- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
çocuk yaratatıcılığını etrafla paylaşmış ne var bunda ,kimse sanattan anlamıyor yaaaaaaaa![]()
aynısını benim büyük oğlan dedi yaratıcı çocuk aferin diye:))
özo aradım teli ama açmadı kesin tırstı senden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuk yaratatıcılığını etrafla paylaşmış ne var bunda ,kimse sanattan anlamıyor yaaaaaaaa![]()
aynısını benim büyük oğlan dedi yaratıcı çocuk aferin diye:))
özo aradım teli ama açmadı kesin tırstı senden![]()
ben de öğretmene, oğlum fütürist bi çalışma yapmaya kalkmış diyecektim de dedirtmediler![]()
ben de öğretmene, oğlum fütürist bi çalışma yapmaya kalkmış diyecektim de dedirtmediler![]()
kezbansın amma fütürist falan yazmışsın nekine o ?
kezbansın amma fütürist falan yazmışsın nekine o ?
bence bunu kazen açıklasın en kültürlüsünden![]()
BENİM TANIDIĞIM GRUBUN İÇİNDE EN KEZBAN BENİMÜNLEM YOK YAZIM KURALI SIFIR
HIIIIM OGÜLÜ BİRİ DAHA VARDI HANİ BİZ DAVA ŞEY ETTİRECEK OLAN ONLA KAPIŞIRIM KEZBANLIKDA![]()
bak yine tatile yollayacaklar seni dikkat et ,laf çakma şimdi başkalarına![]()
BENİM TANIDIĞIM GRUBUN İÇİNDE EN KEZBAN BENİMÜNLEM YOK YAZIM KURALI SIFIR
HIIIIM OGÜLÜ BİRİ DAHA VARDI HANİ BİZ DAVA ŞEY ETTİRECEK OLAN ONLA KAPIŞIRIM KEZBANLIKDA![]()
bikinilerim terliklerim hazır bebeğim gel sende istersen benle tatile![]()
yok ben daha memelerimi yaptıramadım gelemem şimdi senle tatile,sen orada giyersin bikinileri ben çatlarım hasetimden![]()
güzelim kodeste açmayız memeleri içeride canım sıkılmasın diye senide yanımda götüreyim dedim![]()
yok ya, jilliandan başına bişi geleni daha hiç görmedim ama:44:kız ogülü aledaxs yazmadı hiç jili yaparken bi şey olmasın :44:
bacakları kötü idi ses ver blendaxs![]()
yok ben daha memelerimi yaptıramadım gelemem şimdi senle tatile,sen orada giyersin bikinileri ben çatlarım hasetimden![]()
güzelim kodeste açmayız memeleri içeride canım sıkılmasın diye senide yanımda götüreyim dedim![]()
heeeeeeeeee oldu o zaman bekle geliyorummmmmm![]()
yok ya, jilliandan başına bişi geleni daha hiç görmedim ama:44:
şu alttaki dialogalar beni koparmış bulunmakta..
allahım yaarebbim, neden hepimizde bi anormallik var? kız memeleri yaptırmadı diye tatil teklifini reddediyor ya
deli deliyi sever, imam ölüyü misali![]()
yok ya, jilliandan başına bişi geleni daha hiç görmedim ama:44:
şu alttaki dialogalar beni koparmış bulunmakta..
allahım yaarebbim, neden hepimizde bi anormallik var? kız memeleri yaptırmadı diye tatil teklifini reddediyor ya
deli deliyi sever, imam ölüyü misali![]()
![]()
![]()
ayyyyyyyyy dayanamadım bastım kahkahayı ekran başında herkes bana bakıyor,kafayı yedi diyecekler iyiki sizi tanıdım kızlar
![]()
![]()
![]()
ayyyyyyyyy dayanamadım bastım kahkahayı ekran başında herkes bana bakıyor,kafayı yedi diyecekler iyiki sizi tanıdım kızlar
![]()