bütün dağlar üstüme yıkılmış ve sağır dilsiz olmuş gibi hissediyorum:(

Adam dünden razıymıs gitmeye neyine kötü oldun işine gelmiş aksine

Bunu ancak yaşayan bilir.. Yaklaşık 2 sene önce benzer durumdaydım, onun tarifi yok gerçekten..Evet diyorsunuz ölüm var, hastalık var, daha ne acılar var bu hayatta ama bu yıkım bambaşka.. üzerinden onca zaman geçti şu an inanılmaz mutluyum, hayatımda her şey yolunda ama o dönemi hatırlayınca resmen içim ürperiyor..
Sadece şunu söyleyeyim hiçbir acı ilk gün ki gibi kalmıyor yavaş yavaş azalıyor içindeki yangın sönüyor. Hani o taş varmış da boğuluyormuş hissi var ya sanki oradaki taş erimeye başlıyor gibi küçük küçük nefes almalar yutkunmalarla normale dönüyor..
Geçecek, sabret. Eğer gerçekten seviyorsa o da mücadele eder bir şeyler yapar. Sen sadece sabret. ( Bir de ben o dönem Tuğçe Işınsu kitaplarını ve ritüellerini uyguladım çok faydalı oldu çok rahatlattı, hiç vaktin yoksa aç bir kaç videosunu izle, ciddi anlamda rahatlatıyor)

33 yasındasınz ,ergen gibi dünya basıma yıkıldı demeler falan
Azcık sakın olun.
Ne acılar var hayatta

Hiç geçmeyecek sandığımız acıların üstünd n yıllar geçti.
Sizinki de geçecek.

Ah ah ah. :) Bu erkekler ne güzel yapıyolar laf cambazlığını. Haksızken haklı olabilmeyi ne güzel beceriyorlar.
Sana vicdan azabı çektiriyor.

Aldatmanın masumane hali. Yakında duyarsın o selfie çekilen kızla ilişkilerini.

Ben çok üzgünüm ben kendimi toparlayınca gelecek biliyorum ama kaldıramıyorum kendi duygularımı kontrol edemiyorum.Biliyorum suçlu olduğunu eminim yani normal değil beni telefonumla iş arkadaşım eline alıp selfei çekilemez ve ayrıca sevgilim ben bu adamdan rahatsız oldum dediyse.bende farkındayım bişey olduğunun ama kendimi kontrol edemiyorum çok üzgünüm beni kovdun diyip açıklama yapmamasına

Adam hem suçlu hem güçlü!!

Fotoğraf olayı tabiki değişik bir durum ya aldatmış aldatmadiysa bile en yakın zamanda aldatacaktı sizi..Ne yazik ki bana o adamı arayıp eve çagıracaksınız gibi geliyor ama yapmayın güvenmeyin ona.

Ama çok üzülüyorum

Ben 20 yıllık yuvamı kaybettim...sen daha gzl atlatacaksın inş cnm...bitecek...diyeceksinki neden o kdr üzmüşüm kendimi...ama zaman..

Tarifsiz birşey evimin duvarlarını üstüme yıkıp gitti gibi çalışıyorum şuan gözyaşlarımı akıtmam bile mümkün değil
Aynısını yaşadık birçoğumuz, ben yaşadım en azından. Bir sene boyunca eve her girişimde çığlık çığlığa ağladım, iş yerimde kendimi tutuyordum eve gelir gelmez boşaltıyordum içimdeki gözyaşı selini. Geçecek. Şimdi iyi ki diyorum. İyi ki gitmiş. Çok daha ağlayarak geçecek yıllarım olacaktı çünkü. Bir yıl ağladım bitti. Pişman oldu ama dönmedim asla. Acımı çekip bitirmiştim çünkü, onsuz güzel günler bekliyordu beni. Öyle de oldu. Çabuk olmasa da geldi o günler. Çok şükür. Rabbim sana da aratmasın onunla geçen günlerini.

Hangi ritüelleri yaptınız

Yahu insanlar kavga edipte, git diyince hemen gidiliyor mu esyalari toplayip.

Tamam gider ama, o an cikip hava alir gelir ozur diler, gonlunu alir ve seninde sinirle git dedigini anlar.

Sanki hic birimiz oyle kavga etmiyoruz, sinirle git evden diyip burda kovmuyor muyuz ?
Eslerimizi yada birlikte yasadigin birini.mutlaka oluyordur olmuyor diyen yalan soler.

Ama Seven insan, gene geliyordur evine, ozur dilemese bile gelir sakinlesmeni bekler.

Bu resmen bahane aramis esyalarini toplayip gittiyse bir daha kabul etmeyin bir zahmet.

Kiskanmak en dogal hakkimiz heleki sizin durumunuzda.
Siz HAKLISINIZ.
Zaten bu adam sizi gozden cikarmis olmasaydi, inanin bir git lafina gitmezdi komple.

Gider dolasir gelir gonlunu alirdi yada.kendini size ispat ederdi.

Lutfen kendinizi suclamayin..

Eger ki normal sartlarda erkek arkadasiniz kiz arkadaşlarıyla samimi olmayan biriyse ve sizin bu durumu onaylamayacaginizi hatta kavga cikaracaginizi biliyorsa bile bile o arkadasi her kimse onun kendi telefonundan selfie çekmesine izin vermesi cok büyük bir hata.

Ama birden fazla kisilerse o fotograf karesinde buyuk ihtimalle kiz demistir ki senin telefonun daha guzel cekiyor ordan çekeyim veya benim sarjim yok vs. Mecbur kalmis olabilir yani. Aldatma tarzi bir durum olduğunu ben sanmıyorum. Kendimi erkek arkadasinizin yerine koydum ayni seyi ben yapmis olsam git denildi diye gitmez özür dilerdim. Cunku sizi kiskancliktan delirtecek birsey yapmis ve bu onun hatasi. Sizin hatanizsa hakaret ve evden kovmaniz. Erkek psikolojisini anlayamiyorum suan tam olarak ama yersiz gurur yapmis alınmış olabilir git dediginiz icin. En iyisi bir sure gorusmeyin eger sizi seviyorsa mutlaka arar zaten

Erkek arkadaşınızın olayı açıklamaya çalışıp ( ki açıklayacak birşey yok bence yüzde yüz hatalı ) size kendini affetirmeye çalışacağına birde bitti deyip gitmiş.Siz ne yapabilirdiniz ki ? Resmen suçunu bildiği halde geri adım atmamış ve sizi kaybetmeyi göze alarak gitmiş daha ne denilebilir bilemiyorum

Zaten amacı gitmemiş , fırsatını bulunca sizi kendinize suçlu hissettirecek şekilde gitmiş.

Aramayın, özür dilemeyin. Kaybeden yine siz olursunuz.

Umursamaz olduğu için canınız yanıyor.

Bir kaç ay sonra o kızla sevgili veya nişanlı olduğunu duyarsan şaşırma. Ayrılmak için fırsat kolluyormuş sen de istediğini vermişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…