Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ahahaHa kesin hesaplamıştır benm gibi böldü çarptı en Karşısı doğurmak dd oda

valla bnmkide çatlıyor artık... birde şu memişleride yaptırsam iyi olacak

Yok yok tam tersi oldu bizde o beni kaçırmamak için kaportamı dağıttı işi garantiye aldı o tipini gören kaçıyordu şimdide triplerde daha zayıflamanı istemiyorum söylemleri ve dahası :))

ahahhahha bencede eniştem haklı yeter bukadar abartma gayet iyi kilon bak sarkar yüzün daha verme

FAZLANAZLI bacım bu küllerinden doğmak ne bebem açsana konuyu biraz ölüp yeniden dirilmemi yoksa iflas edip tekrar doğmamı yoksa boşanıp kül olan kadınken tekrar küllerden afeti devrana dönüşmek mi

her yanım ağrıyor kızlar sporun dibine vurmuş bulunmaktayım..meme ameliyatım için kilo vermem şartmış ah ah ne dertliyim bilemezsiniz

kız yoksa sen mi kib yaptın ev işleri ile ilgili bi durum. günlük temizlik şu bu kızdım çıktım gruplardan

hayatım vallahi Jelesec senede de varya yeminle gün yüzü görmemiş laflar var hayatımm

aşkım valla her arkadaştan bir kelime hazne genişledi

her yanım ağrıyor kızlar sporun dibine vurmuş bulunmaktayım..meme ameliyatım için kilo vermem şartmış ah ah ne dertliyim bilemezsiniz

aferin bak devam et emi gidip nevizade de bozma diyeti sporu zaten yasak geliyormuş içki yasağı gel benim evde içeriz
kız yoksa sen mi kib yaptın ev işleri ile ilgili bi durum. günlük temizlik şu bu kızdım çıktım gruplardan

mannak seni niye kib yapım zaten düşmüşsün mapusa bide benmi tekme atım düşene tekme atmam ben

ya ama jelocum haftasonu kaçamak olcak izmitten arkadaslarım geliyo bide içmeden duramam ki ayyyy frıday night yapmazsam ölürüm ayrıca seninle içmeyi çooook istiyorum valla yapalım en kısa zamanda bol sohbetli :):):):)

hahhahha tamam o zamana kadar diyete spora hafta sonu yap ye iç ama ertesi gün başla yine hemen diyete bal bal

yaparız yaparız yaz geldi artık bol bol buluşma olur

hahhahha tamam o zamana kadar diyete spora hafta sonu yap ye iç ama ertesi gün başla yine hemen diyete bal bal

yaparız yaparız yaz geldi artık bol bol buluşma olur

tamam öyle yapıcam haftaiçi az haftasonu tok gezicem artık yapacak bişey yok biz bir görüşsek eminim sık sık görüşürüz ben seni görmeden çoook sevdimmm..aşkımsınn çikolataaa <3 <3

tamam öyle yapıcam haftaiçi az haftasonu tok gezicem artık yapacak bişey yok biz bir görüşsek eminim sık sık görüşürüz ben seni görmeden çoook sevdimmm..aşkımsınn çikolataaa <3 <3

@elmaliiisekerr yazmış ya he ahhaha mürid çete var şeytan tüyüm herkes sever ben zaten seni face de gördüm surattan belli ya iyi kız olduğun öyle herkese kaynamayız

Jelesec eşim çocuklara kıyafet alış verişi için dışarı çıkardı alışverişi yaptık arkasına kebapçıya soktu yemiyim yemiyim nere kadar dayanamadım yok bu adam kasti yapıyor amly tan sonra güzelleştim ya beni eski hale döndürmek istiyor yok ben düşmanı uzakta aramıyım koynumda kardaşımm çok pişmanım yediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…