Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Tatlişkolar hazır Jelesec te buralarda yokken azıcık Çekirdek çitleyip dedikodusunu yapalım hatun eski çetesiyle kahvaltı davetinde ahhhh o ne güzel sofraydı orada bulunmayı çok isterdim hele o çikolata Standını hiç görmemiş olsaydım :)) çatladım orta yerimden. Başlık bana kaldı hihi Hoho Hehe

Harika bir gündü yahu valla insanın şeffaf,içten can dostalarının olması süper bir duygu kız ce e yaparlar faceye, whatsupa ve sürekli buluşmaya geçince arada okuyup şifreyi tıklamaya üşenniyorlar selamları var sana seni zaten biliyorlarmış izin almıştım senden fotolarını göstermiştim dedikodu yapma pis teperim biliyon

Aleykümselam, manidar insanlar hepsinin güler Yüzünden belli, sen bana kıyamazsın

Sen bana ayrı gel zuzuu

@nlgpdre hanfendi ben pro üye yaptım seni be nankör piisk sattın beni zuzuyu aldın yanınaa

Ne banı bea ayyy tüylüyüm ya,tüylerim ürperdi birden "ban" ı duyunca

Watsappa gel ahhahaha özelleşelim

ahahhahah lo ban candır helede Mune den gelen ban en ballıdır özlemişsiindir sen banı hahhahah

bak hele bak bi geçin özele ikiniiziede silerim yeni çete kurarraımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…