Yalın - Kasma (2012) | İzlesene.com Video
zıpla zıpla hepimiz genciz güzeliz ,hayat güzel,sizlerle daha da şen şakrak güzel hadi bakaılım hoplamayan kalmasın haydeeeeeeeeeee hop hop hopppp:118:
Yalın - Kasma (2012) | İzlesene.com Video
zıpla zıpla hepimiz genciz güzeliz ,hayat güzel,sizlerle daha da şen şakrak güzel hadi bakaılım hoplamayan kalmasın haydeeeeeeeeeee hop hop hopppp:118:
sen avatar resmin ile ve şu hayda hop hop halinla bana çok sevdiğim birini hatırlatıyorsunbil bakalım kiiiiiim?
Kim bilemedimmm:44: hem cevaplarım hem oynarım.Bittimi hadeeee tekrar dinlee:)))) güzel memeler hop hop havaya,taş karınlar tımbırı tımbırı bir ki bir ki
Jelesec im seni bu şarkıyla ameliyata göndermeyen...Ercan bey odaya seni çizmeye geldiğinde hoppa hoppazıplamayan ne olsun
ameliyata güvenip homini gırtlak takılma bebeeem
beste senin yaş kaç? benden gençsen gelmicem de toplantıyaşimdiden bahane uydurmaya çalışayım
ay kocam kızar koyamamsen hiç gaz sıkıntısı çekme ben alırım
şekerim, biz jeleseci ameliyathaneye sokup, oradan kahvaltıya gececeğiz. Jelesecin karnı davul gibi gerilirken, biz açık büfe kahvaltıda davul gibi şişeceğiz :)
katılırsın sende bi aksilik olmazsa? muhtemelen şu ana kadar olanlar arasında en büyük buluşma olacak :))
eski derken senin şimdiki yaşların bebem20.li yaşları hiiiiiiiiç demiyorum o fotoları koysam dibin düşer
vereceğine eminim kiloyu mantıya kestaneye hayır dediysen olay bitmiştir
katılırım datlum. ayrıntıları masaj atın. süper olacak.
ohh, rahat bi nefes aldım, en genç benimSenden küçük değilimdir canım yaşım ımmm 1835 yaşındayım :)
ben diyecektim, sen ağzımdan almışsın. Çk,çk, çk hiç öyle koca, sıpa falan denir miaaane ayıp koca denir mi hiçççççç ayıp sana ben senin gibi olamammm sana uyamam
ok. zaman yaklaşsın, organizasyon netleşsin haberdar ederim senikatılırım datlum. ayrıntıları masaj atın. süper olacak.
:119::118::122::129::124::111::116::103::87::79:çok sevindim ya seni çok merak ediyordum diğerlerini tanıdım zaten pek sevemedim o tayfayı biraz kıskançlar
ohh, rahat bi nefes aldım, en genç benim
ben diyecektim, sen ağzımdan almışsın. Çk,çk, çk hiç öyle koca, sıpa falan denir mieşim diyeceksin evladım diyeceksin ki aptallar da anlasın
ok. zaman yaklaşsın, organizasyon netleşsin haberdar ederim seni
haa haa, kıskançmış ! :76:
not: bu ikonu hatırlatırım sana haa haaa
:76: :76: :76: :76: :76:
benim kafa çok kaşınıyo bi dillesene be kuştükrük iyi gelir belki
yemek topiğinde ne işin var şişko daha yeni dünya para verdin koca göbeğinden ameliyat oldunçık çık çık çok ayıp
Kabak salatası var cicim orda görmedin mitam diyetlik evde ben onları birbir diyete uyarlarım yoksa öyle haşlama ızgara çekilmez diyet eh uslu durur gözüme az batarsan bu diyet tarifleri sanada veririm :) bu arada senin haberin yok elimde diyet çikolata tarifi bile var üstelik ev yapımı avcunu yala sen yok sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?