Bütün erkeklermi aynı yoksa benim eşim mi odun!!

Ben evli değilim ama 5 senelik ilişkim var erkek arkadaşıma dertlerimi anlatırım iyi der geçer sıkıntılarımdan bahsederim şu şöyle olucak çok korkuyorum derim aman ya sende abartıyorsun bişey olmaz der geçer..
herkes bizi kardeş sanıyor tamam beni çok seviyor biliyorum ama bende duygusal olsun istiyorum enaz benim kadar ama ağır odun beni sevdiğini söyle demesem söyliyeceği yok tv nin karşısına geçicek açıcak ps3 ü evdeyken yada internette forumları okuycak başka bir hobisi yok dışarı çıkmayı sevmez kalabalıktan nefret eder..
Benimde onun gibi olmamı istiyor ps3 te oyun oynadığımda onunla ondan mutlusu yok ama canım herşeyde oyun değilki !!! oyun oynamassam benle muhabbet bile ediceği yok

Son düzenleme:
erkeklerin egoları cok güçlü ve şımartılmayı cok seviyorlar benimkde aynı dediiği olunca çok iyi

Netten odun bir kocam var olarak arama yaptım senin konun çıktı demek yalnız değilmişim ve inanırmısın ben daha 3 aylık evliyim; kocam 33 ben 30 yaşındayım..adam bildiğin odun çıktı nişanlılıktaki o romantik adam gitti yerine bu geldi..ikimizde çalışıyoruz aynı saatlerde evde oluyoruz .O yemekten sonra koltuğa uzansın ölece uyuya kalsın tek bildiği bu..Ya biyere gidelim , ya şunu yapalım hiç bişey yok adam sevişmek bile istemiyor ya dersin 70 yaşında..hiçmi kıpırdamaz bi erkek ben bile daha çok istiyorum cinselliği.saat 23.00 dedimmi uykusu gelir tavuk gibi gider yatar..ahhh ahh dilimde tüyler bitti 3 ayım 3 sene gibi ama yok..1 hafta iyi oluyo sora gene özüne dönüyor..Sadece kurulu saat gibi ben ne dersem onu yapıyor..boğazım ağrıyo derim bi ilaç al demeken aciz. Sanki dersin 3 yaşında bir çocukla evlendim hoş onlar bile gece 2 de yatıyorlar Artık deneyecek taktik bulamıyorum inan..kendi kendime yeten bir insanım o olmadan da yaşarım bunu çok iyi biliyor ama öyle olcaksa neden evlendim ki..Bekarken daha rahttım daa çok mutluydum.Maaşımı sadce kendime harcıyodum, yemek temizlik yapmıyodum bu ne yaa evlilik bu mu? herkes mi böyle (

ben kızıp söylenirim o ağzını açmaz(gerçi bu da sorun) tartışırken bilee hiç birşey umrunda değil. sanki ben boşuna tartışıyorum boşuna kızıyorum. ona göre hiç bir sorun yok. hep ben abartıyorum. ama odun anlamıyor ki küçük sorunlar büyüyüp kocaman bir sorun oluyor.......yazdığını okudukten sora direkmen kopyala yapıştır yaptmm çünkü bu kısmı tamda benm eşimi anlatıo ama ben bu duruma hiç üzülmüorum sadece sinirlerm bozuluo ve daha çok bağırmaya başlıyorum sizce benm yaptığım doğrumu?

büyük ihtimalle hepsi böyle sanırım yorumlara bakılınca kadın olmak emek istiyor evlenmeyip kırkına kadar bekar kalmış bi arkadaş bulun kendinize onlar pişman bekar hallerine biz evli kadınlar dertli kederli anne olun bi an önce cennet bedava nede olsa ayaklarımızın altında emeklerin karşılğı sabrın sonu beleşş cennet düz mantık değil mi bi anne olsammmmmmmmmm
benim herif onu yapmaya bileee üşeniyor işte naparsın

yazdıklarını yuzume tebessumle okudum arkadasım...
ne guzel ve espırılı bır dılle anlatmıssın tum kadınların ortak derdını...
degısmez bunlar 3-5 gune özlerıne donerler dedıgın gıbı..
takmamayı ogrenıcezz.. yapcak bısey yok.. valla ben karar verdım bu yaz tek takılıcam.......
kımselerle gorusemez bı yerlerde sosyallesemez olmusum yaa.. yenı yenı cıkıorumda arkadaslarımla kavrayabılıyorum..
yıllar gecıyor gıdıyor.. yaşlanıyoruz... hayatta guzel anılarımızda olsun ıstıyorum..
bu yazz benı kımseeeeeeeee tutamaz vallaa....

ben de böyle bi konu açmıştım ama şükretmem gerektiğini anladım gerçi evlendikten sona ne olur bilemem ama bu kadar sene dertlerime kendi açısından yorumunu söyledi bazen o kadar mantıklı düşündüğünü fark ederim ki sorarım sence ne die söler güzel güzel...ama her erkekte ilgisizlik bakımından bi odunluk var bence ve aslaa bizim gibi düşünemiolar...biz de onlar gibi düşündüğümüzü söyleyemiyoruz zaten...

bide kızlar iiki erkek yok burda ''aynısını yap ii oluo surat as takma'' gibi şeyleri ben de denedim işe yarıo cidden iiki bunları görmüolar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…