bak işte bu dediklerinin hepsi doğru
Heatrow'dan al beniEv değil sitem varmisafirlerimi ağırlamak icin yaptırmıştım , anca yetiyor ayrıca bende bi ev dolusu makyaj malzemesi ve cilt bakım ürünlerinde mevcut , misafirlerime özel güzellik salonu olarak ayırdığım bir dairede sadece çantanızı alın çıkın çıkın gelin
Dur şoförüme söyleyim alsınHeatrow'dan al beni
Bunda da haklısınben yoksam siz yoksunuzz atar yapmayın bana
SüpperDur şoförüme söyleyim alsın
Ev değil sitem varmisafirlerimi ağırlamak icin yaptırmıştım , anca yetiyor ayrıca bende bi ev dolusu makyaj malzemesi ve cilt bakım ürünlerinde mevcut , misafirlerime özel güzellik salonu olarak ayırdığım bir dairede sadece çantanızı alın çıkın çıkın gelin
Beni de bi zahmet TR Ataşehir denDur şoförüme söyleyim alsın
Vay becanımmm k. k da en sevdiğim sensin kimseyi tanımam dahasite haaa vay anam vayyy bende k.k dan tandığım grup zengin diye hava atıyorum nerde bero nerde topluluğun manisi hepsini sildim defterden pis adam satarımmm
Beni de bi zahmet TR Ataşehir den
Vay bebi Noel kostümünden nerelere geldik ben artık çocukları uyutayım bu isin sonu cok fena
Özel uçağımı emrinize amade edeyim en iyisiBeni de bi zahmet TR Ataşehir den
Iyi geceler baby, Allah rahatlık versinİki orta,bir sade,kızlar bana müsaade...Kuzu gibi yatıp,koç gibi kalkın...Bütün estetikseverler iyi geceler,mışıl rüyalar
İki orta,bir sade,kızlar bana müsaade...Kuzu gibi yatıp,koç gibi kalkın...Bütün estetikseverler iyi geceler,mışıl rüyalar
heee holland peynirleri boşa gitmesin,yiyip bitirip gidek bari...bi kese de yolluk çikolat alakmı jelocan ,yazıktır evde gurtlanmasınlarbeni de senden alabilirkahvaltı yapar öyle çıkarız yola
Hadi tatlı rüyalar kuzucuklara, HoşçakalVay bebi Noel kostümünden nerelere geldik ben artık çocukları uyutayım bu isin sonu cok fena
bero eşin mi zengin varmı abisi, babası ben eşi boşayayım alımmm uçak,yat kat siteye yok demem bakkÖzel uçağımı emrinize amade edeyim en iyisiburalara kadar siz zahmet etmeyin
heee holland peynirleri boşa gitmesin,yiyip bitirip gidek bari...bi kese de yolluk çikolat alakmı jelocan ,yazıktır evde gurtlanmasınlar
Hahaha cok güldüm bugün , valla severim çatlakları bende öyle olduğum icin herhaldehahhahah öyle bizlerde çatlağız diyorum hep akıllı olsak estetikle işimiz neeekonu gelir heryere hadi yatır kuzlarını tatlı uykuları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?