Kozmetik de sana bi hediyesi cekiahhahah kalsın ıhhhh yağlı sarkmış deri
arkadaşlarım zengin canikom hepsi el atıyor beni mutlu etmek için nabersende bi şey ettir beni yazın tatile gönder
sen uyma bu zuzuya
hahahha dolabınldglp aldı içindekileri de k.k dan dostalar kargo yaptı kozmetikde hediye çekim bacım part time çalışıyoruz koca parası yemeyom
gül gül gelirsem karnına tekme atarım
KazandinKozmetik de sana bi hediyesi ceki
Sen ercişin son saheserine tekme atarsan oda senin goz kapaklarini ayak parmaklarina diker
Kazandinadresini yolla gelsin
Hahaaa no problem baby üstelik ben hiç böyle bir polemikte yaratmadım nerden çıktı bu kıskanma durumları anlayamadımzuzu53 nicini yazmayacağım polemik oluşmasın seni de beni de tanıyan biri dedi ki zuzunun bıngıl senin daha iyi olmuş karnın kıskanma balım az çalış senin de taş olur
Hahaaa no problem baby üstelik ben hiç böyle bir polemikte yaratmadım nerden çıktı bu kıskanma durumları anlayamadım
Yokluğu çok belli oluyor süslümü bende özledim tekrardan sohbetlerine dahil olmayı çok isterimzuzu şaka bir tarafa arkadaşın dediğ zuzunun daha betermiş senden hali dedi brawo azimle iyi sonuç almış dedi tak maşallahını beybi
bu arada tüylüm yok keyfim hala yok
Siyah candır kaptır bir Albümmorlu albüm mü yapsam ben yahu eğom tavan yapsa biraz fena olmazzz
oy o candır reelde sesini duymasam boşluk olurYokluğu çok belli oluyor süslümü bende özledim tekrardan sohbetlerine dahil olmayı çok isterimbenim halim gerçekten tek kelime ile vasattı bunada şükür diyerek toparlanmaya çalışıyorum
bacım napıyon beya yolla hesabı ayıpsın
bacım napıyon beya yolla hesabı ayıpsın
çekirdeğimi aldım çıt çıt çitliyorumsenin de paran yenmez be güzelim sağolasın demen yetersana lazım olacak
donların benden bak söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?