Bütün erkekler aynı mıdır?

Bütün erkekler derken canım? Bütün erkekleri bilebilir miyiz acaba? Ben sevdiğim adamı bilirim, başkası sevdiğini. Erkek olmak ya da kadın olmak değil mesele insan olmak. Ahlaklı olmak. Ben başkasını sevdiği halde, sevmediği bir adamla evlenen ve eşiyle her birlikte oluşunda sevdiği adamı düşünen kadın biliyorum. Senin yaşındaki öğrencilerimin Aynı anda kaç erkeği idare ettiğini, daha ne iğrenç şeyleri görüyorum. Mesele dinde değil, Allah korkusu olmalı ve dini ahlak edinmeli insan. itaat ceza mantığında değil evrensel bir ahlak ilkesine sahip olmalı. Ayrıca karşına düzgün de çıkar affedersiniz zibidisi de... Bu öncelikle senin nasıl biri olduğunla alakalı. Yaşın küçük sen istediğin hayata, erkek arkadaşına göre yaşa ki karşına istediğin biri çıksın.

Zaman öyle Bİ zaman ki her şey alalen ortada yaşaniyor yapiliyor artık eski zamanlari mumla arar olduk o zaman her sey daha güzel masumdu ben daha çok teknolojiye buluyorum suçu toplum bozuldu iyice ne yazık ki

Bekarların coğu izliyor canım o tarz filmler ben izlemiyorum diyende yalan söylüyordur bu artık bir dünya gerçeği yani herkes biliyor canım o ergen erkekleri unut onlar evrim geçirmemiş halleri pek fazla takılma sen onlara tatlım.Değişecekler yontulacaklar daha cok uzun zamanları var yani

ya öylede takmadanda edemiyosun arkadaşım dediğin kişi izliyor bide kimdeyi umursamadan bide ayağa kalkmak bile istemiyorum inan onların bakışlarını görünce

ya öylede takmadanda edemiyosun arkadaşım dediğin kişi izliyor bide kimdeyi umursamadan bide ayağa kalkmak bile istemiyorum inan onların bakışlarını görünce

4 sene oldu ben liseden mezun olalı canım aynı şekildeydi hiç farklı değildi tatlım şimdi coğunun sevgilisi var mum gibi olmuş hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…