bütün dağlar üstüme yıkılmış ve sağır dilsiz olmuş gibi hissediyorum:(

ilgin0

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
147
225
18
38
Arkadaşlar 3 yıllık ilişkim vardı inişli çıkışlı.bugün herşey bitti evimizdeki herşeyini toplayıp gitti.eve bir girdim duvarlar üstüme yıkılmış gibi .Şuan çalışıyorum ve takatim yok duymuyor konuşamıyorum.Boğazımda koskoca bir taş çığlık atmak istiyorum.şuan burda olamktan nefret ediyorum sanki bu dünyada olmamalıymışım gibi hiçbiryer bana ait değil gibi.Arkadaşlar ayrıldık evet suçun varmı derseniz bu ayrılıkta bir kaç hakaret sebebi ise şüphelendiğim şeylerin doğru çıkması fakat onun kabul etmemesi.Ben neden bukadar yıkıldım bilmiyorum.Çok seviyorum onu sadece bunu biliyorum .lütfen beni rahatlatın geçsin hemen acım kaldıramıyorum onunsa hiçbirşey umrunda değil..

Hayatta herşey insanlar icin suanda bunu yasamanız gerekiyorsa bagırın cagırın aglayın ama emin olun gecicek
Tarifsiz birşey evimin duvarlarını üstüme yıkıp gitti gibi çalışıyorum şuan gözyaşlarımı akıtmam bile mümkün değil

Hayatta ne acılar var ölüm var en önemlisi, bunları düşünerek kendinizi rahatlatabilirsiniz, Allah hiç bir kuluna taşıyamacağı yükü vermezmiş

Hayatta ne acılar var ölüm var en önemlisi, bunları düşünerek kendinizi rahatlatabilirsiniz, Allah hiç bir kuluna taşıyamacağı yükü vermezmiş
Öyle ben herşeyin farkında olan bilinçli biriyim ama bu yaşadığımı hazmedemiyorum bir insana bir sürü anlam yükleyip yalan olması herşeyin canımı acıtıyor.

Yasınız kaç
Ne olduda bitti gitti
ben 33 yaşındayım ben kovdum ama gideceğini düşünmedim çünki hatalıydı ve tüm hatayı suçu bana yükleyerek gitti
Bir kadından rahatsızlık duyduğumu daha önce belitmiştim o kadının sevgilimin telefonuyla selfei çektiğini sevdiğim adamda var karede bu samimiyet neki senin şifreli telefonunla selfei çekebilir telefonunu nasıl alabilir defol git evimden dedim demez olaydım sen beni kovdun bitti bu iş dedi açıklama yok .normalmiş ne varmış herkes resim çekebilirmiş

Öyle ben herşeyin farkında olan bilinçli biriyim ama bu yaşadığımı hazmedemiyorum bir insana bir sürü anlam yükleyip yalan olması herşeyin canımı acıtıyor.

Her şerde bi hayır vardır belki de, sizin için doğru insan olmayadabilir klişedir ama daha mutlu olabileceğiniz birinin hayatınıza girmesi için yol açmış olabilir kangren olan yeri ne kadar erken kesip atarsanız acının dinmesi de o kadar erken olur, akışına bırakın uğraşlar edinin zamanla daha az düşüneceksiniz

Aralarında bilmedigin bişey olabilir bu kadar gurur fazla ve gereksiz iyi olmus gittigi üc gün üzülürsün dördüncü gün haklı oldugunu anlarsın emin ol

Tarifsiz birşey evimin duvarlarını üstüme yıkıp gitti gibi çalışıyorum şuan gözyaşlarımı akıtmam bile mümkün değil
Evinin duvarları gerçek anlamda üstüne yıkılanlar var, bu kadar koyvermeyin kendinizi.
Şüpheleriniz varmış, haklı da çıkmışsınız.
Belki de böylesi daha iyidir.
Biraz makul olmaya çalışın bakalım.
İkiniz de sakinleşince konuşursunuz belki.
Ama sizin istemediğiniz şeyleri yapan bir adamsa, hem de 3. Şahıslarla, işte o mide bulandırır,iyi tartmak lazım

Sevgiliniz hem hatalı hem tolere beklemiş siz yapmayınca da sizi cezalandırılmak istemiş ve sanırım başarmış da !
Acı çekmeniz çok doğal, sessiz kalın.(!) bu her tartışma sonrası becerebilene kazanç getirmiştir. Evde durmayın, ister dostlarınızla ister yalnız temiz hava alın, kendinize acımayın, onun hakettiğini yaptığınıza inanın. Normal hayatta sizi ilişkiniz dışında mutlu eden şeyleri yapın. Eğer sizi hakediyorsa, hatasını telafi edecektir.

Korun istedigi 1 goz
Allah verdi 2 goz hesabi, oda gitmek icin bahanesi olmus.

Uzulmeyin, yasayip gorecekmissiniz
Herseyin ilaci olan zaman, sizide iyilestirecektir.

Anlattığınız olaya göre iyi ki kovmuşsunuz çünkü ben bunun altından hiç de masum bişeyler çıkacağına inanmıyorum sonradan yıkılıp yerle bir olmaktansa bırakın şimdi duvarlar üstünüze yıkılsın emin olun zamanla o yıkıntının altından dim dik kalkarsınız. Böyle erkeklere de arkalarından ağlayarak prim verilmemesi taraftarıyım.

Herşey yıkıldı geçeceğini biliyorum ama neden bukadar ağırki
Gercekten sükretmelisin ki belki daha en basından yakaladın
Sevgilinizin verdigi tepki normal değil
Sana sevme artık onu diyemem ama kötü tarafına odaklanıp kendi gözünü kendin acmalısın

Aglayin ve rahatlayın bi tatil yapın ve bukadar önemli bişey olmadığını anlamak için başka insanların acilarina bakın çocukla aldatilip ortada kalanlar evladını kaybedenler şehit aileleri cocugunun tedavisi olmayan hastaliklarla uğraşanlar veya savasta aç susuz işkence gören çocuklar bunlara bakıp bence acinizi unutun cunkü gerçekten değmez sonuçta elin oğlu sizin caninizdan bir parça değil ki yokluğu yiksin doksun biri gider biri gelir

Ben eski eşim tarafından aldatılmış biriyim zaten hayatıma uzun süre kimseyi sokmadım 3 yıldırda evet inişli çıkışlı olsada bu adama aşığım ve seviyorum kaldıramıyorum çok ağır beklentim açıklamasıydı öyle bişey yok yanlış anlıyorsun demesiydi kendini anlatmasıydı ama ben onu evden kovdum diye ben kötü oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…