Tarifsiz birşey evimin duvarlarını üstüme yıkıp gitti gibiHayatta herşey insanlar icin suanda bunu yasamanız gerekiyorsa bagırın cagırın aglayın ama emin olun gecicek
Yasınız kaçTarifsiz birşey evimin duvarlarını üstüme yıkıp gitti gibiçalışıyorum şuan gözyaşlarımı akıtmam bile mümkün değil
Öyle ben herşeyin farkında olan bilinçli biriyim ama bu yaşadığımı hazmedemiyorum bir insana bir sürü anlam yükleyip yalan olması herşeyin canımı acıtıyor.Hayatta ne acılar var ölüm var en önemlisi, bunları düşünerek kendinizi rahatlatabilirsiniz, Allah hiç bir kuluna taşıyamacağı yükü vermezmiş
ben 33 yaşındayım ben kovdum ama gideceğini düşünmedim çünki hatalıydı ve tüm hatayı suçu bana yükleyerek gittiYasınız kaç
Ne olduda bitti gitti
Öyle ben herşeyin farkında olan bilinçli biriyim ama bu yaşadığımı hazmedemiyorum bir insana bir sürü anlam yükleyip yalan olması herşeyin canımı acıtıyor.
Aralarında bilmedigin bişey olabilir bu kadar gurur fazla ve gereksiz iyi olmus gittigi üc gün üzülürsün dördüncü gün haklı oldugunu anlarsın emin olben 33 yaşındayım ben kovdum ama gideceğini düşünmedim çünki hatalıydı ve tüm hatayı suçu bana yükleyerek gitti
Bir kadından rahatsızlık duyduğumu daha önce belitmiştim o kadının sevgilimin telefonuyla selfei çektiğini sevdiğim adamda var karede bu samimiyet neki senin şifreli telefonunla selfei çekebilir telefonunu nasıl alabilir defol git evimden dedim demez olaydım sen beni kovdun bitti bu iş dedi açıklama yok .normalmiş ne varmış herkes resim çekebilirmiş
Evinin duvarları gerçek anlamda üstüne yıkılanlar var, bu kadar koyvermeyin kendinizi.Tarifsiz birşey evimin duvarlarını üstüme yıkıp gitti gibiçalışıyorum şuan gözyaşlarımı akıtmam bile mümkün değil
Sevgiliniz hem hatalı hem tolere beklemiş siz yapmayınca da sizi cezalandırılmak istemiş ve sanırım başarmış da !ben 33 yaşındayım ben kovdum ama gideceğini düşünmedim çünki hatalıydı ve tüm hatayı suçu bana yükleyerek gitti
Bir kadından rahatsızlık duyduğumu daha önce belitmiştim o kadının sevgilimin telefonuyla selfei çektiğini sevdiğim adamda var karede bu samimiyet neki senin şifreli telefonunla selfei çekebilir telefonunu nasıl alabilir defol git evimden dedim demez olaydım sen beni kovdun bitti bu iş dedi açıklama yok .normalmiş ne varmış herkes resim çekebilirmiş
Herşey yıkıldı geçeceğini biliyorum ama neden bukadar ağırkiAralarında bilmedigin bişey olabilir bu kadar gurur fazla ve gereksiz iyi olmus gittigi üc gün üzülürsün dördüncü gün haklı oldugunu anlarsın emin ol
ben 33 yaşındayım ben kovdum ama gideceğini düşünmedim çünki hatalıydı ve tüm hatayı suçu bana yükleyerek gitti
Gercekten sükretmelisin ki belki daha en basından yakaladınHerşey yıkıldı geçeceğini biliyorum ama neden bukadar ağırki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?