geliyorum![]()
15 karakterden kısa ben yazamıyorum, sen nassı yazıyon ?
hadi gel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geliyorum![]()
15 karakterden kısa be yazamıyorum, sen nassı yazıyon ?
hadi gel![]()
15 karakterden kısa ben yazamıyorum, sen nassı yazıyon ?
hadi gel![]()
Hoşgeldin canım ciğerim
sorma PTT.karonun şubesi yamuk yaptıgüya açık olan posta kutusuna koymuşlar tabi kart yok kazen gereken yere şikayetlerini iletecekti
yeni kart gönderecek saolsun
bacım geldim ya daha ne yapayım![]()
PTT kargo yerine, diğer kargolarla gönderme konusunu hatırlatmak isterim. Kezbanım ama en zeküüsünden..Gerektiğinde danışmanlık hizmeti de veririm. Bakınız kelek jelesek'e kış indiriminden faydalanma yollarını öğretme dersi
ikinci prokartı bari ptt ile göndermese de, buluşmada takabilsen![]()
ne olursan ol yine bana gel bebeeem![]()
vallahi zekisin bacımhemde ne yardım kış indiriminden haberim yoktu kazık yemedik sayende
Kazen danışmanlık teklifini değerlendirir kesin![]()
sana ayda bir dip boya, nlocana pantalon gömlek üstüsü, kazene de danışmanlık yaptım mı, benim masraflar ancak çıkar bebeeem. bi el atın, tek işle estetik çarkı dönmüyor![]()
Mevlanadan atasözlerine sardın sende
geliyorum aç kollarını sar boynuma![]()
paran yoksa estetik olma bacım![]()
hadi güzelim hadi Allah versin![]()
Ben geldim şekerler ama çok yorgun ve uykusuzum biraz dinleneyim ben yokken hepiniz güzel güzel tıkınmışsınız oh afiyet olsun hiç bişey yemedim içmedim dukan atıştırmalıkları buldum orda hep onları yedim aferin bana![]()
genel kültürlü hatun,Nassı da anlamış hemen özlü sözün mevlanaya ait olduğunu. Kabul ediyom sen de zeküüsün
![]()
bi botox parası be aplaaaa![]()
Tamam be tamam. 30 olsun, o da sana. Kimseye söyleme:125:
Ben geldim şekerler ama çok yorgun ve uykusuzum biraz dinleneyim ben yokken hepiniz güzel güzel tıkınmışsınız oh afiyet olsun hiç bişey yemedim içmedim dukan atıştırmalıkları buldum orda hep onları yedim aferin bana![]()
HoşgeldiiinVallahi sana bravo Beste.Biz oburlar tutamadık çenemizi yidik yidik şiştik.
Beste gel sen bizi bu celesenk gulyabanisinden kurtar.Bize yapmadığı kalmadı üüüüüübizi hep azarladı
hep kızdı bize
![]()
mailine bak hemen![]()
Göğüs küçültmede 1163. sayfaya bak ben gelince nassı sevinmişsin,bi de Beste ye yazdığın hoşgeldin msj ına bak üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüsen beni hiç sevmiyoooooooooonnnnnn
sen beni az sefiyoooonnn
![]()
Göğüs küçültmede 1163. sayfaya bak ben gelince nassı sevinmişsin,bi de Beste ye yazdığın hoşgeldin msj ına bak üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüsen beni hiç sevmiyoooooooooonnnnnn
sen beni az sefiyoooonnn
![]()
yemedim,içmedim bana yazdığın hoşgeldin mesajını buldum üüüüüüüüüü![]()
illa birinci olacaksınen birinci seni seviyom en güzel sensin
en seksü çamaşırlar sende
en en en en
![]()