Bütün emeklerim boşa mı gitti?

Ay inşallah. eğer cuma açıklanırsa 4 gün pazartesiye kalırsa 6 gün var. 6 gün geçer mi durumaya [/QUOTE]

Gecer..ama sen boyle olumsuz dusunursen cok agir gecer.icini rahatlat artik.bosa taktin kafana inan.sonucu yaz merak ederim:)

Ay inşallah. eğer cuma açıklanırsa 4 gün pazartesiye kalırsa 6 gün var. 6 gün geçer mi durumaya

Gecer..ama sen boyle olumsuz dusunursen cok agir gecer.icini rahatlat artik.bosa taktin kafana inan.sonucu yaz merak ederim:)[/QUOTE]

evet aynen öyle. Bende yarın dershaneye gideyim diye hazırlandım yoksa geçmeyecek. Çok teşekkür ederim. Yazmam mı hiç :)

olur mu hiç öyle şey? biraz büktünüz diye?

bence sınava çok önem verdiğiniz için böyle korkular yaşıyorsunuz. aynısı bana da olur. acaba kaydırmış mıyımdır, doğru kodlamış mıyımdır diye kendimi yerim açıklanana kadar.

sizinki de tamamen böyle bir şey bence. cumaya da yüksek olasılık açıklanır.

sonbahar döneminde öyle olmuştu çünkü. ösym artık çok hızlı açıklıyor sınavları.

çok az kaldı cuma görürsünüz hayırlısıyla sonucunuzu.

Ay ilahi canına yazık
Hiç bi'şeycik olmaz sanırım arkadaşların da girdi o sınava, çekemiyo gibi tutturmuşlar okunmayabilir diye kolay mı okadar?
Ben bi'sınava kırmızı ojeli girip silgi tozunu elimle temizlerken kağıda kırmızı kocaman oje çiziği atmış, birinde sağlam buruşturmuş insanım.
Bu zamana kadar hep okundu
Hem ne belli belki görevli buruşturdu dosyaya koyarken? Dilekçe yazarsın oldu bitti.
Sıkma canını boş yere

Optik okuyucu illaki okuyacak onu takma ama bn sinavdaki o ayak sallayan aptala takildim 😩😩😩

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabah sabah boylw guzel tesvikler sayesinde geldim dershaneye yemin ederim ne kadar tesekkur etsem az. Hayir ben kimsenin lafini da dinlemem ama burda yazanlar cok olumlu etkiledi beni. Aynen ya biseycik olmaz. Bu arada kirmizi oje de fenaymis cok sukur birsey olmamis :) evet dershaneye bile gidesim yoktu bu tipler yuzunden.

Evet acikcasi bende bekliyorum erken aciklanmasini. Ygs bile 6 gunde aciklandi insallah. Ben bu sinava cok calistim dediginiz gibi ondan yapiyorum sanirim. Birde bu konuda cok takintili bir insanim 100 kere kontrol etsem acaba diyorum. Basarisizlik en buyuk korkum bu yuzden sanirim.

Optik okuyucu illaki okuyacak onu takma ama bn sinavdaki o ayak sallayan aptala takildim 😩😩😩

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya simdi dusunuyorum ayagimla cok sert vurdum siraya. Anlamak isteyen anlardi herhalde. Adamin hic umru olmadi. Ne diyim Allahindan bulsun

Sana anormali denk gelmiş canım anladım nasıl olduğunu hiç bir şey olmaz kolay mı o kadar kağıt kırışmış katlanmış diye sınav okumamak ferah tut içini inşallah sonuçlar iyi gelir :) bende arayayım bi ösym yi bakalım ne diyecekler :)

Aradım canım bulunduğum yerdeki ösym bürosunu katlanması okunmama nedeni olamaz tabi çok deforme olmuş yırtılmış orasını bilemem dedi sen sanırım vücudunla hafif katlanmadan bahsediyorsun sorun olmaz dedi :)

Son düzenleme:

Ya inanmiyorum ya ne kadar iyi bir insansiniz valla ben bir daha aramaya cekindim anneme soyledim annem abarttin dedi yuzume bakmadi aramaya gerek yok dedicok cok cok kocaman tesekkur ediyorum. Valla yazan herkese dua edecegim bu gece cok cok tesekkur ederim. Ne kadar mutlu oldum anlatamam

Yok katlanma bile degil hanibazen kitap tasirken ucu ice doner ya hafif tamamen katlanmadi bile. Havadaydi ucu onu da hemen duzeltti zaten bayan. Cok cok cok cok tesekkur ederim.

Varya hepibize ne desem nasi tesekkur etsem az kaldir bu konuda benim kadar takintili bi insani rahatlattiniz vok cok tesekkur ederim

Canım çok iyi anlıyorum seni ne durumda olduğunu zordur hazırlanıp elinde olmayan nedenlerden küçük aksiliklerden emeklerinin gitmesi :) anlattım adama hani dedim işaretleme yaparken farketmeden vücudunla ucu döner ya kağıdın o barkot kısmına oldu gözetmen eliyle düzeltip aldı dedim adamda yok yırtılma falan olmadıysa okunur okunmama nedeni olmaz o dedi :)rahatladıysan sevindim inşallah istediğin yerlere gelirsin

Aynen aynen aynen o anlattigin gibi iste. Ya cok cok cok tesekkur ederim. Valla ablamdan isteyemedim bunu. Kizar surundurur aramaz diye cok tesekkur ederim. Cok calistim ben 27 ders vardi mahvokdu urtiker gecirdim 1 ay kulaklarima saclarimi degdiremedim. Cok zor gunlerim oldu. Bu sinavdan 1 puan bile alsam yeterli ki puanim hesaplansin. Konu ben olsam sadece ama degil aileme borcluyum. O yuzden bu kadar endisem tekrar cok sagol

Ne demek canım lafı bile olmaz :) Ah canım yaa inşallah emeklerinin karşılığını alırsın

Bütün yazan arkadaşlardan allah razı olsun. Sınav 12 günde açıklandı ve ben sayenizde 12 günde oturup ağlamayıp çalışmaya devam ettim :) Sonucum açıklandı çoook şükür okunmuş, benim içinde beklemediğim kadar iyi bir puan almışım. Gerçekten çok sağolun sayenizde 12 gün kazancım oldu

Hadi.gozun.aydin
Hic emekler karsiliksiz kalirmiydi:)
Tebrikler bu arada,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…