- 25 Eylül 2009
- 2.133
- 2.297
- 333
Ne edek kayınvalidem vermiyor :))çocukların pipi parasını estetiğe mi vereceksin kınıyorum senibenim bu sünnette verecek param yok çocuklara oyuncak alırım en azından onlara kalır memeye gitmez
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne edek kayınvalidem vermiyor :))çocukların pipi parasını estetiğe mi vereceksin kınıyorum senibenim bu sünnette verecek param yok çocuklara oyuncak alırım en azından onlara kalır memeye gitmez
![]()
Hahahahahah
Sakın profil resminde ben VarımHahahahahah![]()
profil resmi yap istersen
![]()
hahhahah evet beraber varız pek güzeliz be oradaSakın profil resminde ben Varımkatlanamam bu ihanete
![]()
allah allah adam beni hor kullandı ondan belkihabire ağlıyorsun ya git doktora bir bakın bacım ihmal ediyorsun mide o bu meme
ayyy senin kocaya allah yardım etsin anamın lafı ''kaynamadan karı... çiğnemeden cürümüş ''her gün şikayet oram buram diye
![]()
Bilmeden konuşuyor işte yoksa taş gibi hatunsun totonda yakın yereallah allah adam beni hor kullandı ondan belki![]()
![]()
![]()
ay cidden iyiymiş tboz bacım kaçırma bunu gözleri sağlamdır inşallah
vallahi doğru dedin taş gibiyim gencim bi kere güzelimde hıhBilmeden konuşuyor işte yoksa taş gibi hatunsun totonda yakın yere![]()
Hahaha valla napıyım kaçarsa koşamam cok ama kaçmasın diye dua da etmiyor değilimay cidden iyiymiş tboz bacım kaçırma bunu gözleri sağlamdır inşallah![]()
değilsede çaktırma
Hahaha valla napıyım kaçarsa koşamam cok ama kaçmasın diye dua da etmiyor değilimgözleri nasılsa her türlü kabulümdür
![]()
Kesinlikle :))hahhahah evet beraber varız pek güzeliz be orada![]()
allah allah adam beni hor kullandı ondan belki![]()
![]()
![]()
Bilmeden konuşuyor işte yoksa taş gibi hatunsun totonda yakın yere![]()
ay cidden iyiymiş tboz bacım kaçırma bunu gözleri sağlamdır inşallah![]()
değilsede çaktırma
vala daha neler yazarım da sonra adım çıktı 9 a inmez 8 e ben daha iyilerini gördüm
Hahaha valla napıyım kaçarsa koşamam cok ama kaçmasın diye dua da etmiyor değilimgözleri nasılsa her türlü kabulümdür
![]()
Körler sağarlarahahhah eminim öyledir
he körler, sağırlar totoları yere yakınlar ağırlayın birbirinizi
bende okeyli beğendim enişteyii![]()
Hep beraber dua edelim kaçmasın diye hatta iyice baglamak için okuyup üfleyelimbulmuş senin gibi evde kalmışım kaçmaz kaçmaz korkma![]()