arkadaşlar çok bunalmış durumdayım,içinde bulunduğum psikolojiyi nasıl anlatsam bilemiyorum 6 ay önce nişanlımdan ayrıldım,zaten bu nişan da karşı tarafın ve ailesinin aşırı isteğiyle olmuştu.henüz tanışalı 5. ay olmuştu birden kendimi nişanlı buluverdim.benim ailem de çok iyi niyetli insanlar,onlar gibi altından girip üstünden çıkarak istediğini yaptırmaya çalışan tipte değiller.insan bazen işin içindeyken gerçeği tam olarak göremiyo ,söylenenleri gerektiği kadar ciddiye alamıyo,bu insan meğer çok kolay yalan söyleyebilen,kendi çıkarları üzerine herşeyi yapabilen düzenbaz ve güvenilmez bi insanmış,daha birkaç hafta önce tanıdık birinden de duyduk bana onun böyle küfürbaz biri olduğu herkes bilir orda bizde biliyoduk ama söyleyemedik size dedi,ailesi de yalan söylemiş bana meğer. herşeyi bittikten sonra öğrendim.okadar kandırılmış hissediyorum ki kendimi bir okadar da aptal... ama bana kendini tanıtırken hiç böyle tanıtmamıştı.öğrenciydim ünv. son sınıftaydım bütün o çiçekler pahalı hediyeler sürekli ilgi alaka,aklına estiğinde saatlerce yoldan çıkıp gelmesiyle etkilemişti beni.okadar emek verdim ailemin bu işi çok istememesine rağmen karşılarına çıkardım.en sonunda da bana küfür ettiğini karakterime yönelik hakaretler duyunca bitirdim.attım nişanı.1 buçuk sene toplamda,boşa geçen 1 buçuk sene...şimdi 6 ay oldu biteli ama hala heryerde onu hatırlıyorum aldığım çeyizlere bakınca kötü oluyorum.aşkımdan sevgimden mi hayır.içim acıyarak hatırlıyorum herşeyi..onunla tanıştığım için,ailemin karşısına çıkardığım için kendimi affedemiyorum.sürekli kendime kızıyorum...ailem bana okadar güvenirken neden böyle bişey yaptım ,niye izin verdim nişan yapılmasına,nasıl böyle mantıksız olabildim.unutmak istiyorum unutamıyorum,ailem bittiği için üzgün değil ama ben paramparçayım 6 ay geçmesine rağmen toparlanamıyorum.hayatıma biri girsin herşey daha kolay geride kalsın istedim.birkaç kişiyle görüştüm ama yapamıyorum sanki bütün duygularım alınmış,bütün ruhum kayıp gibi.arkadaşlıktan öteye geçmeye başlayınca sıkılıyorum konuşamıyorum ve bitiriyorum.nefes alamıyorum 3 kişiyle görüştüm olmuyo..evlenemeyenleri anlamaya başlıyorum gittikçe.aileme de bişey beli etmek istemiyorum beni üzgün görürlerse onlar da üzülüyo çok iyimişim gibi yapıyorum ama içim ölüyo sanki.aklımda hep aynı sahne... avazı çıktığı kadar çığlık atarken görüyorum kendimi.ağlayamıyorum bile.kimseye anlatamıyorum.kendime konduramıyorum yaşadıklarımı.affedemiyorum kendimi.kızıyorum sürekli.
istanbula gidicem polislik mülakatlarını kazandım.eğitim için 6 ay istanbulda olucam.ama kendime olan güvenimi kaybetmiş durumdayım okadar cesaretsizim ki.nasıl polis olucağımı bilmiyorum.daha ne kadar böyle gidicek bilmiyorum.25 yaşındayım ama ruhum niye böyle yaşlı bu nezaman geçer arkadaşlar ne yapmalıyım bi yol gösterin ne olur...
istanbula gidicem polislik mülakatlarını kazandım.eğitim için 6 ay istanbulda olucam.ama kendime olan güvenimi kaybetmiş durumdayım okadar cesaretsizim ki.nasıl polis olucağımı bilmiyorum.daha ne kadar böyle gidicek bilmiyorum.25 yaşındayım ama ruhum niye böyle yaşlı bu nezaman geçer arkadaşlar ne yapmalıyım bi yol gösterin ne olur...