Netten odun bir kocam var olarak arama yaptım senin konun çıktı
demek yalnız değilmişim ve inanırmısın ben daha 3 aylık evliyim; kocam 33 ben 30 yaşındayım..adam bildiğin odun çıktı nişanlılıktaki o romantik adam gitti yerine bu geldi..ikimizde çalışıyoruz aynı saatlerde evde oluyoruz .O yemekten sonra koltuğa uzansın ölece uyuya kalsın tek bildiği bu..Ya biyere gidelim , ya şunu yapalım hiç bişey yok adam sevişmek bile istemiyor ya dersin 70 yaşında..hiçmi kıpırdamaz bi erkek ben bile daha çok istiyorum cinselliği.saat 23.00 dedimmi uykusu gelir tavuk gibi gider yatar..ahhh ahh dilimde tüyler bitti 3 ayım 3 sene gibi ama yok..1 hafta iyi oluyo sora gene özüne dönüyor..Sadece kurulu saat gibi ben ne dersem onu yapıyor..boğazım ağrıyo derim bi ilaç al demeken aciz. Sanki dersin 3 yaşında bir çocukla evlendim hoş onlar bile gece 2 de yatıyorlar
Artık deneyecek taktik bulamıyorum inan..kendi kendime yeten bir insanım o olmadan da yaşarım bunu çok iyi biliyor ama öyle olcaksa neden evlendim ki..Bekarken daha rahttım daa çok mutluydum.Maaşımı sadce kendime harcıyodum, yemek temizlik yapmıyodum bu ne yaa evlilik bu mu? herkes mi böyle
(