- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Adam dünden razıymıs gitmeye neyine kötü oldun işine gelmiş aksineBen eski eşim tarafından aldatılmış biriyim zaten hayatıma uzun süre kimseyi sokmadım 3 yıldırda evet inişli çıkışlı olsada bu adama aşığım ve seviyorum kaldıramıyorum çok ağır beklentim açıklamasıydı öyle bişey yok yanlış anlıyorsun demesiydi kendini anlatmasıydı ama ben onu evden kovdum diye ben kötü oldum.
Hiç geçmeyecek sandığımız acıların üstünd n yıllar geçti.Arkadaşlar 3 yıllık ilişkim vardı inişli çıkışlı.bugün herşey bitti evimizdeki herşeyini toplayıp gitti.eve bir girdim duvarlar üstüme yıkılmış gibi .Şuan çalışıyorum ve takatim yok duymuyor konuşamıyorum.Boğazımda koskoca bir taş çığlık atmak istiyorum.şuan burda olamktan nefret ediyorum sanki bu dünyada olmamalıymışım gibi hiçbiryer bana ait değil gibi.Arkadaşlar ayrıldık evet suçun varmı derseniz bu ayrılıkta bir kaç hakaret sebebi ise şüphelendiğim şeylerin doğru çıkması fakat onun kabul etmemesi.Ben neden bukadar yıkıldım bilmiyorum.Çok seviyorum onu sadece bunu biliyorum .lütfen beni rahatlatın geçsin hemen acım kaldıramıyorum onunsa hiçbirşey umrunda değil..
Sizinki suçluluk psikolojisi.Herşey yıkıldı geçeceğini biliyorum ama neden bukadar ağırki
ben 33 yaşındayım ben kovdum ama gideceğini düşünmedim çünki hatalıydı ve tüm hatayı suçu bana yükleyerek gitti
Bir kadından rahatsızlık duyduğumu daha önce belitmiştim o kadının sevgilimin telefonuyla selfei çektiğini sevdiğim adamda var karede bu samimiyet neki senin şifreli telefonunla selfei çekebilir telefonunu nasıl alabilir defol git evimden dedim demez olaydım sen beni kovdun bitti bu iş dedi açıklama yok .normalmiş ne varmış herkes resim çekebilirmiş
Ama çok üzülüyorumAdam hem suçlu hem güçlü!!
Fotoğraf olayı tabiki değişik bir durum ya aldatmış aldatmadiysa bile en yakın zamanda aldatacaktı sizi..Ne yazik ki bana o adamı arayıp eve çagıracaksınız gibi geliyor ama yapmayın güvenmeyin ona.
Ben 20 yıllık yuvamı kaybettim...sen daha gzl atlatacaksın inş cnm...bitecek...diyeceksinki neden o kdr üzmüşüm kendimi...ama zaman..Arkadaşlar 3 yıllık ilişkim vardı inişli çıkışlı.bugün herşey bitti evimizdeki herşeyini toplayıp gitti.eve bir girdim duvarlar üstüme yıkılmış gibi .Şuan çalışıyorum ve takatim yok duymuyor konuşamıyorum.Boğazımda koskoca bir taş çığlık atmak istiyorum.şuan burda olamktan nefret ediyorum sanki bu dünyada olmamalıymışım gibi hiçbiryer bana ait değil gibi.Arkadaşlar ayrıldık evet suçun varmı derseniz bu ayrılıkta bir kaç hakaret sebebi ise şüphelendiğim şeylerin doğru çıkması fakat onun kabul etmemesi.Ben neden bukadar yıkıldım bilmiyorum.Çok seviyorum onu sadece bunu biliyorum .lütfen beni rahatlatın geçsin hemen acım kaldıramıyorum onunsa hiçbirşey umrunda değil..
Aynısını yaşadık birçoğumuz, ben yaşadım en azından. Bir sene boyunca eve her girişimde çığlık çığlığa ağladım, iş yerimde kendimi tutuyordum eve gelir gelmez boşaltıyordum içimdeki gözyaşı selini. Geçecek. Şimdi iyi ki diyorum. İyi ki gitmiş. Çok daha ağlayarak geçecek yıllarım olacaktı çünkü. Bir yıl ağladım bitti. Pişman oldu ama dönmedim asla. Acımı çekip bitirmiştim çünkü, onsuz güzel günler bekliyordu beni. Öyle de oldu. Çabuk olmasa da geldi o günler. Çok şükür. Rabbim sana da aratmasın onunla geçen günlerini.Tarifsiz birşey evimin duvarlarını üstüme yıkıp gitti gibiçalışıyorum şuan gözyaşlarımı akıtmam bile mümkün değil
Hangi ritüelleri yaptınızBunu ancak yaşayan bilir.. Yaklaşık 2 sene önce benzer durumdaydım, onun tarifi yok gerçekten..Evet diyorsunuz ölüm var, hastalık var, daha ne acılar var bu hayatta ama bu yıkım bambaşka.. üzerinden onca zaman geçti şu an inanılmaz mutluyum, hayatımda her şey yolunda ama o dönemi hatırlayınca resmen içim ürperiyor..
Sadece şunu söyleyeyim hiçbir acı ilk gün ki gibi kalmıyor yavaş yavaş azalıyor içindeki yangın sönüyor. Hani o taş varmış da boğuluyormuş hissi var ya sanki oradaki taş erimeye başlıyor gibi küçük küçük nefes almalar yutkunmalarla normale dönüyor..
Geçecek, sabret. Eğer gerçekten seviyorsa o da mücadele eder bir şeyler yapar. Sen sadece sabret. ( Bir de ben o dönem Tuğçe Işınsu kitaplarını ve ritüellerini uyguladım çok faydalı oldu çok rahatlattı, hiç vaktin yoksa aç bir kaç videosunu izle, ciddi anlamda rahatlatıyor)
sizi çok iyi anlıyorum benim 6. ayım inanın daha iyiyim sabredin geleceği düşünün sadecesevilmemek neden bukadar acı değersiz olmak
Erkek arkadaşınızın olayı açıklamaya çalışıp ( ki açıklayacak birşey yok bence yüzde yüz hatalı ) size kendini affetirmeye çalışacağına birde bitti deyip gitmiş.Siz ne yapabilirdiniz ki ? Resmen suçunu bildiği halde geri adım atmamış ve sizi kaybetmeyi göze alarak gitmiş daha ne denilebilir bilemiyorumben 33 yaşındayım ben kovdum ama gideceğini düşünmedim çünki hatalıydı ve tüm hatayı suçu bana yükleyerek gitti
Bir kadından rahatsızlık duyduğumu daha önce belitmiştim o kadının sevgilimin telefonuyla selfei çektiğini sevdiğim adamda var karede bu samimiyet neki senin şifreli telefonunla selfei çekebilir telefonunu nasıl alabilir defol git evimden dedim demez olaydım sen beni kovdun bitti bu iş dedi açıklama yok .normalmiş ne varmış herkes resim çekebilirmiş
ben 33 yaşındayım ben kovdum ama gideceğini düşünmedim çünki hatalıydı ve tüm hatayı suçu bana yükleyerek gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?