Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Yok jelom sizin grup dokulmez :) kullerinden yeniden dogarlar masallah tas hepsi nazarlardan korunsunlar bende 2-3 kilo gidip geliyor terazi oldugum icin dengesizim napayim elimde degil , karar verirsem hemen yaparim ama
Bir terazide benim kilo konusunda dengem hiç tutmuyor fakat normal olarak çok mülayim ve uyumluyumdur dengem bir o konuda şaşıyor

Her ne kadar namımız dengesiz diye yayılsada tipik bir teraziyim ve çokta memnunum :)) meşhurdur terazi güzelleri bilirsin beratti
Evet canım ya dengesiz derler ama burçlar arasında en dengeli olanıdır bende memnunum bir tek bazen kararsızlığımdan şikayet ederim :) bilmezmiyim terazi güzelleri meşhurdur nede olsa Venüs tarafından yonetiliyor

Tahmin ettim canım , mesajlarını sabah gördüm. Arkadas da biliyor zaten internette sorun olduğunu bizde fazla kalmadık zaten başka bir zaman yaparız artık:))

valla bir baktım 160 bildirim dedim kızlar jelo nerdesin diye yırtınmış hahhaha ben okuyamadım yazamadım en çok da sen kötü bişey mi var demişsin ona üzüldüm dedim berom merak etmiş :)))) de senin buradan arkadaşına da gelsin bu başlığa tam geyik yaparız hahhahah

Jelibonum bak onu atlamışım :)) cansın

hahhahha sende cansın bıngılım benimmm senin güzelliğin alımın havan dillere destan

hahhahah kendinizi övün durun zuzu ve bero bero sen bana benziyon yahu konuştuk bir saat aynı ben huyların bakışın
Asaletimiz dillere destan :)) mütevaziliğimizde öyle

aseletine gurban

Hahahaha aynen cok havalara girdim birden

he he az frene basın tos yapmayın

Sevgi pıtırcığım ya

Az bile yazmisiz neyse biraz mutavazi olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…