Bütün meme küçültme topiğindeki arkadaşlara selam olsun.Avatar resmimi yeniledim.Bu ameliyatı olmak isteyenlere sebep olsun.Herkese sevgiler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nldglp im canım harika görünüyosun, kırkbir kere
elemtere fiş kem gözlere şiş.
şu ilk dil çıkaran ikon napıyo öyle yaaa![]()
bak sana bir sürü teklif gelir şimdidikkat erkek çok olur
anam neresini söyleyeyim saçlar (gerçi postişti bunlar) pembe çamaşır,memeler gözüm gönlüm açıldı
![]()
Bütün meme küçültme topiğindeki arkadaşlara selam olsun.Avatar resmimi yeniledim.Bu ameliyatı olmak isteyenlere sebep olsun.Herkese sevgiler...
çamur atmayalıııım, çamur atmayalıııım,ne postişi? hepücüüü orjinal![]()
Sağol ogltkn cim sende olmasan...Gerçekten benim şaçım şekerim.Kıskanmayalım kıskanmayalııımm![]()
Sağol ogltkn cim sende olmasan...Gerçekten benim şaçım şekerim.Kıskanmayalım kıskanmayalııımm![]()
ay sen şimdi benim annemin dediği gibi meyve veren ağaç taşlanır dersin![]()
haa kuaföre gönderilen saçlarım da var ama onları takarsam daha çok ve daha gür görünüyor bebişim:))
Ayyy öldüm gülmekten o dil çıkaran ikona:)))
kusura bakma canım arkadaşlarımda olsanız doğru bildiğimi yazarım POSTİŞ iştehem neresi orji? hepsi baycanın eserleri neredeyse
![]()
ha haa, ben de hala gülüyorum :)) sapık ikon
Ha haa, jelesec hanıııım, jelesec hanım,güneşi balçıkla sıvayamazıssssın !!
Ben büyük oğluşu yatırmaya gidiyorum,uyutup geliciiiim, size gülücük işareti yapmak istiyomuş, bu da ondan sizlere gelsin
![]()
Nilimsenin kadın bana salı günü gelecek ne yer ne içer bacım? Sevmediği yemek var mı ? Aksilik gider o yemeği yaparım:18:
Nilimsenin kadın bana salı günü gelecek ne yer ne içer bacım? Sevmediği yemek var mı ? Aksilik gider o yemeği yaparım:18:
gelmiş gelmiş şimdi okudum. 10 dk ya takıldım, yazamıyorum sana. malum prokart yok![]()
dışarıda 3.ziyaretçi var kimler ki açep![]()
Bendim biri:) diğerlerini bilemem sor bakalım senin meşhur 6.hissin kimleri söylüyor.