Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Canım yaa kıyamam.Çok zor olmalı yaşayan bilir ben hiç yaşamadım.Ay sen tanımadanmı karar verdin.Hiç bir doktorla görüşmedin mi?Valla ben 5 doktorla görüştüm Baycana karar verene kadar.Teşekkür ederiz güvenine ama büyük cesaret.Neyse nasılsa tanışırsın zaten tanıştığında da kararın değişmeyecek buna eminim işte

linacım kafaya koyduysan zaten kaçarı yok bu ameliyatı olacaksın demektir

bak bana zorlu bir ameliyat atlattım arkasından sıkıntılı bir iyileşme süreci ama ben son muayenede karın germe ameliyatı olmak istiyorum en erken ne zaman izin verirsiniz diye sordum doktorlara kaçarı yok olacağım

o kısımları okumuştum benimki sürekli tepemde olduğu için çok giremiyorum ki ben de çevireyim ağlama duvarına... benim kaynana yerleşme niyetinde kalıp gitme niyetinde değil ki. ama çok bekler.... herkes evinde mutlu mutlu otursun ne gereği var dimi ama...

Kaçarı yok bende olacağııım.Okimiyim diyorum ama göz kapağı topiği beni etkiliyor yaa.Baycan bilir işini,onun dedikleri doğrudur vs. kendimi motive ediyorum.

hatırladıkça sinirden gülüyorum ah kaynana ah

10.sayfada koptuk artık ...altımıza kaçırdığımız gündür o gün demi ogülüm

Son düzenleme:

inşaallah benim de ameliyatım güzel geçer ben de aynı sizin gibi güzel güzel bahsederim....

Aman diyeyim çok rahat ettirme ev evin üstüne olmaz olamaz aynen ne gereği var yahu bak sevdim seni benim kafadansın

Bence de mantıklı.Hem tek de değil eşi de varmış.Nasıl rahat ediyorlar.Ben edemem gibi geliyor.Yani kaynana olunca.

hatırladıkça sinirden gülüyorum ah kaynana ah

10.sayfada koptuk artık ...altımıza kaçırdığımız gündür o gün demi ogülüm

ya aklıma geldikce hala gülüyorum:))) kazene yalvarışlarım allaha yakarmalarım.... yazarken gene gülüyorum eşim de yanımda neye gülüyorsun diyor.Gel de anlat:)))))

valla hizmet eden olsun da zaten istedikleri gibi istediklerini yapıyorlar. hizmetcileri de var niye gitsinler dimi ama... niyet böyle.. ben evlenmeden eşimle konuşmuştum bakmam diye o da tamam dediydi. köprüyü geçene kadar hesabına döndü bizim iş... ama çok beklerler. bu arada şarkı da çok iyi geldi teşekkürler... iyi seneler...

Bak bak bu erkekler hep aynı benimki bana ayar çekiyor sen vijdanlısın bakarsın zaten ileride diyor

sen 2.canavarı sal üstlerine bak nasıl kaçıyorlar

iyi seneler

Bak bak bu erkekler hep aynı benimki bana ayar çekiyor sen vijdanlısın bakarsın zaten ileride diyor

sen 2.canavarı sal üstlerine bak nasıl kaçıyorlar

iyi seneler

benimki de aynı ayaktan ilerliyor benim bebeleri salamıyorum çünkü onlar ses yapıyorlar diye kapıya koyuyolar bebeleri kapılarını da kapatıyorlar.

benimki de aynı ayaktan ilerliyor benim bebeleri salamıyorum çünkü onlar ses yapıyorlar diye kapıya koyuyolar bebeleri kapılarını da kapatıyorlar.

yok yok seninkiler niyeti bozmuş sen hemen plan yap bacım oh rahatlarına da düşkünler torunlar kapı önüne hemen :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…