Kızlar tAtildeyim:) bikini giymek dikişin içerde kalması düz göbek dik memişler hafif dalgalı ama incelen basinler:) dört köşeydim. Zevkten ki küs olduğum eltim Otel'ime konaklamaya gelinceye kadar. Yarın şöyle bi salınsan kıskançlıktan geri döner mi?
Kızlar tAtildeyim:) bikini giymek dikişin içerde kalması düz göbek dik memişler hafif dalgalı ama incelen basinler:) dört köşeydim. Zevkten ki küs olduğum eltim Otel'ime konaklamaya gelinceye kadar. Yarın şöyle bi salınsan kıskançlıktan geri döner mi?
Şekerler , şekerpareler
Öpüyorum hepinizi , neşeli , bol aile sohbetli bayramlarınız olsun .
Bu arada an itibarı ile sayfada ben ve 7 ziyaretçi var
aynen öylepara veren altın tutsun
ama ben şunu bilir şunu söylerim hayat bizim nilocana güzel, gerisi boşşş
Cancağazım saol varol
sana da sevdiklerinle tatlı bayramlar olsun inşallah...
7.ziyaretçi mi anam ben 1.ini sadece tahmin edebilirim hadi 2.sini diyelim onun kankası oda:))) diğerleri kim ola ki :44:
heyyy bayanlar selam... pazar gunu istanbula dondum. tekirdagdan istanbula 5 saatte hic gelmemistim. bu nasil trafik... bu bayram herkes tatile biryerlere gitti vesselam. hepinizin bayramini bende kutluyorum. sizleri tatil boyu takip ettim ama benim ufakliklardan muhabbetinize giremedim. gulumseyerek yazilarinizi okuyorum. kiz nolac catlat eltini, emin ol salinmana fazla dayanamicek:))) jelesec hanim nldglp hanim adini sayamadigim herkese tekrar iyi bayramlar.. galiba ogulu hanim tekirdagli hemserim size de sevgiler
Bi yerde ismim mi geçmiş ne ogülatake hanımcım cim cum cüm ...en güzel memeyi bana yaptı 4*4 doktorum ...sahanda mahanda ...biri ramazan pidesimi dedi...özledim sizi loo ...ay biri bize beddua mı edip gitti ne:44:
Günaydın sağlıklı mutlu bi hafta diliyorum herkese
Kezban ve tüylü süslü hanımlar gece öksürük krizi tuttu fıs fıs hayır etmedi ay aklıma geldikçe gülüyorum özo :))) koptuk resmen dün gece
sahanı develiyi bırak da topiğe gelbeddua edenin ayağına dolaşırmış güzelim takılma sen oralara
bana mı bunlar abla
abla mı ? hössst höstttt !
ben toprak senin yanında çıtır çerez artık..ne göbek var, ne kaz ayağı kendine gel delüüüü
jelesec hanım jelesec hanım...
telefon görüşmelerinden fırsat bulursan topikte sana soktuğum laflara bi cevap ver zahmet olmazsabak kartopum da beğen yapmış..katılıyor bana, aynı fikirdeyiz yanee ee bentoprakta katılır görünce, çoğunluğun sesiyim yani ona göre yaz haa haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?