Bir terazide benim kilo konusunda dengem hiç tutmuyor fakat normal olarak çok mülayim ve uyumluyumdur dengem bir o konuda şaşıyorYok jelom sizin grup dokulmez :) kullerinden yeniden dogarlar masallahtas hepsi nazarlardan korunsunlar bende 2-3 kilo gidip geliyor terazi oldugum icin dengesizim napayim elimde degil , karar verirsem hemen yaparim ama
Yiyip içmediysen takılma detaylara hedefe odaklan
Bir terazide benim kilo konusunda dengem hiç tutmuyor fakat normal olarak çok mülayim ve uyumluyumdur dengem bir o konuda şaşıyor
Sende mi teraziydin zuzucum severim terazileriBir terazide benim kilo konusunda dengem hiç tutmuyor fakat normal olarak çok mülayim ve uyumluyumdur dengem bir o konuda şaşıyor
Tahmin ettim canım , mesajlarını sabah gördüm. Arkadas da biliyor zaten internette sorun olduğunu bizde fazla kalmadık zaten başka bir zaman yaparız artık:))beratti canım ya dün tel gitti internet facia idi ulaşamadım kusura bakma arkadaşada de valla ayıp oldu
Her ne kadar namımız dengesiz diye yayılsada tipik bir teraziyim ve çokta memnunum :)) meşhurdur terazi güzelleri bilirsinSende mi teraziydin zuzucum severim terazileri
Jelibonum bak onu atlamışım :)) cansınhahhahha birde çok alınganım diye ekle bacım zuzu
Evet canım ya dengesiz derler ama burçlar arasında en dengeli olanıdırHer ne kadar namımız dengesiz diye yayılsada tipik bir teraziyim ve çokta memnunum :)) meşhurdur terazi güzelleri bilirsinberatti
Asaletimiz dillere destan :)) mütevaziliğimizde öyleEvet canım ya dengesiz derler ama burçlar arasında en dengeli olanıdırbende memnunum bir tek bazen kararsızlığımdan şikayet ederim :) bilmezmiyim terazi güzelleri meşhurdur nede olsa Venüs tarafından yonetiliyor
Hahahaha aynenAsaletimiz dillere destan :)) mütevaziliğimizde öyle
Sende mi teraziydin zuzucum severim terazileri
Tahmin ettim canım , mesajlarını sabah gördüm. Arkadas da biliyor zaten internette sorun olduğunu bizde fazla kalmadık zaten başka bir zaman yaparız artık:))
Jelibonum bak onu atlamışım :)) cansın
hahhahah kendinizi övün durun zuzu ve beroEvet canım ya dengesiz derler ama burçlar arasında en dengeli olanıdırbende memnunum bir tek bazen kararsızlığımdan şikayet ederim :) bilmezmiyim terazi güzelleri meşhurdur nede olsa Venüs tarafından yonetiliyor
Asaletimiz dillere destan :)) mütevaziliğimizde öyle
Hahahaha aynencok havalara girdim birden
Sevgi pıtırcığım yahahhahha sende cansın bıngılım benimmm senin güzelliğin alımın havan dillere destan
hahhahah kendinizi övün durun zuzu ve berobero sen bana benziyon yahu konuştuk bir saat aynı ben huyların bakışın
aseletine gurban
he he az frene basın tos yapmayın
Ahh sen bir tanesin jelocumkimseyi benden çok sevme bak kıskanırım ben berom
Az bile yazmisiz neyse biraz mutavazi olalimhahhahha sende cansın bıngılım benimmm senin güzelliğin alımın havan dillere destan
hahhahah kendinizi övün durun zuzu ve berobero sen bana benziyon yahu konuştuk bir saat aynı ben huyların bakışın
aseletine gurban
he he az frene basın tos yapmayın
Sevgi pıtırcığım ya
Ahh sen bir tanesin jelocumen cok seni seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?