- Konu Sahibi Fotosentez
-
Konuşursanız alırım uyarısını sen çok ciddiye almışsın yapacağın şey görevliye işaret edip durumu kısaca söylemek bbunun icinde kimse almaz kağıdı. Ayrıca optik okuyucu öle basit bükülme vs lerden etkilenmez hiç kafana takma. Boşuna moral bozuyorsun. Zaten olan olmuş geri de döndüremezsin ama optik okuyucu merak etme gayet iyi okur dedigin şeyi.
okur mu okumaz mı bilemeyiz, zaten oradaki gorevliler de bundan emin olmadıkları icin oyle bir yanıt vermisler.
fakat okunmayan kagıt olması sıfır cekmesi gozdan kacırılacak birsye degil.
sonuc olumsuz gelse dahi dilekce verir incelenmesini istersin.
anlıyorum okadar emegin var ama telafisi olabilecek birsey icin bu kadar takıntı yapıp aglıyor isen hayatta karsılastıgın sorunlar ohoooo....
boyle hayat gecer mi?
gece gunduz ugrasıp bilgisayarın kapanmasıyla son bulan calısmalarım var, akılsızlıgımdan kaydetmemistimhepsi birer tecrube.
inan hicbiri kendini bu kadar uzmene degecek seyler degil...
Çok iyi anlıyorum bende öyleyimdir defalarca kontrol ederim ama kağıt katlanmasından sıkıntı olmaz canım en basitinden dershanede katlanan optiklerimi düşünüyorum okunuyordu ki o dershane uğraşmaz geçerler okunmadı diye. ösym de erkek arkadaşın mı nişanlın mı hatırlayamadım onada söylemişler katılıyorum defalarca okunur içini ferah tut sıkıntı olmaz :)
Gecen sene tam 10gunde acikladilar bu sene de öyle olur gibi ... 10 gün kendine dert edinme bunu inan boşa yaparsin....
YGS de soruları aciklamadiklari için öğrencilerin optiklerini yayinlamislardi belki bunda da öyle yaparlar bir kaç güne?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
içini rahat tut canım allahın iznıyle hıc bısey olmaz
emegın bosa gıtmez işlh
o masayı sallayanında............................................kafasına bu top girsin diyecektımmmm
:121:
Canım üzülme bizim bebelerin optiği kırış kırış oluyorda yine okunuyor.ondan bişey olmaz.
Canim icini ferah tut.bu sinava cok hazirlandigin emek verdigin icin titizleniyosun inan.kesinlikle bi sikinti cikmaz.gorustugunuz kadinda ayni seyi soylemis..inan dusunup.uzmeye degmez.
10 gün diyorsun. ben on güne 65den 55 e düşerim herhalde. Cuma demişler acaba cuma açıklanmaz mı? hayır 1 gram ders çalışamıyorum. Bende biliyorum bencede boşa olacak. Salak gibi heder ediyorum kendimi. Aslında bir psikiyatrise gitsem iyi olur herhalde :/ Hayır adamı da deli ederim bu gidişle hiç normal değilim.
İnşallah ya İnşallah
Ama bu geleceğimi etkileyecek. Bir senelik çalışmam belki mesleğim elimden gidecek. Tecrübe ama bedeli çok ağır benim akılsızlığım aptallığım yüzünden. Ben maalesef dışardan hiç böyle görülen bir insan değilim. Dışardan çok eee nasıl diyim. cazgır kendini savunan ikna kabiliyeti yüksek mantıklı vs vs ama böyle konularda hastalık var sanırım. Birde insan gibi düşünürsün dersin bak bu kadar insan var diye falan ama yok işte ben hayatımın merkezine bile koymuyorum o hayatım oluyor ben onun merkezi
Yemin ederim 2 cümle yazıyorsunuz ama benim günüme ışık oluyor. Her cevabı 3 kere okuyup yatıştırıyorum kendimi. Arkadaş nası bişeymiş bu. Şu siyah barkot mu ne o olmasa bende rahat olurdum. Olmaz de mi ya? Valla fal sitelerine girip fal bakmadığım kaldı onu da yaparım bu gidişle. Ya hayır netten yazdım baktım arkadaş kimse mi kırıktırmamış kağıdı ya. Aslında kırışma değil bükülme mi artık gögüsümle ceketim arasında ucunu bükmüşümErkek arkadaşıma kadın çok güzel açıklamış bana da armutun biri geldi canımı sıktı ne kadar ağladım.
10 gün diyorsun. ben on güne 65den 55 e düşerim herhalde. Cuma demişler acaba cuma açıklanmaz mı? hayır 1 gram ders çalışamıyorum. Bende biliyorum bencede boşa olacak. Salak gibi heder ediyorum kendimi. Aslında bir psikiyatrise gitsem iyi olur herhalde :/ Hayır adamı da deli ederim bu gidişle hiç normal değilim.
Merak etme canım hiçbir sorun yaşamazsın. Yırtılmadığı, aşınmadığı, karalanmadığı sürece bir kıvırmayla öyle bir sorun yaşanmaz. Keşke önündeki çocuğu uyarsaydın. Sonuçta oradaki görevlilere bile söyleseydin senin yerine uyarırlardı. Stresli olman çok doğal. Ama bu konuda içini ferah tut.
Sinavin aciklanacak ve sen 10 gun boşa geçirmiş olacaksin bence bugünü böyle kapat. Duani et yds konusunu kapat derslerine basla calismaya... Ders calismak biraz dikkatinide dagitir
Gecen sene girmismiydin ydsye?
senin diploman kapı gibi duruyor, meslegin niye elinden gitsin
emin ol verdigim bilgisayar ornegi bana cok agır birseye mâl olmustu. ustelik 1kez de olmadı... baska zamanım olmadıgı icin telafisini de yapamadım, işim de gitti, ilerde akademik kulanacagım bir calısma da.
ama akılsızlıklarım olsa da bilgileri tozlu raflardan tekrar kullanmak uzere depoladıgım beynim bendeonu kaybetmedigim surece boyle seylere uzulup kendimi yıpratmaya degecek seyler olmadıgını ogrendim zamanla.
sınavdan cıkıp sıfır alcam diye aglamaya dönüyor şu an seninki, o barkodun okundugunu ogrendiginde tum bu uzuntun bos yere olacak...
diyelim ki aksilikle karsılastın, durdu durdu olmayacak sey seni buldu; dilekce ile düzeltme şansın var, kagıdın yırtık vs degil ki
yerinde olsam oooooh bitti bu sınav, iyi de olsa kotu de olsa bitti! artık rahatlama zamanı derdim.
Önemseyip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim moral verdiniz bana
Şimdi değil, yarın sabah uyanır uyanmaz bitecek inşallah. Dershaneye bile gitmeyeyim diyordum yarın dersim var. Gideyim olmadı dikkatim dağılır. İlk defa giriyorum hiç girmedim daha.
Şimdi bu konuşmanızı aldım. worde attım masanın üzerine koydum ki moralim bozulunca bakayım diye. Çok şükür ya en azından dediğiniz gibi diplomam varAslında Allah korusun sınava giremesem bile başka bir sınav var gireceğim o sınav için zaten bu bilgiler aynen lazım. Yani kpss olmasa da bunlara çalışacaktım. Haklısınız toparlanmam lazım. Sıkıntı olsa bile yani diyelim ki okunmadı, sonuçta cevap kağıdı ellerinde senin düzgün teslim etmen lazımdı okumuyoruz demezler di mi? O kadar acımasız olurlar mı ki? Aynen öyle diyeceğim yarın sabah :)
sen parça pincik teslim etseydin evet bunu diyebilirlerdi, gözetmen almazdı hatta kagıdını. belki yeni kagıt verirlerdi temize gecerdin vs.
yani özel bir durum olurdu.
ama bunların hicbir olmamış ki...
sen teslim ettin, bundan sonrası onları ilgilendirir
böyle durumlarda görevliyi yanınıza çağırıp ihtiyacınızı ya da isteğinizibelirtin çünkü bunun için para alıyorlar. ben de görevliyim yds'de ve ben bile çok dikkat ediyorum kimsenin dikkatinin dağılmaması için, rahatsız da olsa en ses çıkarmayan ayakkabımı giyiyor ve tüm salonu görebileceğim bir yerde dikiliyorum. başkası sizi rahatsız ediyorsa da salon başkanı veya gözetmene söyleyebilirsiniz çekinmeden.
optik forma gelince sıkıntı yaşanmayacağından emin olabilirsiniz şayet kodlamalarınızda bir sorun yoksa. optiğin okunmadığı durumlarda bile sınavınız değerlendirilecektir ki kıvrılma tarzı durumlarda da optik okunur. pek çok referans nokta söz konusu çünkü hiç merak etmeyin.
Çok suratsızdı. Bir görseniz tipi beni anlardınız. ama şu an ki aklım olsa kesinlikle yapmazdım böyle birşey. Mutlaka söylerdim. Ama amfiydi yanıma bile gelmedi ki. 120 kişi oturduk bende çekindim işte
Kodlamalarımda kesinlikle diyebilirim bir sıkıntı yok. Şu an çok rahatladım gerçekten optik okumasa bile alır okurlar mı? Ya neden o kadın bana demedi ya nedenNe kadar rahatlardım çok sağolun.
suratı asık da olsa bilin ki o sizin sınavınızı rahat biçimde geçirmeniz için oradagörevli olarak bulunuyor. sizin sınavda stressiz ve en iyi koşullarda o süreyi geçirmeniz için ücret alıyorlar gözetmenler de salon başkanları da. o nedenle her ihtiyacınızı mecburen onlara ileteceksiniz. tabi ki bu sınav sırasında zırt pırt bişi sormanız anlamına gelmez ama kimse bunu yapmaz zaten. kaldı ki yasak sınavsırasında konuşmak da ama bahsettiğim şey önekinin bir şekilde dikkatinizi dağıtması ya da mesela topuklu giymiş bi gözetmen dikkatinizi dağıtıyorsa yine uyarma hakkına sahipsiniz. mantıkçerçevesinde değerlendirip iletin yani sorunlarınızı. maalesef öyle insanlar var. benöğrenciyken gelip konuşurlardı sınıfta uyuz olurdum şimdi ben yapmıyorum aynı şeyi asla...
o konuda da içiniz rahat olsun optiğin okunmaması neredeyse yüzde 3ihtimal ama oldu da okunmadı diyelim mutlaka standart okumaya tabii tutacaklardır. dediğim gibibi köşesi kıvrılmış olması okunmamasını gerektirmiyor çünkü referans tek değil. merak etmeyin okunacağına garanti diyebilirim. rahatlayın hadi artık :) merak etmeyiiin gerçekten.
Kızlar pazar günü yds sınavına girdim. Önümde oturan çocuk sırayı ayağıyla sallayınca, bütün sınavım berbat geçti. Uyaramadım da görevli konuşursanız kesinlikle alırım kağıdınızı demişti. Neredeyse ağlayacak durum geldim. En sonunda sınavı bitirip cevap kağıdını görevliye teslim ederken bir ucunu hafif bükmüşüm o sinirle dikkat etmemişim. Yani sol alt tarafı 2 parmak gibi hafif bükülmüştü. Görevli aldı eliyle düzeltti tamam dedi bende çıktım dışarı.
Sınavdan çıkınca arkadaşlarla görüştük anlattım olanı okunmayabilir optiğin dediO kısımda siyah bi barkod gibi birşey vardı. oraya denk geldiyse okunmaz dedi. Ama ben denk geldi mi dikkat etmedim. Sabah erkek arkadaşım aramış ösym yi kadın birşey olmaz zaten aynı optik 5 defa okunuyor demiş. Baya ikna etmeye çalıştı beni sonra bak sen ara görüş için rahatlaın dedi ben aradım bana da başka bi kadın çıktı hiç bilmiyoruz okunmayabilir dedi
Kızlar ayların emeği var çok moralim bozuk çok çok üzgünüm. Sabah beri ağlıyorum var mı böyle bir ihtimal gerçekten?
Sınavınızın geçersiz olmasına sebep olacak bir durum olsa görevli sizi mutlaka uyarırdı, bence içinizi ferah tutun. Ayrıca eğer yazıları kapatmayacak bir buruşukluk vs. ise zaten sıkıntı olacağını sanmam, okuması gereken yerleri okuyor zaten öyle bir durumda okuyucu. Dikkat dağıtan vicdansıza gelelim :) Artık zamanı geri getiremeyeceğinize göre o konuda şikayet etmenin bir yararı yok biliyorsunuz, içinizi ne kadar rahatlatır bilmem ama sınava giren kişilerden biri olarak şunu söyleyebilirim, o sınıfta tek başınıza olsanız yine de dikkatiniz dağılırdı. Ne biçim sınavdı o ya
Canım benim yirtilmamis sonuçta neticede onlar zaten üst üste balık istifi gidiyor genel merkeze :)
Hiç biseycik olmaz sıkma caniniiiiii
Başarılar dilerim, 0
Bütün paragrafları c yaptım zaten inşallah tutar demiyorum, inşallah sınavım okunur da tutar o c ler :) Bende aslında öyle düşünüyorum. Sonuçta teslim almazdı. Hem diyelim aldı paketledi merkeze gönderdi, orda paketi açan kağıdı okuyacak kişi nerden bilecek o kağıt benden dolayı mı kırıştı yoksa paketleyenden dolayı mı? Yani bir yere bir not vs almadıysa bilinmez herhalde? Yada ben gittikten sonra tutanak tuttu mu acaba? Başladım paranoyaya :S
Amin amin amin. Bugunu saymazsak kaldı 5 inşallah !
Bu arada siz beni ben sizi tanımam, içinizden kimse beni üzecek birşey demedi. Ama sınıftaki 10 arkadaştan 8 i kötü şeyler söyledi. Allah razı olsun hepinizden.
Birbirini tanımayan insanlar kötülükleri ile mutlu olmaz ve kıskançlık duymaz.
Bundan olabilir mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?