- 25 Eylül 2011
- 7.574
- 11.490
- 498
- Konu Sahibi Fotosentez
-
Ay inşallah. eğer cuma açıklanırsa 4 gün pazartesiye kalırsa 6 gün var. 6 gün geçer mi durumaya
Kızlar pazar günü yds sınavına girdim. Önümde oturan çocuk sırayı ayağıyla sallayınca, bütün sınavım berbat geçti. Uyaramadım da görevli konuşursanız kesinlikle alırım kağıdınızı demişti. Neredeyse ağlayacak durum geldim. En sonunda sınavı bitirip cevap kağıdını görevliye teslim ederken bir ucunu hafif bükmüşüm o sinirle dikkat etmemişim. Yani sol alt tarafı 2 parmak gibi hafif bükülmüştü. Görevli aldı eliyle düzeltti tamam dedi bende çıktım dışarı.
Sınavdan çıkınca arkadaşlarla görüştük anlattım olanı okunmayabilir optiğin dediO kısımda siyah bi barkod gibi birşey vardı. oraya denk geldiyse okunmaz dedi. Ama ben denk geldi mi dikkat etmedim. Sabah erkek arkadaşım aramış ösym yi kadın birşey olmaz zaten aynı optik 5 defa okunuyor demiş. Baya ikna etmeye çalıştı beni sonra bak sen ara görüş için rahatlaın dedi ben aradım bana da başka bi kadın çıktı hiç bilmiyoruz okunmayabilir dedi
Kızlar ayların emeği var çok moralim bozuk çok çok üzgünüm. Sabah beri ağlıyorum var mı böyle bir ihtimal gerçekten?
Kızlar pazar günü yds sınavına girdim. Önümde oturan çocuk sırayı ayağıyla sallayınca, bütün sınavım berbat geçti. Uyaramadım da görevli konuşursanız kesinlikle alırım kağıdınızı demişti. Neredeyse ağlayacak durum geldim. En sonunda sınavı bitirip cevap kağıdını görevliye teslim ederken bir ucunu hafif bükmüşüm o sinirle dikkat etmemişim. Yani sol alt tarafı 2 parmak gibi hafif bükülmüştü. Görevli aldı eliyle düzeltti tamam dedi bende çıktım dışarı.
Sınavdan çıkınca arkadaşlarla görüştük anlattım olanı okunmayabilir optiğin dediO kısımda siyah bi barkod gibi birşey vardı. oraya denk geldiyse okunmaz dedi. Ama ben denk geldi mi dikkat etmedim. Sabah erkek arkadaşım aramış ösym yi kadın birşey olmaz zaten aynı optik 5 defa okunuyor demiş. Baya ikna etmeye çalıştı beni sonra bak sen ara görüş için rahatlaın dedi ben aradım bana da başka bi kadın çıktı hiç bilmiyoruz okunmayabilir dedi
Kızlar ayların emeği var çok moralim bozuk çok çok üzgünüm. Sabah beri ağlıyorum var mı böyle bir ihtimal gerçekten?
Ay ilahi canına yazık
Hiç bi'şeycik olmaz sanırım arkadaşların da girdi o sınava, çekemiyo gibi tutturmuşlar okunmayabilir diye kolay mı okadar?
Ben bi'sınava kırmızı ojeli girip silgi tozunu elimle temizlerken kağıda kırmızı kocaman oje çiziği atmış, birinde sağlam buruşturmuş insanım.
Bu zamana kadar hep okundu
Hem ne belli belki görevli buruşturdu dosyaya koyarken? Dilekçe yazarsın oldu bitti.
Sıkma canını boş yere
olur mu hiç öyle şey? biraz büktünüz diye?
bence sınava çok önem verdiğiniz için böyle korkular yaşıyorsunuz. aynısı bana da olur. acaba kaydırmış mıyımdır, doğru kodlamış mıyımdır diye kendimi yerim açıklanana kadar.
sizinki de tamamen böyle bir şey bence. cumaya da yüksek olasılık açıklanır.
sonbahar döneminde öyle olmuştu çünkü. ösym artık çok hızlı açıklıyor sınavları.
çok az kaldı cuma görürsünüz hayırlısıyla sonucunuzu.
Optik okuyucu illaki okuyacak onu takma ama bn sinavdaki o ayak sallayan aptala takildim 😩😩😩
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yemin ederim 2 cümle yazıyorsunuz ama benim günüme ışık oluyor. Her cevabı 3 kere okuyup yatıştırıyorum kendimi. Arkadaş nası bişeymiş bu. Şu siyah barkot mu ne o olmasa bende rahat olurdum. Olmaz de mi ya? Valla fal sitelerine girip fal bakmadığım kaldı onu da yaparım bu gidişle. Ya hayır netten yazdım baktım arkadaş kimse mi kırıktırmamış kağıdı ya. Aslında kırışma değil bükülme mi artık gögüsümle ceketim arasında ucunu bükmüşümErkek arkadaşıma kadın çok güzel açıklamış bana da armutun biri geldi canımı sıktı ne kadar ağladım.
Sana anormali denk gelmiş canım anladım nasıl olduğunu hiç bir şey olmaz kolay mı o kadar kağıt kırışmış katlanmış diye sınav okumamak ferah tut içini inşallah sonuçlar iyi gelir :) bende arayayım bi ösym yi bakalım ne diyecekler :)
Aradım canım bulunduğum yerdeki ösym bürosunu katlanması okunmama nedeni olamaz tabi çok deforme olmuş yırtılmış orasını bilemem dedi sen sanırım vücudunla hafif katlanmadan bahsediyorsun sorun olmaz dedi :)
Ya inanmiyorum ya ne kadar iyi bir insansiniz valla ben bir daha aramaya cekindim anneme soyledim annem abarttin dedi yuzume bakmadi aramaya gerek yok dedicok cok cok kocaman tesekkur ediyorum. Valla yazan herkese dua edecegim bu gece cok cok tesekkur ederim. Ne kadar mutlu oldum anlatamam
Yok katlanma bile degil hanibazen kitap tasirken ucu ice doner ya hafif tamamen katlanmadi bile. Havadaydi ucu onu da hemen duzeltti zaten bayan. Cok cok cok cok tesekkur ederim.
Varya hepibize ne desem nasi tesekkur etsem az kaldir bu konuda benim kadar takintili bi insani rahatlattiniz vok cok tesekkur ederim
Canım çok iyi anlıyorum seni ne durumda olduğunu zordur hazırlanıp elinde olmayan nedenlerden küçük aksiliklerden emeklerinin gitmesi :) anlattım adama hani dedim işaretleme yaparken farketmeden vücudunla ucu döner ya kağıdın o barkot kısmına oldu gözetmen eliyle düzeltip aldı dedim adamda yok yırtılma falan olmadıysa okunur okunmama nedeni olmaz o dedi :)rahatladıysan sevindim inşallah istediğin yerlere gelirsin
Aynen aynen aynen o anlattigin gibi iste. Ya cok cok cok tesekkur ederim. Valla ablamdan isteyemedim bunu. Kizar surundurur aramaz diye cok tesekkur ederim. Cok calistim ben 27 ders vardi mahvokdu urtiker gecirdim 1 ay kulaklarima saclarimi degdiremedim. Cok zor gunlerim oldu. Bu sinavdan 1 puan bile alsam yeterli ki puanim hesaplansin. Konu ben olsam sadece ama degil aileme borcluyum. O yuzden bu kadar endisem tekrar cok sagol
Bütün yazan arkadaşlardan allah razı olsun. Sınav 12 günde açıklandı ve ben sayenizde 12 günde oturup ağlamayıp çalışmaya devam ettim :) Sonucum açıklandı çoook şükür okunmuş, benim içinde beklemediğim kadar iyi bir puan almışım. Gerçekten çok sağolun sayenizde 12 gün kazancım oldu
Hadi.gozun.aydin
Hic emekler karsiliksiz kalirmiydi:)
Tebrikler bu arada,)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?