Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerdesiniz canlar:)
Jelesec im malesef birisine msj attım.Sana 10 dak.beklemem lazım.Mail attım ordan bak:)
nlglpd hanım duşunu al ve mekanına gele postadan dedikodu olmaz buradan yap yiyorsa
![]()
Jelesec im malesef birisine msj attım.Sana 10 dak.beklemem lazım.Mail attım ordan bak:)
a aaaa ne dedikodusuuu??? ben kiiim dedikodu yapmak kim:122: hiç bilmem vallahi![]()
tek tek yazarım bak buraya şimdiameliyat öncesi beni de kattın dedikodunun içine :26:hiiiiiiiç sevmem halbuki
![]()
Hay allaam ya kuru iftira ya...ah ogülatakanem beniiim nerdesiin.Gel kurtar beni bu jelesec bacısından![]()
gelmez canım gelmez gülüm gelmez yavrum ah gelmez![]()
Ben köpekleri gezdirip gelene kadar dinle bunu:)))))))))))))))))))))))))))
TRT-TSM-Koro-Akşam olur sabah olur yar gelmez - YouTube
Allah senin tependen baksın emi, açtım çalıyor şimdi gelmez canım gelmez yavrum ogltknem gelmez:2:![]()
Beyaz tevşanıım biz burdayıız sen nasılsıın??![]()
iyi diyelim, iyi olsun:)sen nasılsın?
topik, ilk günlere göre sessizleşince korktum:)
bu çatlak kızlar ile e.postadan yazışıyorduk orada küfür argo konuşmak serbest canımsen nasılsın heyecan var mı?
yok, daha değil.parayı denkleştirme stresinden ameliyata konsantre olamıyorum, iyi oluyordur belki de:)
19'u için sende durum nasıl canım?
korkma beyaz tavşan bizler hep beraberiz :118: ve hep buralardayız bil ki arazi olduysak ya telde dedikodu yada e.mailde dedikodu yapıyoruz![]()
Bestem,panterim nasılsınız kızlar ? 6.gün sonra boğaz germe ameliyatım var dualara devam öptüm hepinizi![]()
Bugün bir yaramazlık yapiim dedimAtaşehir migros a gittim.Etsiz çiğköftelerden aldım.İçine minik salatalık turşusu,limon ve minnacık acı biberlerden koyuyorlar.Doğğğğru eve geldim.ellerim tir tir titrer vaziyette mutfağa attım kendimi.
Lavaşı yaydım tezgahın üstüne.Ortasına bir dilim yeşil marul seriveedim.Marulların ortasına 4 adet çiğköfteyi sıra sıra dizdim.Yanlarına minik turşu ve jr biberleride ekleyip üstlerine bol sulu limonu sıkıverdim çlıp çlıp diye![]()
Amaniiiin bütün bu yazıp tarif ettiklerim şimdi midemdeOf allaam kimseyi sevdiği bir şeyden mahrum etme yalabbim.Şimdi karnım tok,sırtım pek kahvemi yudumluyorum.
Siz neler yapiyorsunuz bu topiğin güzeller güzelleri ??![]()