- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
????????????????????????????????????????????????????????
hahahahahaha, meraklı unuttum seni vallahi bebem ögltkn,açıklar sana ben yazarsam ayıp olur
biraz müstehcen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçende biri sordu kezban ne demek diye ; al sana kezban tanımı işte....
ahh bebeğimm, benim büyük oğlan ana sınıfına gidiyor, okulda ders sırasında pipisini boyamış,o da yetmemiş açmış arkadaşlarına göstermiş
Okul da biraz mütedeyyin, pirincin taşını ayıklama ihalesi tabiki bana kaldı![]()
ilgili şahsı çaldırdım, aramasını bekliyorum
vala beleşçilikten değil, dakikasızlıktan![]()
bacım sen hem kezban hem kültürsüzsün yetmedi seni oğlanda şeyi elinde geziyor ben senle dahan da arkadaşlık etmem![]()
pişşşt beleşçi hediye kontür göndereyim mi? Hatlı benim tel ama olsun beceririm herhalde![]()
ofiste sesle gülüyom, delüüü
hala aranmadım, hani çaldırcaktım da aricaktı...len jelesec sallamıyon dimi?
becerirsen gönder be aplaaaa !!
acı bu kezbana![]()
üstelik resmini çekip bana göndermişBilin bakalım kim bu şişko?
Ipucu yeni karın germe ameliyatı oldu![]()
bu bi iltifat di mi? jelesec de beğen yaptığına göre kesin iltifat![]()
hahahahahaha, meraklı unuttum seni vallahi bebem ögltkn,açıklar sana ben yazarsam ayıp olur
biraz müstehcen![]()
ahh bebeğimm, benim büyük oğlan ana sınıfına gidiyor, okulda ders sırasında pipisini boyamış,o da yetmemiş açmış arkadaşlarına göstermiş
okul da biraz mütedeyyin, pirincin taşını ayıklama ihalesi tabiki bana kaldı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
napim böyle şifreli yazınca dayanamıyorum![]()
Yine oluruz ne olacak ki :) gözümde kalmıştı epeydir
![]()
çocuk yaratatıcılığını etrafla paylaşmış ne var bunda ,kimse sanattan anlamıyor yaaaaaaaa![]()
bunu yazan sen misin? 3.gün önce tel konuşmamız geldi aklıma :26: Yine karın germe olucan hıııım:26:
Afiyet olsun canım bende aneyin yaptığı aşureden yedim şimdi![]()