBenim babam 9 da uyudu =D anne kocanla girmek istemez miydin Yılbaşına dedim aman çok umrumda sanki dedi =D evlilik bir süre sonra böyle oluyor sanırım
hepinize iyi seneler mutlu yıllar hanımlar.eşimle dün gece birlikte giremediğimiz yılbaşı ve bikaç sorun hakkında fikir almak istiyorum.normalde çok sık tartışan bir çift değiliz.evdeyken eşim genelde internette oyun oynar .ve ya tv izler çocukla çok fazla olmamakla birlikte ilgilenir.ama bir gün çok yorgunum annene bu akşamdan gitsenizde ben yarın biraz uyusam diyebilen biri...fazla konuşmaz sohbet etmez.sürekli uzanır oturduğunu hiç göremezsiniz.ben çalışmıyorum ama tüm idare ve sorumluluk bendedir.evdeki kuşun yemine kadar ben düşünürüm.o ise sadece çenemden(onun deyimiyle)şikayetçi.dün gece çocuğu uyutup benim sevdiğim iki filmi arka arkaya izleyip sonra başbaşa özel zaman geçirmeyi planladık.ben uyyuytup geldim .bilgisayarda bir proğram sildiğimden şuan açılmıyor dedi.olsun dedim uzandım yanına.şakayla karışık uykum vardı ama sana söz verdiğim için kalktım yoksa uyurdum dedim.yanımdan kalkıp bilgisayara baktı.sonrada başka kanepeye uzandı yanıma gelmedi bu arada yarım saat var yılbaşına.bende niçin oraya yattığını sordum sen üşümüşsün ama ben çok sıcakladım dedi.yılbaşına kavga ederek girmek istemiyorum dedim ve sustum sonra yanıma geldi .izlediğim proğram hakkında,iğrenç bişiy bunumu izliyoruz gibi şeyler söyledi.bende kumandayı kendisine uzattım ve kalktım yatıyormuyuz dedi(planımız başka oldupu halde)bende yat dedim .15 dakika kalmış yeni yıla.sonra gitti yattı bende ağladım sinirimden yeniyılada ağlayarak ve tek başıma girdim .gidip kızımı öptüm 12 de.oda kalkıp içeri geldi beni öpmek istedi ben izin vermedim.inadını çek o zaman dedi.gidip yattı bikaç kere çocuğa bakmaya gittim sonra ona kalk içerde yat dedim gitmeyeceğim dedi gel sana bişiy soracağım diyerek içeri çağırdım önce gelmek istemedi sonra geldi.boşanmak istiyorsan boşanalım yeter artık dedim herkes eşi dostuyla mutlu mesut girdi ben ağlarak ne yaptımda bunu hakettim dedim blöf yapmasaydın o zaman dedi .başkasınımı seviyorsun vs sordum hayır diyo .içimde istek kalmadı dedi (özel zaman için sanırım)bende öylemi kadınlık gururumu okşadın dedim .benden özür dilemen gerekir dedim diledi elimi öptü.istersen film izleyelim dedi hayır dedim gidip yattım konuşmuyorum şuan.içimde istek kalmadı demesi benim için herşeyi bitirdi .çirkin bir kadın değilim çünkü .gözlerim şiş ve çok üzgünüm.hepinize teşekkürler okuduğunuz için
zaten o bir batıl inanç benim için.işin esprisi yani.evet beklentilerimi iyice düşürmem gerekiyor ki başım ağrımasın değilmi .Valla geçen sene görümcem yılbaşına para sayarak girdi bütün yıl çok param olsun vs. gibi düşündü ama bu sene borçlardan falan elinde para olmadı hiç :) Yani umarım güzel bir yıl geçirirsiniz... Erkekler kadınlar kadar duygusal yada ince fikirli olamayabiliyor bazen.
ruhsuz odun olmayan erkek tanımıyorm ki ben :) 13 yaşındaki erkek kardeşim ble oduntabiii yaş dolayısıyla olmuş olabilir .ama benim eşim zaten ruhsuzun biri yanılmıyorsam.benim duygusal boşlukta olduğum bir an oldu çakıştık .beynim çok yorgun
hepinize iyi seneler mutlu yıllar hanımlar.eşimle dün gece birlikte giremediğimiz yılbaşı ve bikaç sorun hakkında fikir almak istiyorum.normalde çok sık tartışan bir çift değiliz.evdeyken eşim genelde internette oyun oynar .ve ya tv izler çocukla çok fazla olmamakla birlikte ilgilenir.ama bir gün çok yorgunum annene bu akşamdan gitsenizde ben yarın biraz uyusam diyebilen biri...fazla konuşmaz sohbet etmez.sürekli uzanır oturduğunu hiç göremezsiniz.ben çalışmıyorum ama tüm idare ve sorumluluk bendedir.evdeki kuşun yemine kadar ben düşünürüm.o ise sadece çenemden(onun deyimiyle)şikayetçi.dün gece çocuğu uyutup benim sevdiğim iki filmi arka arkaya izleyip sonra başbaşa özel zaman geçirmeyi planladık.ben uyyuytup geldim .bilgisayarda bir proğram sildiğimden şuan açılmıyor dedi.olsun dedim uzandım yanına.şakayla karışık uykum vardı ama sana söz verdiğim için kalktım yoksa uyurdum dedim.yanımdan kalkıp bilgisayara baktı.sonrada başka kanepeye uzandı yanıma gelmedi bu arada yarım saat var yılbaşına.bende niçin oraya yattığını sordum sen üşümüşsün ama ben çok sıcakladım dedi.yılbaşına kavga ederek girmek istemiyorum dedim ve sustum sonra yanıma geldi .izlediğim proğram hakkında,iğrenç bişiy bunumu izliyoruz gibi şeyler söyledi.bende kumandayı kendisine uzattım ve kalktım yatıyormuyuz dedi(planımız başka oldupu halde)bende yat dedim .15 dakika kalmış yeni yıla.sonra gitti yattı bende ağladım sinirimden yeniyılada ağlayarak ve tek başıma girdim .gidip kızımı öptüm 12 de.oda kalkıp içeri geldi beni öpmek istedi ben izin vermedim.inadını çek o zaman dedi.gidip yattı bikaç kere çocuğa bakmaya gittim sonra ona kalk içerde yat dedim gitmeyeceğim dedi gel sana bişiy soracağım diyerek içeri çağırdım önce gelmek istemedi sonra geldi.boşanmak istiyorsan boşanalım yeter artık dedim herkes eşi dostuyla mutlu mesut girdi ben ağlarak ne yaptımda bunu hakettim dedim blöf yapmasaydın o zaman dedi .başkasınımı seviyorsun vs sordum hayır diyo .içimde istek kalmadı dedi (özel zaman için sanırım)bende öylemi kadınlık gururumu okşadın dedim .benden özür dilemen gerekir dedim diledi elimi öptü.istersen film izleyelim dedi hayır dedim gidip yattım konuşmuyorum şuan.içimde istek kalmadı demesi benim için herşeyi bitirdi .çirkin bir kadın değilim çünkü .gözlerim şiş ve çok üzgünüm.hepinize teşekkürler okuduğunuz için
zaten o bir batıl inanç benim için.işin esprisi yani.evet beklentilerimi iyice düşürmem gerekiyor ki başım ağrımasın değilmi .
yılbaşı bahane bizim konuda birbirimize zaman ayırmak için bahane edilmiş bigün .içki içmek yada başka bişiyler değil .sadece hergünümüz aynı diye bigün oturup film izleyelim dedikbunlara niye kafanızı takıyorsunuz yılbaşı denen şey bizim inancımızda yok neden dış ülkelere özenip hayatınızı 10 dan geriye sayılan saçma bir gece için karartıp anlamsız bekleyişlere giriyorsunuz ben onu anlayamadım
konu sahibini kırmak değil amacım içip eglenenler yarın kandil onun için hazırlık yapıyorlarmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?