• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Hoşgeldin canım ciğerim :16:

sorma PTT.karonun şubesi yamuk yaptı :ssz: güya açık olan posta kutusuna koymuşlar tabi kart yok kazen gereken yere şikayetlerini iletecekti :ssz:

yeni kart gönderecek saolsun

PTT kargo yerine, diğer kargolarla gönderme konusunu hatırlatmak isterim. Kezbanım ama en zeküüsünden..Gerektiğinde danışmanlık hizmeti de veririm. Bakınız kelek jelesek'e kış indiriminden faydalanma yollarını öğretme dersi:1:

ikinci prokartı bari ptt ile göndermese de, buluşmada takabilsen:52:

PTT kargo yerine, diğer kargolarla gönderme konusunu hatırlatmak isterim. Kezbanım ama en zeküüsünden..Gerektiğinde danışmanlık hizmeti de veririm. Bakınız kelek jelesek'e kış indiriminden faydalanma yollarını öğretme dersi:1:

ikinci prokartı bari ptt ile göndermese de, buluşmada takabilsen:52:

vallahi zekisin bacım :nazar: hemde ne yardım kış indiriminden haberim yoktu kazık yemedik sayende :23::23:

Kazen danışmanlık teklifini değerlendirir kesin:ssz:

vallahi zekisin bacım :nazar: hemde ne yardım kış indiriminden haberim yoktu kazık yemedik sayende :23::23:

Kazen danışmanlık teklifini değerlendirir kesin:ssz:

sana ayda bir dip boya, nlocana pantalon gömlek üstüsü, kazene de danışmanlık yaptım mı, benim masraflar ancak çıkar bebeeem. bi el atın, tek işle estetik çarkı dönmüyor:1:

sana ayda bir dip boya, nlocana pantalon gömlek üstüsü, kazene de danışmanlık yaptım mı, benim masraflar ancak çıkar bebeeem. bi el atın, tek işle estetik çarkı dönmüyor:1:

paran yoksa estetik olma bacım :19:

hadi güzelim hadi Allah versin :51:

Ben geldim şekerler ama çok yorgun ve uykusuzum biraz dinleneyim ben yokken hepiniz güzel güzel tıkınmışsınız oh afiyet olsun hiç bişey yemedim içmedim dukan atıştırmalıkları buldum orda hep onları yedim aferin bana :nazar:

Ben geldim şekerler ama çok yorgun ve uykusuzum biraz dinleneyim ben yokken hepiniz güzel güzel tıkınmışsınız oh afiyet olsun hiç bişey yemedim içmedim dukan atıştırmalıkları buldum orda hep onları yedim aferin bana :nazar:

Oleeeeeey kankam gelmiş çok mutlu oldum :64::62::118::111::9::16:

dinlen yediğin içtiğin senin olsun nereleri gezdin anlat hatta 2.foto gönder bana:21::21:

genel kültürlü hatun,:28: Nassı da anlamış hemen özlü sözün mevlanaya ait olduğunu. Kabul ediyom sen de zeküüsün:51:

bi botox parası be aplaaaa :27:

Tamam be tamam. 30 olsun, o da sana. Kimseye söyleme:125:

:17::17::17: Zekiyim demi :28:

Krem tarifi vardı botoxs için ne oldu hala kavanozu dolduramadın mı :30: :1:

Iyi hadi çok ağladın:43: Aramızda toplarız kızlarla :29:

Hoşgeldiiin:3: Vallahi sana bravo Beste.Biz oburlar tutamadık çenemizi yidik yidik şiştik.:56:

Beste gel sen bizi bu celesenk gulyabanisinden kurtar.Bize yapmadığı kalmadı üüüüüü:43: bizi hep azarladı:43: hep kızdı bize:14:

Hoşgeldiiin:3: Vallahi sana bravo Beste.Biz oburlar tutamadık çenemizi yidik yidik şiştik.:56:

Beste gel sen bizi bu celesenk gulyabanisinden kurtar.Bize yapmadığı kalmadı üüüüüü:43: bizi hep azarladı:43: hep kızdı bize:14:

mailine bak hemen :3:

mailine bak hemen :3:

Göğüs küçültmede 1163. sayfaya bak ben gelince nassı sevinmişsin,bi de Beste ye yazdığın hoşgeldin msj ına bak üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:14::14::14::14::14::14::14::14: sen beni hiç sevmiyoooooooooonnnnnn:43::43::43::43::43::43::43: sen beni az sefiyoooonnn:50::50::50::50::50::50:

Göğüs küçültmede 1163. sayfaya bak ben gelince nassı sevinmişsin,bi de Beste ye yazdığın hoşgeldin msj ına bak üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:14::14::14::14::14::14::14::14: sen beni hiç sevmiyoooooooooonnnnnn:43::43::43::43::43::43::43: sen beni az sefiyoooonnn:50::50::50::50::50::50:

yemedim,içmedim bana yazdığın hoşgeldin mesajını buldum üüüüüüüüüü:14::14::14:

yemedim,içmedim bana yazdığın hoşgeldin mesajını buldum üüüüüüüüüü:14::14::14:

illa birinci olacaksın :65::65::65: en birinci seni seviyom en güzel sensin :23:en seksü çamaşırlar sende :23:en en en en :16::16:

Rabbit selam canım:16::16:nasılsın keyifler nasıl? senin diğer işlemler ne zaman benimle çakışmasın doktoru tek kendime hibe edeceğim o gün ona göre :9::9:

Back
X