bütün eltiler mi böyle

Bence eltinizle ilgili sorunlari kv nizle konusmayin .hem ne fayda saglayacak ki size.madem kayninizla araniz iyiymis onjn hatrina gorusun ama mesafenizi koruyun tabi.toplum icinde hic o tarz davranislara girip de dikkat cekmeyin

Degil cnm eltilerimi ablam kadar severim ama biz 5 eltiyiz 1 i haric kisilik meselesi anlayacagin

Cnm hep iyi oldum ve iyi oldukca surekli laf soyluyordu 1 yil sonra dayanamadim kızdım bu kezde kötü oldum gozunde neymis onceden laf soyluyomus ben ses etmiyomusum niye simdi kizmisim kavgaymis derdim a be salak sabir denen bi sey var saygi denen bi sey var ben ses etmedim diye surekli soylemi dedim bana burda kizan oluyo sofra konusunda bazen insanlarin yaptiklarinin aynisini kendilerine yapmak gerekki karsisindakini salak sanmasinlar...

Bide benim bildigim sonradan gelen bi selam verir ondan sonra baslar hosgeldin fasli
Slm verdik cnm biz kaynim ve diger adam selamimi aldi sordum nasilsiniz diye lafi ortaya attim kaynim adam cvb verdi ikisi vermedi eli bos bilerek gitmedik kaynim her sey var bi sey getirmeyin dedi bizde gec olmadan ciktik

Slm verdik cnm biz kaynim ve diger adam selamimi aldi sordum nasilsiniz diye lafi ortaya attim kaynim adam cvb verdi ikisi vermedi eli bos bilerek gitmedik kaynim her sey var bi sey getirmeyin dedi bizde gec olmadan ciktik
Ozaman hic kafaya takmican. Dert edipte dusunme hic Boyle insanlari .bildigin ergence davranmis

O halde her zaman mesafeni Koru. Belki de daha genç olduğun için seni kıskanıyordur

Başlığa istinaden yazıyorum ...

Bütün eltiler aynı değil ...

Benim ki çok iyi, aramızda çok güzel ve 6 yıllık evliliğimde düşünüyorum tek bir problemimiz bile olmadı ...

Bir de"maşallah" diyeyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…