- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
- Konu Sahibi hayat masal
-
Elbet çıkar sonra eltim gelecek bnimle konusmaya calisacak bide o kankisi çünkü gorumcemlede küstü benimlede gorumcemle konuşmadi bnimle konustuki tek kalmasin beni kandine cekmeye calisiyordu ki gorumcem yalniz kalsinEtlilerin geneli böyle bendeki de farklı değil. Kv deye yakın olmak için canını verir ama para var kadında diye yalakalanmak için. Bebeğim bebeğim başka bir şey demezler birbirlerine. Ama yakındır kopmaları. Sende sonlarını izle yakında çıkar ortaya durumları.
Slm kizlar bnim eltimle aram pek yok cok ikiyüzlü biridir nasıl beceriyo onuda anlamis degilim gecen meselA kaynim bizi piknige davet etti esim isten gelir gelmez gittik diye hazırlık yapamadim eltimin kankisi ve kocasida ordaydi ben o kadinida hic sevmem esime ne kadar gelmiyorum desem de kizimin esyalarini aldi arabaya gitti neymis abim yegenini görsün sanki cok merakli yegeninre maksadi tek gitmemek neyse eslik ettim gittim eltim hic sormadi bndr sormadim konusmadi kankiside konusmadi bn 22 yasindayim onlar 30 yaşında kicuk kizlar gibi davraniyorlardi erkekler baska yete gittiler tek kaldık bunlar topu alip oynuyo kol kola girip geziyorlar vallahi ortaokul ogrencileri gibi oyle güldüm onlara tabi bnde muhattap olmadim is sofra toplamaya grlince elimi surmedim esim goz isareti yapti sofrayi silkeledim yere attim gittim eltim eger biz yalniz olsaydik bana bulbul olurdu konusurdu biri yaninda olunca yaptigina bak bnde bundan sonra ayni ayarı yapim de gorsun kaynanama dedim kizim kocasina deme sen o simdi onun hareketlerini gorur dedi o sana nasil sa sende ayni davran dedi zaten oylede yapiyorum bi arada disarda slm vermiyordu konusmuyordu bnde aynisi gibi yapiyordum gerci kocam ve kaynim yaninda bülbül oluyordu kaynim bni sever bnde kaynimi severim hep manevi destekcimiz kardesinin bi hatasında hep arkamda oldu türkiye deki kaynim kardesi bana kızsa bile tepki gosterir onun karisiyla cok iyiyiz oda 32 yasinda ama bu eltim bi tuhaf ya...
Elti eltinin en buyuk dusmanidir diye dusunuyorumSlm kizlar bnim eltimle aram pek yok cok ikiyüzlü biridir nasıl beceriyo onuda anlamis degilim gecen meselA kaynim bizi piknige davet etti esim isten gelir gelmez gittik diye hazırlık yapamadim eltimin kankisi ve kocasida ordaydi ben o kadinida hic sevmem esime ne kadar gelmiyorum desem de kizimin esyalarini aldi arabaya gitti neymis abim yegenini görsün sanki cok merakli yegeninre maksadi tek gitmemek neyse eslik ettim gittim eltim hic sormadi bndr sormadim konusmadi kankiside konusmadi bn 22 yasindayim onlar 30 yaşında kicuk kizlar gibi davraniyorlardi erkekler baska yete gittiler tek kaldık bunlar topu alip oynuyo kol kola girip geziyorlar vallahi ortaokul ogrencileri gibi oyle güldüm onlara tabi bnde muhattap olmadim is sofra toplamaya grlince elimi surmedim esim goz isareti yapti sofrayi silkeledim yere attim gittim eltim eger biz yalniz olsaydik bana bulbul olurdu konusurdu biri yaninda olunca yaptigina bak bnde bundan sonra ayni ayarı yapim de gorsun kaynanama dedim kizim kocasina deme sen o simdi onun hareketlerini gorur dedi o sana nasil sa sende ayni davran dedi zaten oylede yapiyorum bi arada disarda slm vermiyordu konusmuyordu bnde aynisi gibi yapiyordum gerci kocam ve kaynim yaninda bülbül oluyordu kaynim bni sever bnde kaynimi severim hep manevi destekcimiz kardesinin bi hatasında hep arkamda oldu türkiye deki kaynim kardesi bana kızsa bile tepki gosterir onun karisiyla cok iyiyiz oda 32 yasinda ama bu eltim bi tuhaf ya...
Evlenene kadar canım cicim sonra dış gosterdniz. Dereyi gcene kadar yani????Ben seni cok iyi anladim cok ayip etmis eltin yahu insan bi hosgeldin nasilsn demezmim nisanliyken benim eltide oleydi asardi suratini hic konusmazdi ama varya bi evlendim neler etmedim ona...s..r et sende adam yerine koyma sakin onu
Konu başlığını bütün eltiler mi böyle diye açmışsın hayır değil tabiki de. Benim eltim çok iyi çok severim onu benden altı yaş büyük ve hep SAYGI duyarım. Ben onu çok Sevdiğim için o da beni çok sever. Bence iyi ilişkiler kurmayı dene ondan yaşça da küçüksün SAYGI da kusur etme. Ne ekersen onu biçersinSlm kizlar bnim eltimle aram pek yok cok ikiyüzlü biridir nasıl beceriyo onuda anlamis degilim gecen meselA kaynim bizi piknige davet etti esim isten gelir gelmez gittik diye hazırlık yapamadim eltimin kankisi ve kocasida ordaydi ben o kadinida hic sevmem esime ne kadar gelmiyorum desem de kizimin esyalarini aldi arabaya gitti neymis abim yegenini görsün sanki cok merakli yegeninre maksadi tek gitmemek neyse eslik ettim gittim eltim hic sormadi bndr sormadim konusmadi kankiside konusmadi bn 22 yasindayim onlar 30 yaşında kicuk kizlar gibi davraniyorlardi erkekler baska yete gittiler tek kaldık bunlar topu alip oynuyo kol kola girip geziyorlar vallahi ortaokul ogrencileri gibi oyle güldüm onlara tabi bnde muhattap olmadim is sofra toplamaya grlince elimi surmedim esim goz isareti yapti sofrayi silkeledim yere attim gittim eltim eger biz yalniz olsaydik bana bulbul olurdu konusurdu biri yaninda olunca yaptigina bak bnde bundan sonra ayni ayarı yapim de gorsun kaynanama dedim kizim kocasina deme sen o simdi onun hareketlerini gorur dedi o sana nasil sa sende ayni davran dedi zaten oylede yapiyorum bi arada disarda slm vermiyordu konusmuyordu bnde aynisi gibi yapiyordum gerci kocam ve kaynim yaninda bülbül oluyordu kaynim bni sever bnde kaynimi severim hep manevi destekcimiz kardesinin bi hatasında hep arkamda oldu türkiye deki kaynim kardesi bana kızsa bile tepki gosterir onun karisiyla cok iyiyiz oda 32 yasinda ama bu eltim bi tuhaf ya...
Ne canim cicim ya yuzume bakmayan allahin selamini esirgeyen kim olursa olsun isim olmaz.evlendikten sonra konusma cabalari oldu o zmb da ben yuzvermedim.hem bu arada konu sahibi hakli tabiki de.davet edilior ve hic konusmuor eltisi.iyi okuyunEvlenene kadar canım cicim sonra dış gosterdniz. Dereyi gcene kadar yani????
Konu sahibi sende yaz değilsin. Ne olursa olsun hatanın çoğu senin. Hele kayinvalideye şikayet kısmı var ki akıllara ziyan.
Buraya konuyu eltin acsaydi sana hak verenler seni sallandirirlardi. Bence %95 haksizsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?